357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlar bu uzun dönemde şafak hesaplama nasıl oluyor banada yardımcı olurmsnz

canim ben baktim eski msjlarima 8.kogus yazmisim ama yinede sabah aradiginda sorucam canim. bunun kogusundakilerin usta birligi Muş ve tokatmis zatenn ayni kogusta olamaz sanirim yani suan sevdiceklerimiz birlikte uyumuyorlar ahhh ben uyusaydim askitomla simdi yaaaaaa burda oturup salak salak fransiz devrimi calisiyorum neyime yarayacaksa..

kızlar bu şafağı nasıl hesaplayacağız benmkide bugün gitti yarım saat önce bindi otobüsüne
Canım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)

Canım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)
canm benimkide 5 inde ama internetten hesapladğımda su an 368 gün cıkıyor
çünkü bazı aylar 31 felan cekiyor muş 29 çekiyormuş.
falan filan benmde kafam karıştı ya

Ben bunu daha evvelde okumustum ama hala inanamiyorum tatlim yaa.. Teslim olmadan nasil asker sayiliyolarki? Hayal kirikligina ugramamak icin ben safak 365 diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…