357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canm aranızda resmi bir durum söz konusu değil anlaşılan..
erkek arkadaşını düşündüğün gibi ailenide düşünmen lazım.
onlara yalan söyleme
sana olan güvenlerini sarsma
erkek arkadaşın da bu şekilde gelmeni istemezdi demi.

günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsın
teslim olmadan önce felan aramamışmıdı seni Allah sabır versin sen sukunetini koru bekle canm benm

inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn
aattım vallahi tirip şimdi kendimi yiyorum burda
ama siz rahatlattınız sagolun kızlar :)
olsun ya hiç değilse ama 5 dakika konuşşadı demi
neyse tamam tamam atmıyorum tirip

Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)

Anladım tatlımmm peki şehir dşında arkadaşn yokmu ona gidiorum desen?

tamam tamam kızmayın

günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsın
teslim olmadan önce felan aramamışmıdı seni Allah sabır versin sen sukunetini koru bekle canm benm

İnşallah kızlar sağolsun desteğiniz için.

Gunaydın kızlar bu sabah benım sevdıgımde aramadı malesef haftasonu daha rahat arar dıye dusunmustum

Canlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız

Canlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız
Oh oh ne güzel canım sesini duymuşsun... Morallerini düzeltecek birşeyler izletseler ya hepten morallerini bozacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…