• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

selam yarenler, güzeller , nasılsınız gzüel haftalar olsun inşallah ...ptesi bugün bitiyor bir hafta daha ..geslin p.tesiler bitsin haftalar heyooooooo .....dün canımla konuştuk Allhım çok şükür bzie sunduğun tüm güzellikler için ..askerim çok ii olduğunu söyledi 24 saat yemek çıkıyormuş frances frances canım acıktığında saati belli olmadan gidip yiyormuş bol kitap okuyormuş nöbet yokmuş onlara kıs aolduğu için içim rahatladı canım senin askerin ansıl çok az kaldı kavuşmanıaza
ayyy ciddi misin çoook sevindim sizin için allah rahatlığınızı huzurunuzu bozmasın inşallah canım beniim:)) atış yaptırdılar mı peki?? atıştan sonra nöbet tutturabilirler çünkü.. ama kalabalıklarsa muhtemelen onu da tutturmazlar rahat olun yaa :)
biz de iyiyiz öpücüklerimizi iletiyoruz sizee komşularınız olarak :KK69::rolleyes: 35 gün kaldı sanırım bizim de..
urfa aşırııı soğukmuş bi de yahu

Ayy ben şimdiden yoruldum :KK42: mesaj attı konuştuk biraz .. İlçe karakolda kalmicaz dış karakola gidiyoruz yarın dağın başında tek bir karakol ne yolu var nede başka bir şey dedi.. 30 kisiyiz dedi .. kanım çekildi sanki bi an aglamiyim diyorum ama patlamak uzereyim .. :KK42: sarjida bitti zaten ..:KK42: kötü dusunmiyim diyorum ama olmuyor :KK42: ya bişey olursa demek te n alikoyamiyorum kendimi :cry: ya Allaha emanet adete başka hiç bir güvence yok .. off :cry::KK42::KK42:

canım finallere çalışıyorum o yüzden giremiyorum fazla bir de oğlum ameliyat olacak bu sıralar bende biraz hastayım uzun zamandır geçmeyen bir baş ağrım vardı mide bulantısı ve göz kararması uyuşukluk ses karışması yaşamaya başladım tümörden korkuyorum doktor bir yakınım tümör belirtilerinin hepsi var normal bir baş ağrısı gibi durmuyor bir görün dedi onun için de doktora gidecem bu aralar çok yoğunum:KK43:siz neler yapıyorsunuz nasıl hayat askerleriniz nasıl:KK51:

canım finallere çalışıyorum o yüzden giremiyorum fazla bir de oğlum ameliyat olacak bu sıralar bende biraz hastayım uzun zamandır geçmeyen bir baş ağrım vardı mide bulantısı ve göz kararması uyuşukluk ses karışması yaşamaya başladım tümörden korkuyorum doktor bir yakınım tümör belirtilerinin hepsi var normal bir baş ağrısı gibi durmuyor bir görün dedi onun için de doktora gidecem bu aralar çok yoğunum:KK43:siz neler yapıyorsunuz nasıl hayat askerleriniz nasıl:KK51:
Offff nasıl ya ne diyosun?? Ağzından yel alsın her şey üst üste gelmiş özlem yetmiyormuş gibi :( sakın ihmal etme doktoru inşallah çıkmayacak bir şey kafanı rahatlatırsın düşünmezsin bunu en azından kuzum:(

Offff nasıl ya ne diyosun?? Ağzından yel alsın her şey üst üste gelmiş özlem yetmiyormuş gibi :KK43: sakın ihmal etme doktoru inşallah çıkmayacak bir şey kafanı rahatlatırsın düşünmezsin bunu en azından kuzum:KK43:
İnşallah canım yorucu ve sıkıcı bir dönem geçiriyorum:(

Ayy ben şimdiden yoruldum :KK42: mesaj attı konuştuk biraz .. İlçe karakolda kalmicaz dış karakola gidiyoruz yarın dağın başında tek bir karakol ne yolu var nede başka bir şey dedi.. 30 kisiyiz dedi .. kanım çekildi sanki bi an aglamiyim diyorum ama patlamak uzereyim .. :KK42: sarjida bitti zaten ..:KK42: kötü dusunmiyim diyorum ama olmuyor :KK42: ya bişey olursa demek te n alikoyamiyorum kendimi :cry: ya Allaha emanet adete başka hiç bir güvence yok .. off :cry::KK42::KK42:

