Tatlım benim abim hakkari de yaptığı için kardeşimi doğuya yollamadılar ankaraya verdiler
Benimde bi gozum derste bi gozum telefonda bekliyorum :)kizlar nabersinizzzz baya konusmussunuz okuyamadim hepsini:) askitom ders calis diye tembihlediginden sadece sigara molalarimda bakiyorumm.. moralleri bozmayin gecicek bu gunler insallahhhhhhhhbakin 3. gunde bittiiiiii
Benimde bi gozum derste bi gozum telefonda bekliyorum :)
Aynen suan safak kaaccc :))
İzmirde heryer yakın sayılır canım birbirine metro var ulaşım çok kolay , gelince çok rahat ulaşırsın gaziemire otogardan servisler gidiyor zaten :)İnşallah kısmet olur tatlım. Nişanlım Gaziemirde yapacak ustalığını. Orası nasıl bi yer biliyomusun merkezden uzak mı
Bende 3 kasimdan itibaren basladim isime o geliyooo :)canim benim sevgilim 5inde teslim oldu oyuzden bana gore safak 165 ama kimileri diyoki sevk baslangic tarhinden itibaren asker sayilio diyo yani 3kasimdan itibaren ona gore hesaplarsak 163 gun :)
Aynı durumdayım bı gozum telefonda Ders calısıyorum:/Benimde bi gozum derste bi gozum telefonda bekliyorum :)
Aynen suan safak kaaccc :))
Bizde en fazla 8 dk kadar konustuk canim.. aynen bizim ki de su an icin rahatim beni merak etme uzulme dedi.. bugun egitimleri baslamis saga don sola don gibi.. ama pazartesiden sonra agirlasir maratona tam baslariz dedi.. bir de pazartesi bisey toreni varmis orda yogun olur burasi dedi.. bi gorev vermemisler canim benim sevdicegime,oyle yazicilik gibi.. bu sabah yaprak falan da toplamislar mintika temizligi de baslamis yaaniievet canım benimkisininde kolu çok acıyormuş gömleğini kan içinde bırakmışlartetenoz zaten agır bi aşıya çok agrıor dedi. benimkisini yazıcı yapmışlar 1 günlük bakalım sonra neolcak seninki neyapıyormş
kaç dk konuluorsunuz canım bnimki 3 ila 5 dak arasında hemen kapatıyormemnun sıkıntım yok allaha şükür dedi. iyi insanlar var sorun yaşamıyorum diyor. pazartsiy kdr rahat sonra sıkarlar dedi
Ben konustum biraz rahatladim artik yarini bekliyorum tekrar konusmak icin :)Aynı durumdayım bı gozum telefonda Ders calısıyorum:/
ailesini filan aramış mı ailesiyle görüştün müBenimki hala aramadı off artık iyice meraklandım. Bugünde aramazsa o askeriyeyi basacağım az kaldı yani. :)
ailesini filan aramış mı ailesiyle görüştün mü
zor tabi canım ya ama kötü düşünmeyin inşallah arar bu akşam.. olmadı siz birliği arayınYok aramamış. Annesiyle konuştum meraktan hastalandım(annesi şeker hastasi) dedi. Babasıyla abisi acemilikte doğal hemen kötü düşünmeyin diyor ama kolay değil maalesef. 37 saattir sesini duyamıyoruz.[/QUOT]
Benimki de normalde arardı gayet bugün geç aradı demin konuştuk o da az yani... içtima var akşam arayabilirsem ararım ama yarında arayabilirim m etme dedi... kıyafet almışlar bugün o yüzden ... ona morali bozulmuş büyük gelmiş değiştircem inşallah dedi..mont olmuş ama kamuflajlar büyükmüş.. bot rahat olmuş neyseki....şifreli kartlarımı da verdim oh misİnşallah kıyafet işini de çözerde rahatlarım ona baya morali bozulmuş
Valla bu seyyar kazıkazancılar oluyor ya ben onlardan aldım canım büfelerdede olabilir...bu şifreli kartları nereden alıyoruz bende alıp vericem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?