Canım benimmm şuan yanında olup sarılmayı o kadar çok isterdim ki kıyamam sana. Bak çok az kaldı bu akşam mutlaka arayacaktırİnşallah arasınlar artık kuzum ya doğru düzgün çalışmak bile gelmiyor içimden
Gelin yarenler bi sarılalım kocaman
Teslim oldu en son bitanem daha da ses yok heriften
Canım benimmm şuan yanında olup sarılmayı o kadar çok isterdim ki kıyamam sana. Bak çok az kaldı bu akşam mutlaka arayacaktır
Selamm hoşgeldin idare ediyoruz senn nasılsınkızlar nasılsınızz
Artık yanlarına giderek bu durumu çözmek bize düşüyor :) :)Evet kuzum herkes rahat diyo türkiyede askerlik yapılacak en rahat yerleden biriymiş bakalım yaşayıp göreceğiz
Doğru diyosun canım bedenen de zorlanıyolar ama benimki sever komandoculuk oynamayıO yüzden yalnızlığını özlemini düşünüyorum en çok
iyiyim canım bende özlem dışında çok özlüyorum ya telefona bakıyorum boşboş yalnız kalmışım gibi. Diğer yndan 2 gündür arıyor sözlüm çok şkür bugünde konuştuk iyiymişSelamm hoşgeldin idare ediyoruz senn nasılsın
Tatlım benim abim hakkari de yaptığı için kardeşimi doğuya yollamadılar ankaraya verdilerArastirmalarima gore kimisi olur diyo kiimisi olmaz diyo ooff offf insallah olur ya
Eğitimi daha başlamadığı için konuşabildik biz canım ..kıyafetleri bugün alcaklardı çünkü..kıyafeti olmayanlar eğitime katılmamışlar.Merhaba kızlar,
Bu öğlen 11-12 arayanlar nasıl arıyor anlamıyorum. Güya 8-12.30 arası eğitim deniliyor. Ben benimkinden daha ses alamadım. En son otogardan aramıştı. Günde 3-4 kez konuşanlar çok şanslı valla hiç boşuna üzülmeyin hiç olmazsa sesini duyuyorsunuz. Benim gibi daha hiç haber alamayanların hali daha duman. Siz halinize şükredin.
iyiyim canım bende özlem dışında çok özlüyorum ya telefona bakıyorum boşboş yalnız kalmışım gibi. Diğer yndan 2 gündür arıyor sözlüm çok şkür bugünde konuştuk iyiymişyarın kayınvalidemler gelcek oturmaya Sen nasılsın canım
Hoş geldin canım iyiyiz desteğe birlik olmaya devam sen napıyosunkızlar nasılsınızz
Aferin sana canım benim espri yap neşeli ol ki o da moral bulsunLunammm çok çok öperim seniBende sana kıyamam kuzum benim sağol
evet çok az kaldı napıyodur şimdi acep arasında biraz espri yapayım morali yerine gelsin şişkomun
Seninki aradı mı kuzum
Artık yanlarına giderek bu durumu çözmek bize düşüyor :) :)
Öğlende arayanlar yemek molasında arıyor canım. Belki kart bulamamıştır komutanlar müsaade etmiyordur sıra gelmemiştir telefonlar arızalıdır birçok sebep olabilir kuzum bol bol dua edelim inşallah en kısa zamanda ararMerhaba kızlar,
Bu öğlen 11-12 arayanlar nasıl arıyor anlamıyorum. Güya 8-12.30 arası eğitim deniliyor. Ben benimkinden daha ses alamadım. En son otogardan aramıştı. Günde 3-4 kez konuşanlar çok şanslı valla hiç boşuna üzülmeyin hiç olmazsa sesini duyuyorsunuz. Benim gibi daha hiç haber alamayanların hali daha duman. Siz halinize şükredin.
arar kuzum en kısa zamanda fırsat bulamamıştır. ilk teslim oldugu gün gece 10 da arayabildi beniBende iyiyim biraz daha canım nasıl olayım dediğin gibi özlemden başka bir şey yok içimde.. Bizde öğlen konuştuk teslim olmadan önce daha da haber alamadık 6 olsun diye bekliyorum arar diye
Bende iyiyim canım . Şafak saymaya telefon beklemeye devamHoş geldin canım iyiyiz desteğe birlik olmaya devam sen napıyosun
Aferin sana canım benim espri yap neşeli ol ki o da moral bulsun
Aradı kuzum aradı 1 saat önce 8 dk konuştuk akşama yine arar inşallah
Öğlende arayanlar yemek molasında arıyor canım. Belki kart bulamamıştır komutanlar müsaade etmiyordur sıra gelmemiştir telefonlar arızalıdır birçok sebep olabilir kuzum bol bol dua edelim inşallah en kısa zamanda arar
Hoş geldin canım iyiyiz desteğe birlik olmaya devam sen napıyosun
Aferin sana canım benim espri yap neşeli ol ki o da moral bulsun
Aradı kuzum aradı 1 saat önce 8 dk konuştuk akşama yine arar inşallah
Öğlende arayanlar yemek molasında arıyor canım. Belki kart bulamamıştır komutanlar müsaade etmiyordur sıra gelmemiştir telefonlar arızalıdır birçok sebep olabilir kuzum bol bol dua edelim inşallah en kısa zamanda arar
arar kuzum en kısa zamanda fırsat bulamamıştır. ilk teslim oldugu gün gece 10 da arayabildi beni
Şu şafak ikili rakamlara düşseeeeee ne güzel olacakBende iyiyim canım . Şafak saymaya telefon beklemeye devam
Allahhhhhhhh ne güzel olur biliyo musunnnŞu şafak ikili rakamlara düşseeeeee ne güzel olacak
Enem kuzucum da gelmiş burayaaahayrlsı ıle duser canm,sabır,dua ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?