- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Yk canm dediğim gibi bnm sevdiceğim de bana böyle dedi. 5i sevk tarhi 2 gnde yol iZni veriyolar 7si işte. Şuan şafak 362Ben bunu daha evvelde okumustum ama hala inanamiyorum tatlim yaa.. Teslim olmadan nasil asker sayiliyolarki? Hayal kirikligina ugramamak icin ben safak 365 diyorum:)
Bizim sevk tarihimiz 4kasimdi sevk bitis tarihi 6si ama mazeretinden dolayi bugun gitti tatlim.. Simdi bu durumda bizim 361mi kaldiiiiii?Yk canm dediğim gibi bnm sevdiceğim de bana böyle dedi. 5i sevk tarhi 2 gnde yol iZni veriyolar 7si işte. Şuan şafak 362
Merhaba,arkadaslar allah kavustursun diyorum.ilk oncelikle gecen sene 2 abimde askerdeydiler cok sukur geldiler... bu arada ben hataliyim hataya gelmis bir asker var sanirim bence hic korkmasin bizim oralari cok durgundur.. kolay kolay kar yagmaz hatta hic yagmaz sadece soguktur felaket sekilde degil..
bunlari hataya gelmis asker sevgilisi icin yaziyorum cunku gordum ....allah sevdiceklerinizi korusun en kisa zamanda kavusmaniz dileklerimle...
Geç teslim olduğu için ceza alabilir 1 gün canım sen yine de onu bi araştır ben yanıltmıyım seni.Bizim sevk tarihimiz 4kasimdi sevk bitis tarihi 6si ama mazeretinden dolayi bugun gitti tatlim.. Simdi bu durumda bizim 361mi kaldiiiiii?
Hoşgeldin tatlımmmYarenler mrb, hayırlı teskereler olsun inş.. Yeni gordum sayfayı we çok sewndim birncı sayfadan itibaren tum sayfaları okudum , hepimiz aynı duygulardayız, sizlerde kendimi goruyorum.. Rabbim yardımcımız olsun, tez zamanda altı ayı atlatmayı nasip etsin bizlere
Günaydın tatlımm inşallahhhh dün 8 de aradı azcık konuşabildik ondada bidha aramadı inşallah bugün ararGunaydin kizlar bugunn telefonlarimiz bol aldigimiz haberler guzel olur insallah
canm bu şifre olayı nasıl oluyor ya. detaylı anlatabilirmsn
O sabah telefonunu almak bir başka oluyor yaaa o halde bile seni düşünüyor ne güzelKızlarrrr 8.30 da sevdiceğim aradıı 1.5 dk konuşabildik ama yetti. Uyuyodum tlfnum çaldı bi baktm 312 kodu ay havalara uçtum. İyiymiş sesi de iyi geliyodu kamuflajlarını almışlar. Zor aradım bir daha fırsatım oldukça arıcam merak etme dedi. Bir de ben grip oldum dün hemen sesimi almış ki sen hasta msn dedi yok uykudan uyandım ya dedm kandırma beni hastasın hemen nasıl hasta oldun dedi bir de kızdı :) kıyamam ona ben. Neyseki bugün onun sesiyle uyandım şükürler olsuuun
İnşallahhhh canımmmmmmmgunaydin kizlaaar :) bugun sinavim var ama ona ragmen mutluyum askitomun sesini bol bol duyucagima inanıyorum :) telefonlar susmasin inssss
Gunaydın canım aramıza hoşgeldinGünaydın kızlar :*
Gerçekten sabah tlfnu çok güzelmiş. Teslim oldğndan beri knuşamıyodk neyseki sabah aradıı,tlfnumda o 0312 kodunu gördüm ya nasıl kalktığımı bilmiyorum :)Hoşgeldin tatlımmm
Günaydın tatlımm inşallahhhh dün 8 de aradı azcık konuşabildik ondada bidha aramadı inşallah bugün arar
Canım önce kartın üstünde bi numara var onu arıyor ..şifre girin diyor şifreyi giriyor..sonra arayacağı numarayı tuşluyor bu şekilde... yani 3 işlem yapıyor
O sabah telefonunu almak bir başka oluyor yaaa o halde bile seni düşünüyor ne güzelBen de şimdi tam size yazarken aradıııı ohhh :) güne güzel başladım :)
Artık en güzel telefon 0312 kodlu telefonlarrrrGerçekten sabah tlfnu çok güzelmiş. Teslim oldğndan beri knuşamıyodk neyseki sabah aradıı,tlfnumda o 0312 kodunu gördüm ya nasıl kalktığımı bilmiyorum :)
Ne güzell benimki de Ankara'da keşke bende orda olsamHoşbulduk cnm :) ben ankaradym, sewdiceğimde kastamonuda
Ama gelmeyi fln dusunursen yardımcı olabilrim, sewenleri kawuşturmak sewaptır :) :) şaka bi tarafa ankarada olupta gelmeyi duşunen tum kader arkadaşlarıma kapım açık .. elimden gelen tum yardımı yaparm, aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?