Günaydınnnn PRENSES'imm askerinin iyi olmasına çok sevindim benimki de iyi ama telefonları dün toplamışlar ne güzel arıyordu dün sabah mesaj atmıştı yaklaşık 10 kere okudum mesajını sevincimden ama topladılar telefonları artık mesaj o bu yok yani İnşallah tekrar verirlergünaydınnnnbujum Beloved3441 frances eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...
Sağol kuzucum benim çok heyecanlıyımOh oh ii baya görüceksin ne güzel çok sevindim :)) Napiim canm bende yaa ... ayın 4 ünde yanına gitmk istiyorum bizimkilerden izin koparırsam :) Bakalımm inşallah bi sonraki haftaya kalmaz :/
Günaydınnnn PRENSES'imm askerinin iyi olmasına çok sevindim benimki de iyi ama telefonları dün toplamışlar ne güzel arıyordu dün sabah mesaj atmıştı yaklaşık 10 kere okudum mesajını sevincimden ama topladılar telefonları artık mesaj o bu yok yani İnşallah tekrar verirlerbi de dün sıkıcı birşey yaşadım hala düşününce elim ayağım titriyor terzime gidiyorduk arkadaşımla hava da sıcak çocukları da güzelce giydirdim hava alsınlar diye bebek arabasına oturttum ikisini de kucak kucağa rahat rahat giderken bi baktım ilerde köpekler boğuşuyor ben çok korkarım o tarz şeylerden arkadaş köpeğe hişşşt kışşt derken köpek bize doğru koşmaya başladı hırlıyo ayy çok korktum kaçıyorum bebek arabasını da bırakmıyorum arkadaşım baya güldü ama ben gülmedim neyse ki sonra geçen bi araba uzun uzun korna çalınca onun peşine takıldı bizde kurtulduk...bi de terziden çıkarken ben bebek arabasını çıkarıyordum benim oğlan sen direk caddeye fırla bir tır öyle bir hızla geçti ki çarpmasına cm vardı çocuk rüzgarıyla uçtu düşün yani bi de öyle korktum eve gelince sinirimden ağladım
Günaydın kuzucummm ben süperim sen nasılsıngünaydınnnnbujum Beloved3441 frances eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...
günaydın canım çok iyiyim bu sabah sen nasılsın:)) haber alınca insan rahatlıyor gerçekten umarm bir daha bu kadar uzun haber almamazlık olmaz sende. amin inşallah herkes sağ salim dönebilsin:)günaydın simgemmm nasılsın ...inşallah birtanem akşma msj atmıştı merak eteme rahattım sşzi kendinzizie iyi bakın 4 ya burdayım diye ...Allhım tüm askerlerimizi korusun inşallah ...
canım saldırmasa korkmayacaktım ama hırlayarak saldırınca çok korktum bebişlerime birşey olur diyeoyyy kuzum benim allahım esirgemiş sizi ...telefon olayı inşallah geri verirler canım ahh canım benim çok ii anlıyorum seni aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü..köpeklerden bende çok korkuyorum bz<iizm burdadda çok köek var ardayı annmlere bırakıyorum ben sabahları ordan işe geçiyorum yollar köpek dolu ..nefes alamdn geçiyoruz yanlarından ..oğlunuda Allhım korumuş canım aman dikkat et valla verilmiş birşeyin karşı gelmiş korumuş rabbim oğluşunu canım ...canım benim ...
sağol canım baya korktuk ama atlattık şükürler olsungünaydın canım çok iyiyim bu sabah sen nasılsın:)) haber alınca insan rahatlıyor gerçekten umarm bir daha bu kadar uzun haber almamazlık olmaz sende. amin inşallah herkes sağ salim dönebilsin:)
eferva canım allah korusun büyük geçmiş olsun
günaydın canıımmmgünaydınnn kızlarrr
Yapalım tabi hep forumu takip eder yapmak isterdimKızlarrr şafak sayımı yapalım mı ?
günaydın canım çok iyiyim bu sabah sen nasılsın:)) haber alınca insan rahatlıyor gerçekten umarm bir daha bu kadar uzun haber almamazlık olmaz sende. amin inşallah herkes sağ salim dönebilsin:)
eferva canım allah korusun büyük geçmiş olsun
canım saldırmasa korkmayacaktım ama hırlayarak saldırınca çok korktum bebişlerime birşey olur diye
günaydınnnnbujum Beloved3441 frances eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...
Sağol kuzucum benim çok heyecanlıyımAaa git kuzum git valla imkanın olduğunda her fırsatı değerlendir derim İnşallah 4 nde gidersin kuzucum valla keşke bende gidebilsem öyle ama ben geliyorum desemde o gelme der sanırım Ağrı sonuçta
Yapalım tabi hep forumu takip eder yapmak isterdimŞafak 161
Günaydnn canım benimm aynen yaa ii olsunlar yeterki :) İnşallah hep rahatı yerinde olur:)
Haklısın canım benimm uzak yani.....inşallah bakalım merakla bekliyorum bende ... ne güzel ama az kalmş sizin görüşmenize :) :)
Erkek arkadaşım geçen hafta teslim oldu onun askerlik durumu belli olmadan önce buraları okur benim de sayacağım günler gelecek mi diye düşünürdüm ve geldi. Tez zamanda kavuşuruz inşallahDaha önceden de gelseydin keşke canımŞafak 315
kuzuuum sana da gunaydinnn ayy mutlu oldum valla eşinin rahatolmasına bak hep endişeleniyodun urfa da urfa diyee ne çpk büyütmüştün gözündeegünaydınnnnbujum Beloved3441 frances eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...
ayy ben de yeni gördüm şafak hesaplamadan bakıyım ben de baremmDaha önceden de gelseydin keşke canımŞafak 315
Geçiyor tabi bizimki de geçsin hemen inşallah43 gün kalmış kızlarr ama sarper'in dediğine göre 45 de olabilir belli değil anlamadım:/ amanın geçiyo zaman vallahi de geçiyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?