357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Selaaam bebekleriiim! Ayy bugun çok mutluyum ihih staj yaptığım okulda ders anlattım aslında 1,5 senedir dersanede çalışıyodum ama bugun çok heyecan yapmıştım neyse ki hallettim hocamdan da büssürü övgüler aldım oh ohhh Sizler napıyosunuzzz?

Ohh ne güzel kuzucumm Allah nice yilbasini beraber yasatsin bizlere

Bende iyiyim kuzum çok şükür alıştım artık ya napayım Var var ayın 30 nde askerim gelicek yanıma kuzum onu bekliyorum

İnşallaaaah tatlııııımmm dualarımızı esirgemeyelimmm.. Burdaki tüm yarenleriiiin askercikleriii hep rahat olsunlar allahıııımmmm.. Her gün konuşsunlar sevdicekleriyleee.. Zaman su gibi akıp geçsin ve sağ salim sevdiceklerimize kavuşalıııııımmmm, sımmsıkı sarılabilelimmm.. Amiiiinnnn

Ohhh maşallah canım nazar değmesin yarenliğe devam

ohhh artık çok rahat eder sen hiç takma kafana canım , karakol gazinosu tv izledikleri yer oluyor tabi bazı yerlerde gazino içinde kantin , internet cafe vs oluo ama orası karakol olduğu için pek ayrıntılı şeyleer olduğunu sanmıorum , kısacası askerlerin dinlenme alanı gibi düşün

etimesgut'a kısa dönem askere yollayan birileri var mı aranızda acaba? :) ne sıklıkla aranıyosunuz, şartları nasılmış çok merak ediyorum :)

aaaa cok sasırdım sen atlatmıssın hepsini zaten senin için daha cabuk gecer o zmn zaman cnm ya cocuklarla ugrasmayla zaten bütün günü bitiriyorsundur
evet canım onlar olmasa dayanmak daha zor olurdu ama eşim için çok zor oldu işte

Bir hafta kalıcak kuzum 7 snde tekrar gidicek :) evettt çok az kaldı çok şükür 4 gün varrr
sen napıyosun nasılsın kuzum
Oh oh ii baya görüceksin ne güzel çok sevindim :)) Napiim canm bende yaa ... ayın 4 ünde yanına gitmk istiyorum bizimkilerden izin koparırsam :) Bakalımm inşallah bi sonraki haftaya kalmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…