Ohh ne güzel kuzucumm Allah nice yilbasini beraber yasatsin bizlereSağol kuzumm benim amin inşallah hepimizin öyle olur yeni yılıvalla gelmicek diye bi an endişe duyuyordum ama sonunda devlet babamız biletleri çıkartmış
Kuzu süper ya ona da şükürGündüz gezin kuzu akşam el mahkum da gündüz gezin acısını çıkartın
Valla toplanırsak arkadaşlarla geçeririz olmazsa da akşama kadar gezeriz bizde
Bende iyiyim kuzum çok şükürAynen öyle canım bakalım inşallah 2015 hepimize güzel bir yıl olur :))
İyiyim tatlımm sen nasılsın bakimm :)) Varmı değişiklik görüşmeyeli .. ben aynı valla iş ev .. bi değişiklik yok :) Alışabildinmi işine ??
Selaaam bebekleriiim! Ayy bugun çok mutluyum ihih staj yaptığım okulda ders anlattım aslında 1,5 senedir dersanede çalışıyodum ama bugun çok heyecan yapmıştım neyse ki hallettim hocamdan da büssürü övgüler aldım oh ohhhSizler napıyosunuzzz?
Aminnn kuzum inşallah ya inşallah o günlerimiz de olucakOhh ne güzel kuzucumm Allah nice yilbasini beraber yasatsin bizlere
ohhh artık çok rahat eder sen hiç takma kafana canım , karakol gazinosu tv izledikleri yer oluyor tabi bazı yerlerde gazino içinde kantin , internet cafe vs oluo ama orası karakol olduğu için pek ayrıntılı şeyleer olduğunu sanmıorum , kısacası askerlerin dinlenme alanı gibi düşünAllhım sen dularımı kabul ettin ....canımi ilk önce müşfikpıana götürmişler araçlarla o günde işid ateş açmış bunalar 100 mermi atmışlar çok kötüymüş ordan almışlar bir köyün karakapluna vermişler pamukovaya rahatmış çok şükür gazinoya vermiş ..o demeke kızlar gazina ne iyi mi bilmiyorum pek ben ..
Tam gaz devam beybii kötü enerjileri defediyoruzzzz yogamsı hareketlerle birlikteeee ommmmm nommmm moduna giriyoruzzzzOhhh maşallah canım nazar değmesinyarenliğe devam
evet canım onlar olmasa dayanmak daha zor olurdu ama eşim için çok zor oldu işteaaaa cok sasırdımsen atlatmıssın hepsini zaten senin için daha cabuk gecer o zmn zaman cnm ya cocuklarla ugrasmayla zaten bütün günü bitiriyorsundur
hıııııh frances moda girmiş yine eferim kızTam gaz devam beybii kötü enerjileri defediyoruzzzz yogamsı hareketlerle birlikteeee ommmmm nommmm moduna giriyoruzzzz
PRENSES konuşabilmene haber alabilmene çok sevindim canım inş yeni yerinde rahat eder:))
Aynen kuzum bütün kötü enerjilere kış kış diyoruz kendimizi arındırıyoruz hehehTam gaz devam beybii kötü enerjileri defediyoruzzzz yogamsı hareketlerle birlikteeee ommmmm nommmm moduna giriyoruzzzz
Ayyy ne güzell ya azcık kalmışş :)) Kaç gün kalacak peki canım ?Bende iyiyim kuzum çok şüküralıştım artık ya napayım Var var ayın 30 nde askerim gelicek yanıma kuzum onu bekliyorum
Bir hafta kalıcak kuzum 7 snde tekrar gidicek :) evettt çok az kaldı çok şükür 4 gün varrrAyyy ne güzell ya azcık kalmışş :)) Kaç gün kalacak peki canım ?
Oh oh ii baya görüceksin ne güzel çok sevindim :)) Napiim canm bende yaa ... ayın 4 ünde yanına gitmk istiyorum bizimkilerden izin koparırsam :) Bakalımm inşallah bi sonraki haftaya kalmaz :/Bir hafta kalıcak kuzum 7 snde tekrar gidicek :) evettt çok az kaldı çok şükür 4 gün varrr
sen napıyosun nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?