357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Erkek arkadaşım geçen hafta teslim oldu onun askerlik durumu belli olmadan önce buraları okur benim de sayacağım günler gelecek mi diye düşünürdüm ve geldi. Tez zamanda kavuşuruz inşallah

Hee yedek olarak gitti yani canım.. Gel gel iyi oldu çok şükür herkez burda birbirinin derdini de sevincini de paylaşıyor
Amin canım inşallahhh hepsi tez zamanda gelirler
Evett seni tanıyayım nerdensin okul iş ne alemlde
43 gün kalmış kızlarr ama sarper'in dediğine göre 45 de olabilir belli değil anlamadım:/ amanın geçiyo zaman vallahi de geçiyomuş..

43 mü Kuzucum sen bitirmişsin askerliği ya süper ayy inşallahhh biz de o sayıları tez zamana görürüz

kızlar bir şey merak ediyorum evlencegınız ınsan ıcın aılenızı yasam tarzını geride bırakıp baska sehre gider miydiniz?

kızlar bir şey merak ediyorum evlencegınız ınsan ıcın aılenızı yasam tarzını geride bırakıp baska sehre gider miydiniz?
Kuzu benimki de farklı şehirde bi çok kez konuştuk epey de kavgasını ettik.. O ailesinin yanında üst katta kalmamızı istiyordu ama ben iki taraftan ayrı kalmayı teklif ettim.En sonunda da buna karar verdik.Çünkü evlenmeyi düşünüyorsan artık kendi ailenin olacağının farkında olmalısın başın sıktığında annene babana değil sorunlarını kendin çözmelisin.Açıkçası ben bu şekilde düşünüyorum.Tabi bir çok insanın canı yandığı konu da kaynanalık yada ailelerin evliliğe müdahale etmesi.Bunu da engellemek için ben ayrı düşünüyorum..Ne kadar uzak o kadar iyii

yok yok 357 kısa dönem Aralık celbi olarak gitti canım Kastamonu jandarmaya
İstanbuldayım canım çalışıyorum insan kaynakları bölümündeyim.
Sabah ilk işim forumda bu konuyu açmak kendimi yalnız hissetmiyorum daha çabuk geçiyor zaman kim ne yapmış ne etmiş derken

Son düzenleme:
keşke o da ayrı bir şehirde yaşamayı kabul etse napıcm bilmiyorum o abileriyle mağaza işleticek mecbur ailesiyle dip dibe yaşıcam bende bunu istemiyorum bir de ben cok rahat buyudum yetıstım sevgılımın aılesi cok muhafazakar ayak uyduramıcagımı dusunuyorum:S

Şehir değiştirme gibi bir şansın yoksa kuzum semt olarak ne kadar uzak olursan o kadar rahat edersin..Mağaza işleticek diye dib dibe olmak zorunda değilisiniz ki Valla kuzu eğer öyle düşünüyorsan senin yaşam tarzını bilip değişmeni istiyorsa senin yaptığın fedakarlık kadar onun da birşeyler yapmasını iste.. Ben yaşam tarzımdan vazgeçiyorsam sende ailenden ayrı bi yerde ev alıcaksın felan de ne bilim Israr ediyorsa yanaşmıyorsa bu çözüme de taviz verme derim kuzum.Evlilik bu sonuçta sende yaşam tarzından vazgeçme

Eniştem aramıştı şafak söylede içimize buz gibi sular dökülsün diyordu söylediğimde de ohhh serin serinn iyi geldi diye de dalga geçiyordu

bana görede az ama sen gel benim askere anlat bi de bunu

Kuzum bence hiç şikayetlenmesin valla baksana biz 300 lerdeyiz benim askerin sesi çıkmıyor Tez zamanda kavuşalım inşallahhhh askerlerimizle Ya Rabbimmmm

Canımmm seninde hemencikk geçer

İnşallah canım inşallahhh dualarım hep böyle şu an 200 e insek yeter bana

ay inşallah canlarım frances bujum ayyy aradı şimdikkkkkkkkk sesini duydum kurban olduğumun iyim çok rahatım içerdeyim dedi ahçıları çok gzüel yemek yapıyormuş ..urfaya 2 saaat dedi Allhım sana şükür ...inşallah tüm askerlerimzi rahat olur...

@kamuhe Beloved3441 numnum PRENSES @Efulim__ eferva frances O olvido88 Merhaba kızlar herkesin keyfi yerinde görünüyor. Allah keyfinizi ve neşenizi bozmasın. :) Şafaklardan bir bir kurtuldukça biz rahatlıyoruz ama askerlerimizin gözünde büyüyor ne yazık ki kalan süre. İnşallah Allah onlara kolaylık verir ve tez vakitte onlara kavuşmamızı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…