benimkide 5 inde gitti. Ama öyleymmiş o andan itibaren sayılıyormuşama benmki daha bugün gitcek
o zaman şimdi kaç gün kalmış oluyor gerçek mibenimkide 5 inde gitti. Ama öyleymmiş o andan itibaren sayılıyormuş
tecrübelilerden öyle öğrendik. 164. gün bugün bittio zaman şimdi kaç gün kalmış oluyor gerçek mi
Yarenler mrb, hayırlı teskereler olsun inş.. Yeni gordum sayfayı we çok sewndim birncı sayfadan itibaren tum sayfaları okudum , hepimiz aynı duygulardayız, sizlerde kendimi goruyorum.. Rabbim yardımcımız olsun, tez zamanda altı ayı atlatmayı nasip etsin bizlere
amin inşallah hoş geldiniz kızlar..Merhaba,arkadaslar allah kavustursun diyorum.ilk oncelikle gecen sene 2 abimde askerdeydiler cok sukur geldiler... bu arada ben hataliyim hataya gelmis bir asker var sanirim bence hic korkmasin bizim oralari cok durgundur.. kolay kolay kar yagmaz hatta hic yagmaz sadece soguktur felaket sekilde degil..
bunlari hataya gelmis asker sevgilisi icin yaziyorum cunku gordum ....allah sevdiceklerinizi korusun en kisa zamanda kavusmaniz dileklerimle...
cnsncan2277 canim bizim senle avantajimiz su ki kastamonuda telefon klubesi cok fazlaymis bnm sevglm az once aradi diyo allahtan klube cokta sikinti yasamiyoruz dedi . bugun son kez konuştuk artik safagimiz 1 daha atti yarın ola hayrola:)
ewet cAnlarim biz bu konuda birz daha rahatız sanırm, benim sewgilimde kastamonuda şimdilik aramasnda pek sıkntı olmuyor ins. hep boyle gidercnsncan2277 canim bizim senle avantajimiz su ki kastamonuda telefon klubesi cok fazlaymis bnm sevglm az once aradi diyo allahtan klube cokta sikinti yasamiyoruz dedi . bugun son kez konuştuk artik safagimiz 1 daha atti yarın ola hayrola:)
tatlım benide ekler misin kısa dönem-Kastamonu- Van357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
hekza-Kısa dönem-Ankara/Ankara
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli
numnum-Kısa dönem-Kastamonu/Muş
Peri__Kizi-Kısa dönem-Manisa/Manisa
spinach-Kısa dönem-Manisa/Kars
denizlililili-Uzun dönem-Manisa
canm ben anlamadım bu şafak işini ya 164 netecrübelilerden öyle öğrendik. 164. gün bugün bitti
kısa dönem 168 gün askerlik yapıyor.Şafak oluyor işte. 168den geriye sayıyoruzcanm ben anlamadım bu şafak işini ya 164 ne
167 degilmiii yaaa birgun birgundurrrrkısa dönem 168 gün askerlik yapıyor.Şafak oluyor işte. 168den geriye sayıyoruz
6 ay askerlikleri her ay 2 gün izin hakları var o da toplam 12 izin günü yapıyor. 180-12=168 yapıyor167 degilmiii yaaa birgun birgundurrrr
canm benm ki uzun dönem..6 ay askerlikleri her ay 2 gün izin hakları var o da toplam 12 izin günü yapıyor. 180-12=168 yapıyorben her yerde böyle okudum yanlışta olabilir canım. 23 nisanda gelcekler diye biliyorum
365 ten düşüyosun canım uzun dönemde. Benm sevglmin sevk tarihi 5iydi 5inde şafak attı ama bgn öğlen 1 teslim oldu. Biz bu gece 363ten devam edicez ..canm benm ki uzun dönem..
Aynı saatlerde bende konsrum tatlım:) egıtım baslayıncada boyle arayabılırlermı acabaBen konustum biraz rahatladim artik yarini bekliyorum tekrar konusmak icin :)
ewet cAnlarim biz bu konuda birz daha rahatız sanırm, benim sewgilimde kastamonuda şimdilik aramasnda pek sıkntı olmuyor ins. hep boyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?