Canım benim üzme lütfen kendini benim Yarim de bugün Siirt Şirvan ilçesinde Yağcılar karakoluna göndermişler.. Merkeze 3 saat diyo dagdan başka bisey yok etrafta dedi. 40 Kışı fln varmışlar.. Cok sakin burası dedi.. Askerliği bitecek olanlar sıkmayın kendinizi olay fln olmadı insallah olmazda bundan sonra demişler.. 8 saat nöbet tutmaları gerekiyormuş yalnız :( geceleri de 6 saat mi ne yani değişiyormuş.. Telefon götürmüştü yanında ama maalesef vermek zorunda kalmış hafta sonları kullanabilirsiniz demişler.. Nöbet dışında boş geçecekmiş guya Zaman'ları.. Iki tanede kulube varmış ordan aradı hatta konuştuk.. Şimdilik alışayım da başka bisey istemiyorum burda nasıl geçecek 10 ay diye düşünüyordu. Hani çarşısı fln olsa dicem ama onda da korkuyor insan ama dağ bası diye tedirgin olma ne kadar zor olsada insallah sakin kazasız belasız bitirip gelecekler.. Uzun oldu biraz ama hani yalnız olmadığını bil diye anlatmak istedim..

Canım benim üzme lütfen kendini benim Yarim de bugün Siirt Şirvan ilçesinde Yağcılar karakoluna göndermişler.. Merkeze 3 saat diyo dagdan başka bisey yok etrafta dedi. 40 Kışı fln varmışlar.. Cok sakin burası dedi.. Askerliği bitecek olanlar sıkmayın kendinizi olay fln olmadı insallah olmazda bundan sonra demişler.. 8 saat nöbet tutmaları gerekiyormuş yalnız :KK43: geceleri de 6 saat mi ne yani değişiyormuş.. Telefon götürmüştü yanında ama maalesef vermek zorunda kalmış hafta sonları kullanabilirsiniz demişler.. Nöbet dışında boş geçecekmiş guya Zaman'ları.. Iki tanede kulube varmış ordan aradı hatta konuştuk.. Şimdilik alışayım da başka bisey istemiyorum burda nasıl geçecek 10 ay diye düşünüyordu. Hani çarşısı fln olsa dicem ama onda da korkuyor insan ama dağ bası diye tedirgin olma ne kadar zor olsada insallah sakin kazasız belasız bitirip gelecekler.. Uzun oldu biraz ama hani yalnız olmadığını bil diye anlatmak istedim..
Canim benim çok saol cidden yaşamadan anlamazmis insan .. onlar için ne kadar da zordur biz güçlü olup destek olmalıyız .. inşallah sagsalim kavuşuruz ne diyim :KK43:

Öyle tabiii Canim benim sarılmak kokusunu çekmek nasıl da moral veriyor insan a düşünme şimdiden o anlarinn tadını çıkarın :)
Benmkide sacma sacma hareketler yapti yanindan kovdu durup durp agliyodu sordum cevap vermedi israrla sordum ben gitcem 8 ay gelmicem dedi bende tek tarafli karar veremezsin buna diye kizdim her askere zor geliyo gelp tekrar gitmek insallah hayirisi olur
Öyle tabiii Canim benim sarılmak kokusunu çekmek nasıl da moral veriyor insan a düşünme şimdiden o anlarinn tadını çıkarın :)

Yooo :) yani çok Üzgündu ilk kez ağladı mesela o yüzden öyle dedi hele Bi yerine teslim olsun duruma göre bakalım :)

Yooo :) yani çok Üzgündu ilk kez ağladı mesela o yüzden öyle dedi hele Bi yerine teslim olsun duruma göre bakalım :)

Allah korusun canım yaaa sakın ihmal etmeeee böle şeler ihmale gelmez haberdar et bzleri de Allah yardımcın olsun

Berbaaattt :KK43:( O kadar bekle bekleeee kardan gidebilecekmiyimki haftasonu diye düşünüyorum canm haftasonu braz düzeliyor gözüküyor ama bilmiyorum :KK43:

canım hafta sonu kar yağışı yok ankarada yani öyle deniliyor ...inşallh olmaz kuzuzm sende rahatça gelir askrini görürsün kuzum benim..sen sıkma canını..

canım hafta sonu kar yağışı yok ankarada yani öyle deniliyor ...inşallh olmaz kuzuzm sende rahatça gelir askrini görürsün kuzum benim..sen sıkma canını..
Ankara dan ziyade bolu sıkıntı canım boludan geçiyor çünki araçlar :( şuan tuzlama vs. için kapatmışlar yolu inşallah h.sonu düzelir uffff çok moralm bozuk :(

Pof bunaldım 20günde bende, ne nişanlım var ne arkadaşım :KK43: evden işe işten eve bunalıma girdim

Allah korusun canım yaaa sakın ihmal etmeeee böle şeler ihmale gelmez haberdar et bzleri de Allah yardımcın olsun
sağol canım yarın gidiyordum ama randevum iptal olmuş daha sonraya kaldı artık n yapalım :( ayy olsun mutluyum bugün 100 gün kaldı şurda :D

Back