Her zaman cnm benim hç çekınme :)
Üç senedir birlikteyiz ama nısan fln olmadı dahj , kısmetse askerdn snra dusunuyoruz bizde :)
Hoşbulduk cnm :) ben ankaradym, sewdiceğimde kastamonuda
canim cok sanslisin ben arastirmistim ankaradan kastamonuya otobus 35 tl ve 4.5 saat suruyo rahatlikL gidip gelebilirsin gun icinde
Benimki 1 gibi teslim olmuştu 6.30 ta arayabilmişti canım...İnşallah seninkide hemen arargünaydın kızlar erkek arkadaşım sabah 6 da kütahyaya ulaşmiş
6 30 da beni aradı ankesörlü telefondan 2 tane kart almış
tabi daha çalar çalmak uyandım açtım :)
biz geldik dedi burada cok asker var dedi havası cok sogukmuş dedi.
bende ne biliyim teslim oldu sandım 2 dakika konuşabildik
az önce yine aradı daha teslim olmamışlar 3 4 tanıdık cıkmış onlarla biraz dolaşmılar
tekrar sakal traşı olmuş şimdi yemek yiyip teslim olacaklarmış
bende kızdım. paranı çar çur etme sakın sizi almaya glmediler mi otübsden inince dedim.
gelmediler vallahi dedi :)
bizi dolaşım dedik dedi bida belki aryamam bugün teslim olunca bugun fırsatımız olmayabilir dedi
sizinkiler hemen teslim olmuşlarmıydı :)
canim 5 kasımda başlıyor dediler de bende hayal kırıklığına ugramayım diye senin gibi bugünden itibarenn sayacamAllah kavustursun canim benim..Teslim oldugu gun itibariyle basliyomus tatlim.. Sizinde mi uzun donemnerede yapicak
inşallah canm öyle merak ediyorumBenimki 1 gibi teslim olmuştu 6.30 ta arayabilmişti canım...İnşallah seninkide hemen arar
Canım benimki 10.30 da inmişti ama arkadaşıyla takılmışlardı biraz teslim olmadan 3 kez aramıştı ..Biraz son özgürlüğünün tadını çıkarsın bırak :)inşallah canm öyle merak ediyorum
peki saat kaç ta inmişti de 1 gibi teslim olmuşlardı
hemen olsalar daha iyi aslında
teslim olmadan once oda arayabilmişmidi seni.
o 3 kez aradığında ne kadar konuşmutunCanım benimki 10.30 da inmişti ama arkadaşıyla takılmışlardı biraz teslim olmadan 3 kez aramıştı ..Biraz son özgürlüğünün tadını çıkarsın bırak :)
Bende baktım şimdi 3.5 saat sürüyormuş bizimde arası bende artık her ay giderim mutlaka acemi bitince ..gidebilirsem 2 haftada bir bile olabilir
o 3 kez aradığında ne kadar konuşmutun
biz 2 şer dakika konuşabildik
daha teslim olmamış ama
istese cok konuşabilirdi demi
Ben Sakarya o Ankara canım ... arada bi de olsa gdemezmisin ? iki ayda bir git bari çekilir o yol herşeye değer yanisenin neresiydi canim??? cok sanslisiniz eger oyle bi imkanim olsa zirt pirt giderim. benim sevgilimin yanina gitme sansim yok git gel yol 20 saat suruyor
o 3 kez aradığında ne kadar konuşmutun
biz 2 şer dakika konuşabildik
daha teslim olmamış ama
istese cok konuşabilirdi demi
Ben Sakarya o Ankara canım ... arada bi de olsa gdemezmisin ? iki ayda bir git bari çekilir o yol herşeye değer yani
aattım vallahi tirip şimdi kendimi yiyorum burdacanim benim erkek arkadasimda teslim olmadan once kisa konustu arkadasi vardi yaninda teslim olduktan sonra daha kiymetleniyyosun trip atma sakin :)
tamam tamamm :) :)Aaaa hemen sen triplere girersen işimiz varrrr ama :) :) Bizde az az konuştuk ilk aradığında otobüs molasındaydı azcık konştuk.. diğer aradığında indim dedi haber verdi sadece ..sonuncudada teslim olacağını söyledi...öle uzun muhabbet değil yani canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?