357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bulamadım telefonu ...urfa pamukova ama yok hiç tel numara falan ..anladım canım sabıe simgem sabır geçicek inşalalh canım ..hem sen 2 asker yolu bekliyorsun canım sanada Allhım güç versin ..evet köpeklere daha çok değer veriyorlarmış ..benim kuzenim 2 sene önce gitti tek işi komutanın köpeğine bakmaktı ..yeöeği şampuanaı ondan soruluyordu ama askerele ezit ezit üstüne bumu askerlik acaba soruyorum ya ..biizm canlarımzıı gözümüden sakınırken onlar orda ne hale sokuyorlar ne bileyim ya Allahım büyük canım ...

sabır...sabır....sabır... yine bizm şartlarımız onlara nazar iyi alttan almakta fayada var. onların canı sağolsunda gerisi önemli değil. bi noktadan sonra atık böyle düşünüyorsun. sen yine alttan al canım... hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.

ayyyy ne güzel yazmışsın yahuuuu vallahi dedim bi an bizde böyle der miyiz deriz deriz vallahi deriz dimi kızlar

diyeceksiniz diyeceksiniz merak etmeyin sonrasında söz nişan telaşınız başlayacak çeyiz alışverişleriniz için fikir almaya başlayacaksınız burada bizim yarenlerden birinin bebişi doğacak mesela yakında bu zorlu zamandan sonra hep tatlı telaşlarınız başlayacak

kız ben o telaşları yaşadım da bekliyorum adamı2 çocuğum var benim ama sizin de tatlı telaşlarınıza ortak olmak isterim tabi

inşallah canım ya Allah hepimize sabır versin valla bugünlerde en çok bu duaya ihtiyacımız var

bizi en iyi sen anlarsın o zaman canım ya valla ama böyle olanları görmek insana mutluluk veriyor :) rabbim seneye bizede burdakilere teselli etmeyi nasip eder inşallah

oooohh gözün aydın canımm...yeni yılı birlikte olcaksın inşşah tüm yılın aynı heyecan ve mutlulukla geçer kuzum.

Sağol kuzumm benim amin inşallah hepimizin öyle olur yeni yılı valla gelmicek diye bi an endişe duyuyordum ama sonunda devlet babamız biletleri çıkartmış
Benim askerim de bu hafta sonu geliyor yılbaşında burada ama beraber değiliz cikamicam dışarı ki

Kuzu süper ya ona da şükür Gündüz gezin kuzu akşam el mahkum da gündüz gezin acısını çıkartın
Valla toplanırsak arkadaşlarla geçeririz olmazsa da akşama kadar gezeriz bizde

kız ben o telaşları yaşadım da bekliyorum adamı2 çocuğum var benim ama sizin de tatlı telaşlarınıza ortak olmak isterim tabi
aaaa cok sasırdım sen atlatmıssın hepsini zaten senin için daha cabuk gecer o zmn zaman cnm ya cocuklarla ugrasmayla zaten bütün günü bitiriyorsundur

anlarım tabi cnm hiç kolay gecmedi o günler ama artık bitti hepsi inşallah hemencecik kavusursunuzz

Selam kızlarrr nasılsınız bakalımmm :) ?? İşler bu sıra yoğun pek giremiyorum =(

mrb canım bu arlar çoğu kişide aynı sıkıntı var malum yıl sonu bi bitmedi gitti

Aynen öyle canım bakalım inşallah 2015 hepimize güzel bir yıl olur :))

Bujummm nasılsın kuzucum Bende öyleyim ama girmeye çalışıyorum yine de aklımda herkez

İyiyim tatlımm sen nasılsın bakimm :)) Varmı değişiklik görüşmeyeli .. ben aynı valla iş ev .. bi değişiklik yok :) Alışabildinmi işine ??

Allhım sen dularımı kabul ettin ....canımi ilk önce müşfikpıana götürmişler araçlarla o günde işid ateş açmış bunalar 100 mermi atmışlar çok kötüymüş ordan almışlar bir köyün karakapluna vermişler pamukovaya rahatmış çok şükür gazinoya vermiş ..o demeke kızlar gazina ne iyi mi bilmiyorum pek ben ..

Tatlıııım bnim nişanlımda burdurda askeri gazinoda.. Orduevi oluyo yani.. İçinde otel restoran gibi (subayların, paşaların faydalandığı) sosyal hizmetlerin bulunduğu bi yer.. Biz çoook rahatız çok şükür.. Askerlik yapmıyo resmen 7/24 sıcak su, 12kişilik koğuşlar, restoran.. Otel gibi Ama gazinoda ne görev yapıcak o da etkiliyo rahatlığını tatlım.. Bulaşıkçılar garsonlar varmış mesela canları çıkıyomuş onların geceye kadar..

Hadi yine iyisin kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…