canm aranızda resmi bir durum söz konusu değil anlaşılan..canim ben cekerim yolu benim hic bi sıkıntım yok uzaya bile giderim ama aileme ne dicem bizim soz nisan fln yok annem sevgili oldugumuzu biliyor ama izin vermezki gitmemebende yalan soylemem lazim 2 gece arkadasimda kaliyorum diye ama cesaret edemiyorum
günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsınGünaydın kızlar,
Bende 2 gündür haber alamadığımdan hatta tam 51 saattir, bugün haber almayı umuyorum. Bugünde aramazsa, birliğini arayıp ailesiyle haber alacağız. Inşallah arar da gerek kalmaz birliğini aramamıza.
Günaydın kızlar,
Bende 2 gündür haber alamadığımdan hatta tam 51 saattir, bugün haber almayı umuyorum. Bugünde aramazsa, birliğini arayıp ailesiyle haber alacağız. Inşallah arar da gerek kalmaz birliğini aramamıza.
aattım vallahi tirip şimdi kendimi yiyorum burda
ama siz rahatlattınız sagolun kızlar :)
olsun ya hiç değilse ama 5 dakika konuşşadı demi
neyse tamam tamam atmıyorum tirip
canim ben cekerim yolu benim hic bi sıkıntım yok uzaya bile giderim ama aileme ne dicem bizim soz nisan fln yok annem sevgili oldugumuzu biliyor ama izin vermezki gitmemebende yalan soylemem lazim 2 gece arkadasimda kaliyorum diye ama cesaret edemiyorum
tamam tamam kızmayıninşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn
Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)
Anladım tatlımmm peki şehir dşında arkadaşn yokmu ona gidiorum desen?
Evet cnm bende ole yapmayı dusunuyorum :)canim cok sanslisin ben arastirmistim ankaradan kastamonuya otobus 35 tl ve 4.5 saat suruyo rahatlikL gidip gelebilirsin gun icinde
Ama bir ay rahatim, usta van olck 21 saat suruyor asl o zaman ben napcm hç bilmiyorumEvet cnm bende ole yapmayı dusunuyorum :)
Madem o zaman usta zamanı o kullanabildiği kdar izin kullansın canm arada ..Ama bir ay rahatim, usta van olck 21 saat suruyor asl o zaman ben napcm hç bilmiyorum
günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsın
teslim olmadan önce felan aramamışmıdı seni Allah sabır versin sen sukunetini koru bekle canm benm
inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn
Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)
Anladım tatlımmm peki şehir dşında arkadaşn yokmu ona gidiorum desen?
Allah'ın izniyle gidip gelecek canım yapabilceğin en güzel şey bol bol dua etmek....Bilmiyorum kızlar van korkutuyor beni hem uzaklığı hemde dogu olması
İnşallah kızlar sağolsun desteğiniz için.
Ewet cnm ya gittignden beri her sabh aradı, bugun daha raht olur die dusunuodm ama saat 11 oldu daha hç ses ykGunaydın kızlar bu sabah benım sevdıgımde aramadı malesef haftasonu daha rahat arar dıye dusunmustum
Daha ilk zamanlar düzenleri oturmadı ya tatlım ondan olabilir..Gunaydın kızlar bu sabah benım sevdıgımde aramadı malesef haftasonu daha rahat arar dıye dusunmustum
Oh oh ne güzel canım sesini duymuşsun... Morallerini düzeltecek birşeyler izletseler ya hepten morallerini bozacaklarCanlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız
İnşallah çabucak geçer canım yaaBizim de safak 365 tatlimmm yalniz degilsin
Gunaydın kızlar bu sabah benım sevdıgımde aramadı malesef haftasonu daha rahat arar dıye dusunmustum
İnşallahhh inşallahh canım ne güzelCanlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız
Günaydınnn canımm seninki aradımı bugün:)Günaydın Yarenlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?