- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
Hoşbulduk cnm, sen yanls hatrlamıyorsam 7. Boluk yazmstn dimiins canim hoşgeldin bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk cnm, sen yanls hatrlamıyorsam 7. Boluk yazmstn dimiins canim hoşgeldin bu arada
7. boluk muydu canim ben 8 diye hatirliyorum 7 de olabilr kafa kalmadi. seninki???Hoşbulduk cnm, sen yanls hatrlamıyorsam 7. Boluk yazmstn dimi
Ewet 7. Boluk yazmstn , bizimde 7.boluk oldugu icn dikkatımi çekmsti,7. boluk muydu canim ben 8 diye hatirliyorum 7 de olabilr kafa kalmadi. seninki???
Kim bilir belki suan aynı oda da uyuyorlardır :)Ewet 7. Boluk yazmstn , bizimde 7.boluk oldugu icn dikkatımi çekmsti,
allah kavuştursun canımgidiyor yarim askeree gidiyoe son dakikaları![]()
çok zormuşş bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştm oysa.allah kavuştursun canım
Kim bilir belki suan aynı oda da uyuyorlardır :)
Hmm benimki 6. koğuş cnm, anlattığı kadaryla boş zmnlar hepsi beraber oluyorlarmışayyy hangi kogus canim 14. kogus benimkisii :)
Bizim de safak 365 tatlimmm yalniz degilsinBizim daha 1 yaa![]()
kızlar bu şafağı nasıl hesaplayacağız benmkide bugün gitti yarım saat önce bindi otobüsüneBizim de safak 365 tatlimmm yalniz degilsin![]()
kızlar bu şafağı nasıl hesaplayacağız benmkide bugün gitti yarım saat önce bindi otobüsüne![]()
amin. canım benm hepimizinkini inşalllah o halde şimdi 365 gün değil mi..allah kavustursun canim hergun birer birer duseceksin iste
Canım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)kızlar bu şafağı nasıl hesaplayacağız benmkide bugün gitti yarım saat önce bindi otobüsüne![]()
canm benimkide 5 inde ama internetten hesapladğımda su an 368 gün cıkıyorCanım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)
Allah kavustursun canim benim..Teslim oldugu gun itibariyle basliyomus tatlim.. Sizinde mi uzun donemamin. canım benm hepimizinkini inşalllah o halde şimdi 365 gün değil mi..
Ben bunu daha evvelde okumustum ama hala inanamiyorum tatlim yaa.. Teslim olmadan nasil asker sayiliyolarki? Hayal kirikligina ugramamak icin ben safak 365 diyorumCanım sevk tarihinden itibaren asker sayılıyo o birliğe katıldığı tarihe değil sevk tarihine göre şafak alıyosun. Bnm bugn birliğe teslim oldu ama sevki 5inde diye 10 dk snra 362 olucak :) :)
benim askerim kisa donem cnm bizde 168 gun sizinkini bilmiyorumamin. canım benm hepimizinkini inşalllah o halde şimdi 365 gün değil mi..