Amiiiin canımAllah yardımcıları olsun yaaa
Bugün ilk defa eğitime başladılar dün fln benimkinde de sorun yoktu canm. İnşallah siz öyle bi sorun yaşamazsınızay bu çok güzel birşey olur ozaman bir sorayım ben detaylı öğrensin bunu bakalım
ay hadi yaa ben sordum kıyafette bir sorun yok dedi ama böyle sizden duyunca acaba ben üzülmeyeyim diye mi öyle dedi diye düşünüyorum bazen
ben büyük al demiştim ama iyi iyi bu dedi nasıl rahatsa artık :)Benimkide bugün alacaktı kıyafetleri acaba nasıl oldu ki
Bugün ilk defa eğitime başladılar dün fln benimkinde de sorun yoktu canm. İnşallah siz öyle bi sorun yaşamazsınız
inşallah tatlım ya .. varya bizde burda askerlik yapıyoruz resmenAmiiiin canım
Bugün ilk defa eğitime başladılar dün fln benimkinde de sorun yoktu canm. İnşallah siz öyle bi sorun yaşamazsınız
Bugün bi 11 de bide 12 de aradı canım ..iş çıkışı arycaktı yine şifreli kart aldım onu söliycem hemben büyük al demiştim ama iyi iyi bu dedi nasıl rahatsa artık :)
sen konuşabildinmi canım bugüünn
İnşallah kısmet olur tatlım. Nişanlım Gaziemirde yapacak ustalığını. Orası nasıl bi yer biliyomusun merkezden uzak mıİnşallah canım benim geldiğinde bennde gezdirmek isterim seni mutlaka :)
Dimi ya bekleyenin işi daha zorinşallah tatlım ya .. varya bizde burda askerlik yapıyoruz resmen
merkezde merkezde gaziemirde hangisi biliyomusun bikaç yer bildiğim benimmmİnşallah kısmet olur tatlım. Nişanlım Gaziemirde yapacak ustalığını. Orası nasıl bi yer biliyomusun merkezden uzak mı
Onlar en azından nasıl olduklarını biliyorlar .. biz acaba şöylemidir acaba böylemidir ... tabi onlarda bedenen çok zorlanıyorlarDimi ya bekleyenin işi daha zor
ohh ne güzell ya ben bizimkine çaldır ben arayayım diyo yok diyo deli ediyoBugün bi 11 de bide 12 de aradı canım ..iş çıkışı arycaktı yine şifreli kart aldım onu söliycem hem
o açıdan düşününce öyle ama iki tarafa da ayrı zor yaOnlar en azından nasıl olduklarını biliyorlar .. biz acaba şöylemidir acaba böylemidir ... tabi onlarda bedenen çok zorlanıyorlar
Bende müsait olduğu zamanlarda öle yapayım diyorum boşa kartı bitmesin.. :)ohh ne güzell ya ben bizimkine çaldır ben arayayım diyo yok diyo deli ediyo
Hangimizin 1 saniye aklından çıkıyor ki tatlım .... son 1 buçuk saat ararlar herhalde :) :)Napıyosunuz kızlarrr ? Sevdiceği düşünmeden duramıyorum ya
öyle oluyo canım ya hepimiz aynı durumdayız vallaaNapıyosunuz kızlarrr ? Sevdiceği düşünmeden duramıyorum ya
bencede onlar orda belki zor bulurda bize kolay burdan bizimkide kart bulamazsa mecbur öyle olcakBende müsait olduğu zamanlarda öle yapayım diyorum boşa kartı bitmesin.. :)
Canım Gaziemir kara havacılık meydan harekat bölüğümerkezde merkezde gaziemirde hangisi biliyomusun bikaç yer bildiğim benimmm
Onlar en azından nasıl olduklarını biliyorlar .. biz acaba şöylemidir acaba böylemidir ... tabi onlarda bedenen çok zorlanıyorlar
Belom canımıniçi ses yok muNapıyosunuz kızlarrr ? Sevdiceği düşünmeden duramıyorum ya
ay dur ben onu benmkine sorayım o bana gaziemirdeki havacılık rahat diyodu ama nereyı kastediyodu bilmiyorumCanım Gaziemir kara havacılık meydan harekat bölüğü
Bedenen zorlanmak kolay en çok psikolojisini düşünüyorum ben biran önce alışsınlar inşallah
Belom canımıniçi ses yok mu
Bedenen zorlanmak kolay en çok psikolojisini düşünüyorum ben biran önce alışsınlar inşallah
İnşallah arasınlar artık kuzum ya doğru düzgün çalışmak bile gelmiyor içimdenHangimizin 1 saniye aklından çıkıyor ki tatlım .... son 1 buçuk saat ararlar herhalde :) :)
Gelin yarenler bi sarılalım kocamanöyle oluyo canım ya hepimiz aynı durumdayız vallaa
bencede onlar orda belki zor bulurda bize kolay burdan bizimkide kart bulamazsa mecbur öyle olcak
Canım Gaziemir kara havacılık meydan harekat bölüğü
Belom canımıniçi ses yok mu
Evet kuzum herkes rahat diyo türkiyede askerlik yapılacak en rahat yerleden biriymiş bakalım yaşayıp göreceğizay dur ben onu benmkine sorayım o bana gaziemirdeki havacılık rahat diyodu ama nereyı kastediyodu bilmiyorum
Doğru diyosun canım bedenen de zorlanıyolar ama benimki sever komandoculuk oynamayıBütün gün süründürürlersede çok kolay olmayabilir canım ... ben konuştuğumda ortam iyi diyordu soğukta ayakta çok bekletiyorlar belimiz kopuyor dio onlar için bence bedenen zorluk da çok zor nede olsa sabahın 6 sından akşam 6 ya koşuşturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?