- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
canım benim erkek arkadaşım istanbul topkapı sarayında komutanlar çok kötü davranıyormuş moloz taşıtıyorlarmış gece 11 e kere kadar fiziksel koşullar kötüymüş köpek bile bizden daha değerli diyor ondan çok sıkıntılı günler geçiriyor. abimde urfada canım siverek de o rahat yemekhaneye vermişler onu pazar günü çarşı iznine çıktı görüştük hatta telden. canım askeriyeyi arasana hem için rahatlar
Herkese selammmmm yarenlerr Aralık 30 ' da askerim geliyor yılbaşında beraber olucaz çok şükür
öyle yaa saatlerce aramasını bekle sonra tartış kapat çok kötü bi durum , aslında ben nerdeyse hiç karşılık vermiyorum , alttan almaya çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor .. dediğin gibi konuşcam bakalım inş. o zamn düzelir , bu dönemi böyle atlatmak daha çok yıpratıyor
ayyyy ne güzel yazmışsın yahuuuu vallahi dedim bi an bizde böyle der miyiz deriz deriz vallahi deriz dimi kızlar
Amiinn kuzummmmDarısı başıma darısı başıma darısı başıma aahahahah bende teyze olmak istiyom artık
kız ben o telaşları yaşadım da bekliyorum adamıdiyeceksiniz diyeceksiniz merak etmeyin sonrasında söz nişan telaşınız başlayacak çeyiz alışverişleriniz için fikir almaya başlayacaksınız burada bizim yarenlerden birinin bebişi doğacak mesela yakında bu zorlu zamandan sonra hep tatlı telaşlarınız başlayacak
Benim askerim de bu hafta sonu geliyor yılbaşında burada ama beraber değiliz cikamicam dışarı kiHerkese selammmmm yarenlerr Aralık 30 ' da askerim geliyor yılbaşında beraber olucaz çok şükür
inşallah canım ya Allah hepimize sabır versin valla bugünlerde en çok bu duaya ihtiyacımız varöyle bebğim kastamonun rahatlığı nerdeeeee , bi de volkan ktm den dolayı çok sıkıntı çekti daha dün koğuna yerleşti , bakalım inş. düzelir ... ya kuzum bi sorun olsa vala anlatcam ama inan ortada hiç biy yok olur olmadık şeyler
arada böyle bu topiklere girince ister istemez duygulanıyorum kızlar bende gecen sene göndermiştim kıbrısa kısa dönemdi o sıralar günler gecmek bilmiyordu cok zordu ama şimdi dönüp baktığımda ne ara gittide geldi diyorum tadını cıkarın bu günlerin bittiği zaman birbirinize anlatacak cok seyiniz birikmiş olacak biraz sabır biraz anlayış olduktan sonra herseyin üstesinden gelirsiniz tez zamanda hayırlısıyla kavusursunuz inşallah
oooohh gözün aydın canımm...yeni yılı birlikte olcaksın inşşah tüm yılın aynı heyecan ve mutlulukla geçer kuzum.
Benim askerim de bu hafta sonu geliyor yılbaşında burada ama beraber değiliz cikamicam dışarı ki
aaaa cok sasırdımkız ben o telaşları yaşadım da bekliyorum adamı2 çocuğum var benim ama sizin de tatlı telaşlarınıza ortak olmak isterim tabi
anlarım tabi cnm hiç kolay gecmedi o günlerinşallah canım ya Allah hepimize sabır versin valla bugünlerde en çok bu duaya ihtiyacımız var
bizi en iyi sen anlarsın o zaman canım ya valla ama böyle olanları görmek insana mutluluk veriyor :) rabbim seneye bizede burdakilere teselli etmeyi nasip eder inşallah
mrb canım bu arlar çoğu kişide aynı sıkıntı var malum yıl sonu bi bitmedi gittiSelam kızlarrr nasılsınız bakalımmm :) ?? İşler bu sıra yoğun pek giremiyorum =(
Bujummm nasılsın kuzucumSelam kızlarrr nasılsınız bakalımmm :) ?? İşler bu sıra yoğun pek giremiyorum =(
mrb canım bu arlar çoğu kişide aynı sıkıntı var malum yıl sonu bi bitmedi gitti
Bujummm nasılsın kuzucumBende öyleyim ama girmeye çalışıyorum yine de aklımda herkez
Tatlıııım bnim nişanlımda burdurda askeri gazinoda.. Orduevi oluyo yani.. İçinde otel restoran gibi (subayların, paşaların faydalandığı) sosyal hizmetlerin bulunduğu bi yer.. Biz çoook rahatız çok şükür.. Askerlik yapmıyo resmen 7/24 sıcak su, 12kişilik koğuşlar, restoran.. Otel gibiAllhım sen dularımı kabul ettin ....canımi ilk önce müşfikpıana götürmişler araçlarla o günde işid ateş açmış bunalar 100 mermi atmışlar çok kötüymüş ordan almışlar bir köyün karakapluna vermişler pamukovaya rahatmış çok şükür gazinoya vermiş ..o demeke kızlar gazina ne iyi mi bilmiyorum pek ben ..
Tatlıııım bnim nişanlımda burdurda askeri gazinoda.. Orduevi oluyo yani.. İçinde otel restoran gibi (subayların, paşaların faydalandığı) sosyal hizmetlerin bulunduğu bi yer.. Biz çoook rahatız çok şükür.. Askerlik yapmıyo resmen 7/24 sıcak su, 12kişilik koğuşlar, restoran.. Otel gibiAma gazinoda ne görev yapıcak o da etkiliyo rahatlığını tatlım.. Bulaşıkçılar garsonlar varmış mesela canları çıkıyomuş onların geceye
[/QUOahh canım bir arasa bir konuşsam bunların hepsi babaım watsapından yazıyor bende okuyorum tabiii inaşşal bizimkide senin askerin gibi olur canım ...
Hadi yine iyisin kız :)Allhım sen dularımı kabul ettin ....canımi ilk önce müşfikpıana götürmişler araçlarla o günde işid ateş açmış bunalar 100 mermi atmışlar çok kötüymüş ordan almışlar bir köyün karakapluna vermişler pamukovaya rahatmış çok şükür gazinoya vermiş ..o demeke kızlar gazina ne iyi mi bilmiyorum pek ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?