• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canim ben baktim eski msjlarima 8.kogus yazmisim :( ama yinede sabah aradiginda sorucam canim. bunun kogusundakilerin usta birligi Muş ve tokatmis zatenn ayni kogusta olamaz sanirim yani suan sevdiceklerimiz birlikte uyumuyorlar :KK53: ahhh ben uyusaydim askitomla simdi yaaaaaa burda oturup salak salak fransiz devrimi calisiyorum neyime yarayacaksa..

kızlar bu şafağı nasıl hesaplayacağız benmkide bugün gitti yarım saat önce bindi otobüsüne :KK61::KK61:
Canım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)

Canım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)
canm benimkide 5 inde ama internetten hesapladğımda su an 368 gün cıkıyor
çünkü bazı aylar 31 felan cekiyor muş 29 çekiyormuş.
falan filan benmde kafam karıştı ya :(

Ben bunu daha evvelde okumustum ama hala inanamiyorum tatlim yaa.. Teslim olmadan nasil asker sayiliyolarki? Hayal kirikligina ugramamak icin ben safak 365 diyorum:(:)

Back