357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben bunu daha evvelde okumustum ama hala inanamiyorum tatlim yaa.. Teslim olmadan nasil asker sayiliyolarki? Hayal kirikligina ugramamak icin ben safak 365 diyorum:)
Yk canm dediğim gibi bnm sevdiceğim de bana böyle dedi. 5i sevk tarhi 2 gnde yol iZni veriyolar 7si işte. Şuan şafak 362

Canım öncelikle aminnnn diyorum Rabbim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin ve basımızdan da hic eksik etmesin insallah..

Benim yârim Hatay serinyolda o yuzden kendi uzerime alındım direk. Cok cok sagol buyuk ihtimalle sene sonuna kadar sürebilirmis acemiliği o yuzden fazlasıyla rahatladım yazdıklarını okuyunca.. Kıyamam ya ona ben.. Soğuklardan korkuyordu o da. Askerligin oldugu yer hakkında bilgin var mı peki? Henuz Bölük vsvs belli olmamıs ama pek hafta sonu iznimiz olacak gibi gözükmüyor dedi ve Doğuya gönderiliyormuş cogunluk ustabirligin de ki onu da hic istemiyoruz Rabbim hayırlısını versin insallah .. Tekrar coooooook teşekkür ederim :) nasıl guzel onun oldugu yer hakkında bile olsa bilgi almak..

Kızlarrrr 8.30 da sevdiceğim aradıı 1.5 dk konuşabildik ama yetti. Uyuyodum tlfnum çaldı bi baktm 312 kodu ay havalara uçtum. İyiymiş sesi de iyi geliyodu kamuflajlarını almışlar. Zor aradım bir daha fırsatım oldukça arıcam merak etme dedi. Bir de ben grip oldum dün hemen sesimi almış ki sen hasta msn dedi yok uykudan uyandım ya dedm kandırma beni hastasın hemen nasıl hasta oldun dedi bir de kızdı :) kıyamam ona ben. Neyseki bugün onun sesiyle uyandım şükürler olsuuun

Hoşgeldin tatlımmm
Gunaydin kizlar bugunn telefonlarimiz bol aldigimiz haberler guzel olur insallah
Günaydın tatlımm inşallahhhh dün 8 de aradı azcık konuşabildik ondada bidha aramadı inşallah bugün arar
canm bu şifre olayı nasıl oluyor ya. detaylı anlatabilirmsn

Canım önce kartın üstünde bi numara var onu arıyor ..şifre girin diyor şifreyi giriyor..sonra arayacağı numarayı tuşluyor bu şekilde... yani 3 işlem yapıyor

O sabah telefonunu almak bir başka oluyor yaaa o halde bile seni düşünüyor ne güzel Ben de şimdi tam size yazarken aradıııı ohhh :) güne güzel başladım :)

gunaydin kizlaaar :) bugun sinavim var ama ona ragmen mutluyum askitomun sesini bol bol duyucagima inanıyorum :) telefonlar susmasin inssss

Gerçekten sabah tlfnu çok güzelmiş. Teslim oldğndan beri knuşamıyodk neyseki sabah aradıı,tlfnumda o 0312 kodunu gördüm ya nasıl kalktığımı bilmiyorum :)

Ama gelmeyi fln dusunursen yardımcı olabilrim, sewenleri kawuşturmak sewaptır :) :) şaka bi tarafa ankarada olupta gelmeyi duşunen tum kader arkadaşlarıma kapım açık .. elimden gelen tum yardımı yaparm, aklınızda olsun

Çooookkk sağol canım benim düşünmen yeterli :) Gelirsem zaten muhtemelen sabah gelip akşam dönerm ama olurda sormam gereken birşey olursa sorarım sana sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…