• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydınnnn bujum bujum Beloved3441 Beloved3441 frances frances eferva eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...

günaydınnnn bujum bujum Beloved3441 Beloved3441 frances frances eferva eferva nasılsınzı dünya gzüelleriiiii....ben mutluyum valla askerim gece msj atmıştı iiyim rahatım diye merak etmeyin beni diye .. urfada köyün karakolundaymış sınırın tam orda ama ii olsunda ..pek arayamıyorum o yzüden meak etme beni demiş..aman dedim sen ii olda hiç arama ...
Günaydınnnn PRENSES'imm askerinin iyi olmasına çok sevindim benimki de iyi ama telefonları dün toplamışlar ne güzel arıyordu dün sabah mesaj atmıştı yaklaşık 10 kere okudum mesajını sevincimden ama topladılar telefonları artık mesaj o bu yok yani İnşallah tekrar verirler:(:cry: bi de dün sıkıcı birşey yaşadım hala düşününce elim ayağım titriyor terzime gidiyorduk arkadaşımla hava da sıcak çocukları da güzelce giydirdim hava alsınlar diye bebek arabasına oturttum ikisini de kucak kucağa rahat rahat giderken bi baktım ilerde köpekler boğuşuyor ben çok korkarım o tarz şeylerden arkadaş köpeğe hişşşt kışşt derken köpek bize doğru koşmaya başladı hırlıyo ayy çok korktum kaçıyorum bebek arabasını da bırakmıyorum arkadaşım baya güldü ama ben gülmedim :( neyse ki sonra geçen bi araba uzun uzun korna çalınca onun peşine takıldı bizde kurtulduk...bi de terziden çıkarken ben bebek arabasını çıkarıyordum benim oğlan sen direk caddeye fırla bir tır öyle bir hızla geçti ki çarpmasına cm vardı çocuk rüzgarıyla uçtu düşün yani bi de öyle korktum eve gelince sinirimden ağladım:(:(:cry::cry:

Oh oh ii baya görüceksin ne güzel çok sevindim :)) Napiim canm bende yaa ... ayın 4 ünde yanına gitmk istiyorum bizimkilerden izin koparırsam :) Bakalımm inşallah bi sonraki haftaya kalmaz :/
Sağol kuzucum benim çok heyecanlıyım :KK23: Aaa git kuzum git valla imkanın olduğunda her fırsatı değerlendir derim :KK51: İnşallah 4 nde gidersin kuzucum :KK54: valla keşke bende gidebilsem öyle ama ben geliyorum desemde o gelme der sanırım Ağrı sonuçta :KK51:

Günaydınnnn PRENSES'imm askerinin iyi olmasına çok sevindim benimki de iyi ama telefonları dün toplamışlar ne güzel arıyordu dün sabah mesaj atmıştı yaklaşık 10 kere okudum mesajını sevincimden ama topladılar telefonları artık mesaj o bu yok yani İnşallah tekrar verirler:KK43::cry: bi de dün sıkıcı birşey yaşadım hala düşününce elim ayağım titriyor terzime gidiyorduk arkadaşımla hava da sıcak çocukları da güzelce giydirdim hava alsınlar diye bebek arabasına oturttum ikisini de kucak kucağa rahat rahat giderken bi baktım ilerde köpekler boğuşuyor ben çok korkarım o tarz şeylerden arkadaş köpeğe hişşşt kışşt derken köpek bize doğru koşmaya başladı hırlıyo ayy çok korktum kaçıyorum bebek arabasını da bırakmıyorum arkadaşım baya güldü ama ben gülmedim :KK43: neyse ki sonra geçen bi araba uzun uzun korna çalınca onun peşine takıldı bizde kurtulduk...bi de terziden çıkarken ben bebek arabasını çıkarıyordum benim oğlan sen direk caddeye fırla bir tır öyle bir hızla geçti ki çarpmasına cm vardı çocuk rüzgarıyla uçtu düşün yani bi de öyle korktum eve gelince sinirimden ağladım:KK43::KK43::cry::cry:

oyyy kuzum benim allahım esirgemiş sizi ...telefon olayı inşallah geri verirler canım ahh canım benim çok ii anlıyorum seni aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü..köpeklerden bende çok korkuyorum bz<iizm burdadda çok köek var ardayı annmlere bırakıyorum ben sabahları ordan işe geçiyorum yollar köpek dolu ..nefes alamdn geçiyoruz yanlarından ..oğlunuda Allhım korumuş canım aman dikkat et valla verilmiş birşeyin karşı gelmiş korumuş rabbim oğluşunu canım ...canım benim ...

