357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yarenler mrb, hayırlı teskereler olsun inş.. Yeni gordum sayfayı we çok sewndim birncı sayfadan itibaren tum sayfaları okudum , hepimiz aynı duygulardayız, sizlerde kendimi goruyorum.. Rabbim yardımcımız olsun, tez zamanda altı ayı atlatmayı nasip etsin bizlere

Merhaba,arkadaslar allah kavustursun diyorum.ilk oncelikle gecen sene 2 abimde askerdeydiler cok sukur geldiler... bu arada ben hataliyim hataya gelmis bir asker var sanirim bence hic korkmasin bizim oralari cok durgundur.. kolay kolay kar yagmaz hatta hic yagmaz sadece soguktur felaket sekilde degil..
bunlari hataya gelmis asker sevgilisi icin yaziyorum cunku gordum ....allah sevdiceklerinizi korusun en kisa zamanda kavusmaniz dileklerimle...

amin inşallah hoş geldiniz kızlar..

cnsncan2277 canim bizim senle avantajimiz su ki kastamonuda telefon klubesi cok fazlaymis bnm sevglm az once aradi diyo allahtan klube cokta sikinti yasamiyoruz dedi . bugun son kez konuştuk artik safagimiz 1 daha atti yarın ola hayrola:)
cnsncan2277 canim bizim senle avantajimiz su ki kastamonuda telefon klubesi cok fazlaymis bnm sevglm az once aradi diyo allahtan klube cokta sikinti yasamiyoruz dedi . bugun son kez konuştuk artik safagimiz 1 daha atti yarın ola hayrola:)
ewet cAnlarim biz bu konuda birz daha rahatız sanırm, benim sewgilimde kastamonuda şimdilik aramasnda pek sıkntı olmuyor ins. hep boyle gider

tatlım benide ekler misin kısa dönem-Kastamonu- Van

Kizlarr
yeni topigimiz hayirli olsun giremedim kac gundur. Bende dun teslim ettim sevdigimi teslim olduktan sonra bir kere aradi aksam 8 gibi ondada cok sira varmis fazla konusamadik bugunde saat 4 gibi aradi egitimler basladi dedi ara verdik 10 dakika dedi o kadar . Arar diye bekledim ama saat 9 bucuk oldu hala ses yok ( off su telefon olayi daha sık olsa daha kolay olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…