357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar sonunda aradı sevdiğim sabahtan beri eğitimdelermiş ayaklarım şişti dedi bide kahvaltıda 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim kaşar vermişler o kadar şeyle doyar mı hiç
Koşturmuşlar süründürmüşler bi de hep bağıra bağıra marş söylüyolarmış sesi kısılmış bitanemin

Ayyy başladı desene maraton İnşallah çok yormazlar

kardes diye duydum canim benim sevgiline sor oda duymustur duyuruyu illaki :) dha netlik yok ama sanırım biz dilekceyi yapip dua edicez kabul olsun diye... ayy nasil sevinirim varya sevgilim bu taraflara gelse dunyalar benim olur

gözünaydın lunnam yaa :) hemen başlamışlar yaa bizimkiler daha başlamamış hiç eğitime falan

kardes diye duydum canim benim sevgiline sor oda duymustur duyuruyu illaki :) dha netlik yok ama sanırım biz dilekceyi yapip dua edicez kabul olsun diye... ayy nasil sevinirim varya sevgilim bu taraflara gelse dunyalar benim olur
bi sorayım aynen ama bizim zor inşallah olur canım benim yaa onun hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallahh :)

benimkide aradi simdi arastirdin mi diye sormak icin yuruyus yaptirmislar cok yoruldum diyo benimse sesim full enerji rap rup askerler kirmizi bayrak isterler diye mars soyledim telefonda cirkin sesimle hahaha:) :) ahh canim ahhh bunlar en tatli seyi bence yeterki yuruyus yapsinlar mars soylesinler catismaya girenlr var Allah korusun yardimcilari olsun yani

bi sorayım aynen ama bizim zor inşallah olur canım benim yaa onun hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallahh :)

amin canım insallahh... bu arada ben yemin torenine gidemicem buyuk ihtimal. ama bi sekilde dagitim izni alicam Muş a geçmeden istanbula gelicem 1 2 gun dedi :)

Kesinlikle canımmm yeterki eğitim yerinde yürüyüş koşu vs yapsınlarrrr.....güvende olsunlarda yorulcaklar biraz napalım

amin canım insallahh... bu arada ben yemin torenine gidemicem buyuk ihtimal. ama bi sekilde dagitim izni alicam Muş a geçmeden istanbula gelicem 1 2 gun dedi :)
yemin törenine bende gidemicem canım ama sonra gitmek istiyorum. bu dağıtım izni nasıl oluyorki askerlikten sayılıyor mu ??

Ayyy başladı desene maraton İnşallah çok yormazlar
Evet başlamışlar çok büyük bi yer galiba çünkü yürüyüşe gidiyolarmış mola vermişler beni o aralıkta arada 8dk konuşabildik
gözünaydın lunnam yaa :) hemen başlamışlar yaa bizimkiler daha başlamamış hiç eğitime falan
Dün bizde de bişey yoktu da bugün başlamışlar kamuflajlar çok sertmiş boynu kabarmış ayakları şişmiş offf

Ayy ne güzel sen o marşı banada öğret bende söyleyeyim ne güler kim bilir
Doğru söylüyosun canım yeterki yaptıkları şeyler bunlar olsun

Olsun canım bak ne güzel sen gidemiyosun ama askerin sana gelecek

aa çok iyiymiş aslında ama vardır bir şartı falan herhalde istediği yere istediği gibi gidemez herhalde yani neye göre verilir acaba bu izinnnn
İsteyen herkes kullanabiliyor diye biliyorum ben canım bi haftaya kadar izin kullanabiliyor .

İsteyen herkes kullanabiliyor diye biliyorum ben canım bi haftaya kadar izin kullanabiliyor .
ay bu çok güzel birşey olur ozaman bir sorayım ben detaylı öğrensin bunu bakalım
ay hadi yaa ben sordum kıyafette bir sorun yok dedi ama böyle sizden duyunca acaba ben üzülmeyeyim diye mi öyle dedi diye düşünüyorum bazen

İnşallah canım benim geldiğinde bennde gezdirmek isterim seni mutlaka :)

Benimkide bugün alacaktı kıyafetleri acaba nasıl oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…