357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Allah yardımcıları olsun yaaa
Amiiiin canım
Bugün ilk defa eğitime başladılar dün fln benimkinde de sorun yoktu canm. İnşallah siz öyle bi sorun yaşamazsınız

merkezde merkezde gaziemirde hangisi biliyomusun bikaç yer bildiğim benimmm
Canım Gaziemir kara havacılık meydan harekat bölüğü
Onlar en azından nasıl olduklarını biliyorlar .. biz acaba şöylemidir acaba böylemidir ... tabi onlarda bedenen çok zorlanıyorlar

Bedenen zorlanmak kolay en çok psikolojisini düşünüyorum ben biran önce alışsınlar inşallah
Napıyosunuz kızlarrr ? Sevdiceği düşünmeden duramıyorum ya
Belom canımıniçi ses yok mu

Bedenen zorlanmak kolay en çok psikolojisini düşünüyorum ben biran önce alışsınlar inşallah

ay dur ben onu benmkine sorayım o bana gaziemirdeki havacılık rahat diyodu ama nereyı kastediyodu bilmiyorum

Bütün gün süründürürlersede çok kolay olmayabilir canım ... ben konuştuğumda ortam iyi diyordu soğukta ayakta çok bekletiyorlar belimiz kopuyor dio onlar için bence bedenen zorluk da çok zor nede olsa sabahın 6 sından akşam 6 ya koşuşturmaca

Hangimizin 1 saniye aklından çıkıyor ki tatlım .... son 1 buçuk saat ararlar herhalde :) :)
İnşallah arasınlar artık kuzum ya doğru düzgün çalışmak bile gelmiyor içimden
öyle oluyo canım ya hepimiz aynı durumdayız vallaa

bencede onlar orda belki zor bulurda bize kolay burdan bizimkide kart bulamazsa mecbur öyle olcak
Gelin yarenler bi sarılalım kocaman

Teslim oldu en son bitanem daha da ses yok heriften

ay dur ben onu benmkine sorayım o bana gaziemirdeki havacılık rahat diyodu ama nereyı kastediyodu bilmiyorum
Evet kuzum herkes rahat diyo türkiyede askerlik yapılacak en rahat yerleden biriymiş bakalım yaşayıp göreceğiz

Doğru diyosun canım bedenen de zorlanıyolar ama benimki sever komandoculuk oynamayı O yüzden yalnızlığını özlemini düşünüyorum en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…