• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

sanki hala hiç gitmeyecek mi
cok mutlu olmaya üzülmemeye çalışıyorum..
biz mutlu oldukca onlarda daha cok mutlu olur

kizlar nabersinizzzz baya konusmussunuz okuyamadim hepsini:) askitom ders calis diye tembihlediginden sadece sigara molalarimda bakiyorumm.. moralleri bozmayin gecicek bu gunler insallahhhhhhhh :KK54: bakin 3. gunde bittiiiiii

kizlar nabersinizzzz baya konusmussunuz okuyamadim hepsini:) askitom ders calis diye tembihlediginden sadece sigara molalarimda bakiyorumm.. moralleri bozmayin gecicek bu gunler insallahhhhhhhh :KK54: bakin 3. gunde bittiiiiii
Benimde bi gozum derste bi gozum telefonda bekliyorum :)
Aynen suan safak kaaccc :))

Benimde bi gozum derste bi gozum telefonda bekliyorum :)
Aynen suan safak kaaccc :))

canim benim sevgilim 5inde teslim oldu oyuzden bana gore safak 165 ama kimileri diyoki sevk baslangic tarhinden itibaren asker sayilio diyo yani 3kasimdan itibaren ona gore hesaplarsak 163 gun :)

İnşallah kısmet olur tatlım. Nişanlım Gaziemirde yapacak ustalığını. Orası nasıl bi yer biliyomusun merkezden uzak mı
İzmirde heryer yakın sayılır canım birbirine metro var ulaşım çok kolay , gelince çok rahat ulaşırsın gaziemire otogardan servisler gidiyor zaten :)

bizimkilerde daha eğitime başlamamış. dun bot baglattırmıslar her bırı gelıp yanlıs baglamıssınız bozun dıyıp tekrar baglattırmıslar pazartesi başlıcak bakalım eğitimler..

evet canım benimkisininde kolu çok acıyormuş gömleğini kan içinde bırakmışlar :KK43: tetenoz zaten agır bi aşıya çok agrıor dedi. benimkisini yazıcı yapmışlar 1 günlük bakalım sonra neolcak seninki neyapıyormş

kaç dk konuluorsunuz canım bnimki 3 ila 5 dak arasında hemen kapatıyor :KK43: memnun sıkıntım yok allaha şükür dedi. iyi insanlar var sorun yaşamıyorum diyor. pazartsiy kdr rahat sonra sıkarlar dedi
Bizde en fazla 8 dk kadar konustuk canim.. aynen bizim ki de su an icin rahatim beni merak etme uzulme dedi.. bugun egitimleri baslamis saga don sola don gibi.. ama pazartesiden sonra agirlasir maratona tam baslariz dedi.. bir de pazartesi bisey toreni varmis orda yogun olur burasi dedi.. bi gorev vermemisler canim benim sevdicegime,oyle yazicilik gibi.. bu sabah yaprak falan da toplamislar mintika temizligi de baslamis yaanii

Benimki hala aramadı off artık iyice meraklandım. Bugünde aramazsa o askeriyeyi basacağım az kaldı yani. :)

ailesini filan aramış mı ailesiyle görüştün mü

Yok aramamış. Annesiyle konuştum meraktan hastalandım(annesi şeker hastasi) dedi. Babasıyla abisi acemilikte doğal hemen kötü düşünmeyin diyor ama kolay değil maalesef. 37 saattir sesini duyamıyoruz. :(

Benimki de normalde arardı gayet bugün geç aradı demin konuştuk o da az yani... içtima var akşam arayabilirsem ararım ama yarında arayabilirim m etme dedi... kıyafet almışlar bugün o yüzden ... ona morali bozulmuş büyük gelmiş değiştircem inşallah dedi..mont olmuş ama kamuflajlar büyükmüş.. bot rahat olmuş neyseki....şifreli kartlarımı da verdim oh mis:KK68:İnşallah kıyafet işini de çözerde rahatlarım ona baya morali bozulmuş

Yok aramamış. Annesiyle konuştum meraktan hastalandım(annesi şeker hastasi) dedi. Babasıyla abisi acemilikte doğal hemen kötü düşünmeyin diyor ama kolay değil maalesef. 37 saattir sesini duyamıyoruz. :KK43:[/QUOT]
zor tabi canım ya ama kötü düşünmeyin inşallah arar bu akşam.. olmadı siz birliği arayın

Benimki de normalde arardı gayet bugün geç aradı demin konuştuk o da az yani... içtima var akşam arayabilirsem ararım ama yarında arayabilirim m etme dedi... kıyafet almışlar bugün o yüzden ... ona morali bozulmuş büyük gelmiş değiştircem inşallah dedi..mont olmuş ama kamuflajlar büyükmüş.. bot rahat olmuş neyseki....şifreli kartlarımı da verdim oh mis:KK68:İnşallah kıyafet işini de çözerde rahatlarım ona baya morali bozulmuş

bu şifreli kartları nereden alıyoruz bende alıp vericem de

kızlar biz bilmediğimizden erkek arkadaşım iki tane kart aldı o da 20 dakilalık
bugün alacaktı ama postanede kalmaış
gittiği yerde alabilir mi
20 dakka yetmez ki biz ne yapacağız :(

Back