canm bu şifre olayı nasıl oluyor ya. detaylı anlatabilirmsnValla bu seyyar kazıkazancılar oluyor ya ben onlardan aldım canım büfelerdede olabilir...
canm ne zamandır aramıyor seni kaç gün oldu gideli belki sıkı denetim vardır eğitim vardırKızlar bişey sorcam, sizce haftasonu daha mı müsait olurlar aramak için? Yani ben artık bugünde arayamayacak gibime geliyorda ondan sordum.
canm ne zamandır aramıyor seni kaç gün oldu gideli belki sıkı denetim vardır eğitim vardır
fırsat dahi vermiyorlardr
Aynen canim telas yapma bizimkinin suan bolugu rahatmis daha baslamamis egitim tam cok sukur ama mesela bi ust boluk baya calisiyo basladilar falan dedi hani seninki de oyleyse firsat bulamiyodur cunku aramak icin baya zamana ihtiyaci var sira falan bekliyorlar. Rabbim yardimcilari olsun insallah tez zamanda haber alirsin canimKızlar bişey sorcam, sizce haftasonu daha mı müsait olurlar aramak için? Yani ben artık bugünde arayamayacak gibime geliyorda ondan sordum.
hadi ya anladım canm.. benimkide bugün gidiyor. 11 bucuktaDün saat 9.30'da teslim oldu. Hala da aramadı. Tamam askerlik sıkıdır ona lafım yok; ama sen askerlerini sevdikleriyle bile telefonda görüştüremeyecek kadar sıkarsan, o askerden verim beklemek aptallık olur. Son yarım saat aradı aradı aramadı yarın babasıyla konuşup, manisa il jandarma komutanlığını arattıracağım.
aynen tatlım :)Aynen canim telas yapma bizimkinin suan bolugu rahatmis daha baslamamis egitim tam cok sukur ama mesela bi ust boluk baya calisiyo basladilar falan dedi hani seninki de oyleyse firsat bulamiyodur cunku aramak icin baya zamana ihtiyaci var sira falan bekliyorlar. Rabbim yardimcilari olsun insallah tez zamanda haber alirsin canim
çok saol canım :)Valla bu seyyar kazıkazancılar oluyor ya ben onlardan aldım canım büfelerdede olabilir...
ben hala anlamadım nasıl alacaz nasıl ulaşacak onlara kızlar ya.çok saol canım :)
Aynen canim telas yapma bizimkinin suan bolugu rahatmis daha baslamamis egitim tam cok sukur ama mesela bi ust boluk baya calisiyo basladilar falan dedi hani seninki de oyleyse firsat bulamiyodur cunku aramak icin baya zamana ihtiyaci var sira falan bekliyorlar. Rabbim yardimcilari olsun insallah tez zamanda haber alirsin canim
askeri kantinlerde satılıyor ama kalmayabiliyormuş şifreli telefon kartı alınca onlara şifresini söylerek bizi o şifreyle arayabilcekler canım.ben hala anlamadım nasıl alacaz nasıl ulaşacak onlara kızlar ya.
benimki 20dakikalık aldı
ne bilelim
orda alır bulur sandık
Dün saat 9.30'da teslim oldu. Hala da aramadı. Tamam askerlik sıkıdır ona lafım yok; ama sen askerlerini sevdikleriyle bile telefonda görüştüremeyecek kadar sıkarsan, o askerden verim beklemek aptallık olur. Son yarım saat aradı aradı aramadı yarın babasıyla konuşup, manisa il jandarma komutanlığını arattıracağım.
anladım tatlım şimdi teşekkür ederim :)askeri kantinlerde satılıyor ama kalmayabiliyormuş şifreli telefon kartı alınca onlara şifresini söylerek bizi o şifreyle arayabilcekler canım.
Evet evet cok sukur o konuda sansliyiz insallah usta birliginde de telefon konusunda sikinti yasamayiz :)cnsncan2277 canim bizim senle avantajimiz su ki kastamonuda telefon klubesi cok fazlaymis bnm sevglm az once aradi diyo allahtan klube cokta sikinti yasamiyoruz dedi . bugun son kez konuştuk artik safagimiz 1 daha atti yarın ola hayrola:)
rica ederim canımanladım tatlım şimdi teşekkür ederim :)
Ayneeennn :) hayatta ne mutluluklar varmis ya yani eskidrn duyardim askerlik falan hic bilmezdik simdi o safak tablosunu karalamak en buyuk mutlulugumuz oldu :)164 ü de çizmiş bulunmaktayım:)
aynen valla bide derdim öyle nişanlılık filan olmadığı sürece asker yolu beklemem diye :)Ayneeennn :) hayatta ne mutluluklar varmis ya yani eskidrn duyardim askerlik falan hic bilmezdik simdi o safak tablosunu karalamak en buyuk mutlulugumuz oldu :)
3 kasımdan itibaren başlıyor.kızlar bu şafak teslim olduğu günden itibaren başlar demi. yani bugün gidecek. yarın orda yarın başlayacak değil mi ?
bazıları 365 diyor 5 gün neden.
ama benmki daha bugün gitcekaynen valla bide derdim öyle nişanlılık filan olmadığı sürece asker yolu beklemem diye :)
3 kasımdan itibaren başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?