Günaydın kuzucummm ben süperim sen nasılsın :KK68::KK68: oohh harika çok sevindim senin adına inşallah hep rahat eder orda kuzum :DBizimki de benden telefon istemişti bende hazırladım geldiğinde alır diye sonra dedi içerden alıcam sokamam belki felan dedi içerden de 200 tl ye satıyorlarmış dedim o kadar para verilir mi satsan 50 tl anca eder diye ama napayım mecbur felan dedi.Valla o parayı vermeye niyetli olabilir ama ben olmam bendeki telefonu vericem sokmaya çalışsın içeriye artık kuzucum.Mesaj atmasa bile ankesörlüden kurtarsın bizi yeter :KK14::KK14:

günaydın simgemmm nasılsın ...inşallah birtanem akşma msj atmıştı merak eteme rahattım sşzi kendinzizie iyi bakın 4 ya burdayım diye ...Allhım tüm askerlerimizi korusun inşallah ...
günaydın canım çok iyiyim bu sabah sen nasılsın:)) haber alınca insan rahatlıyor gerçekten umarm bir daha bu kadar uzun haber almamazlık olmaz sende. amin inşallah herkes sağ salim dönebilsin:)
eferva eferva canım allah korusun büyük geçmiş olsun

oyyy kuzum benim allahım esirgemiş sizi ...telefon olayı inşallah geri verirler canım ahh canım benim çok ii anlıyorum seni aynı şeyleri paylaşıyoruz çünkü..köpeklerden bende çok korkuyorum bz<iizm burdadda çok köek var ardayı annmlere bırakıyorum ben sabahları ordan işe geçiyorum yollar köpek dolu ..nefes alamdn geçiyoruz yanlarından ..oğlunuda Allhım korumuş canım aman dikkat et valla verilmiş birşeyin karşı gelmiş korumuş rabbim oğluşunu canım ...canım benim ...
canım saldırmasa korkmayacaktım ama hırlayarak saldırınca çok korktum bebişlerime birşey olur diye:cry:

günaydın canım çok iyiyim bu sabah sen nasılsın:)) haber alınca insan rahatlıyor gerçekten umarm bir daha bu kadar uzun haber almamazlık olmaz sende. amin inşallah herkes sağ salim dönebilsin:)
sağol canım baya korktuk ama atlattık şükürler olsun

valal simgem bende gece msj alınca içim içime sığmadı valla sevinçten çok şükür canım benim..@belovedim içeri sokar canım içerden alamsın 30 liralık tel ..çok pahalıya veriyorlarmış sen söyle almasın kzuzum yazık ...evet msj atmasın ama cepten konuşabil ankesörlüde bimntana ses geliyor aradan :D iyi kzılar gzül gzül haberler allalım inşallah ..Ankara güneşli Ankarada yari olanlar hava mis azıcık yaza ama o da olacak :D

Günaydnn canım benimm aynen yaa ii olsunlar yeterki :) İnşallah hep rahatı yerinde olur:)

Sağol kuzucum benim çok heyecanlıyım :KK23: Aaa git kuzum git valla imkanın olduğunda her fırsatı değerlendir derim :KK51: İnşallah 4 nde gidersin kuzucum :KK54: valla keşke bende gidebilsem öyle ama ben geliyorum desemde o gelme der sanırım Ağrı sonuçta :KK51:

Haklısın canım benimm uzak yani.....inşallah bakalım merakla bekliyorum bende ... ne güzel ama az kalmş sizin görüşmenize :) :)

Günaydnn canım benimm aynen yaa ii olsunlar yeterki :) İnşallah hep rahatı yerinde olur:)

Haklısın canım benimm uzak yani.....inşallah bakalım merakla bekliyorum bende ... ne güzel ama az kalmş sizin görüşmenize :) :)

Türkiye nin bi ucu kuzum daha ne olsun :KK48::KK48: inşallah kuzum haberlerini bekliyorum bende senden çifte bayram yaparız beraber işte :KK51::KK51:

kuzuuum sana da gunaydinnn ayy mutlu oldum valla eşinin rahatolmasına bak hep endişeleniyodun urfa da urfa diyee ne çpk büyütmüştün gözündee

Daha önceden de gelseydin keşke canım :oops: Şafak 315 :KK14::KK14:
ayy ben de yeni gördüm şafak hesaplamadan bakıyım ben de baremm

43 gün kalmış kızlarr ama sarper'in dediğine göre 45 de olabilir belli değil anlamadım:/ amanın geçiyo zaman vallahi de geçiyomuş..

Back