357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

iyilik sağlık canım nerelerdesin nasılsın bayadır görmedim seni
evet canım bayadır yazmıodum ama takipteydim :) açıkcası geçen hafta gereğinden fazla canım sıkılmıştı hatırlıosan volkan van'a gitti ktm de kaldı fln çok kötü bir hafta geçirdik üstüne bi de aranız epey bi açıldı , aslında volkanın o çok kötü olduğu zamnda tabi benimde etkilendiğim zamn buraya yazmıştım ama ''nazlama'' die bi arkadştan yorum alınca iyice morelim bozuldu o yüzden 2014yarenlerine takıldım neyse işte öyle çok şükür atlattık ktm olayını rahatladık , gerçi hala aramız eskisi kadar iyi deil ama idare edioruz işte ...

hayırdır niye açıldı aranız canım

kısa dönem canm evet dyarbakırda şimdi işte uzak bana baya.. aynen öyle biraz sabır ama onların bulunduğu şartları düşündükçe hak veriyorum yani..

teşekkür ederim canıııımmm neden sıkılmış canım İnşallah kötü birşey yoktur
kötü birşey olduğundan değil çok şükür canım da kastamonudan sonra zor geliyor gittiği yer ona alışamadı daha..

bayadır biz de denk gelemedik canım ya kastamonu yarenleriydik biz :)
şimdi zor geliyor dimi ya alışmıştık ordaki rahatlığa.. hayrola canım özel değilse sıkıntınız ne noldu ?

hayırdır niye açıldı aranız canım
valla simge elle tutulur hiç bişey yok ama gözün üstünde kaşın var die bile tartışabiliyoruz .. hmm öle uzun sürmüo anlık şeyler oluo ama insan geriliyor önceden arasada konuşsam die bekliyodum ama bugünlerde yine tartışcaz korkusuyla sadece arasın iyiyim desin kapatsın istiyorum, her konuşmada alttan almaktan çokkk sıkıldım .. tmm o da çok haklı kötü günler geçiriyor ama bunun sebebi ben deilim ki nie acısını benden çıkartıyor bi kaç gün daha sabredicem sonra ciddi ciddi konuşcam böyle devam edersek herşey daha kötü olcak

bayadır biz de denk gelemedik canım ya kastamonu yarenleriydik biz :)
şimdi zor geliyor dimi ya alışmıştık ordaki rahatlığa.. hayrola canım özel değilse sıkıntınız ne noldu ?
öyle bebğim kastamonun rahatlığı nerdeeeee , bi de volkan ktm den dolayı çok sıkıntı çekti daha dün koğuna yerleşti , bakalım inş. düzelir ... ya kuzum bi sorun olsa vala anlatcam ama inan ortada hiç biy yok olur olmadık şeyler

ya banada aynı şeyi yapıyor canım valla habire sana patlarım bak diyor. onlarında psikolojisi bozuldu birtek bize nazları geciyor ondan diye dusunuyorum ama bir yandan da bunu alışkanlık haline getirirse diye dusunuyorum. bence bunu onu kırmadan söyle üzülüyorum böyle yapmana diye. atlatırsınız inşallh canım ya
valla yarın obur gun benimde burda ayrılık haberimi duymazsanız iyidir o kızların konusu açıldı gelebilirler dedi yok psikolojim bozuk zaten dedi bende gelirlerse sende görüşürsen bir daha beni arama dedim bakalım nolucak.

yok canım konuşcam derken öle ayrılıktan fln bahsetmedim hani kendini bi toparlasın die dedim ..

hani sizede dedim ya geçenlerde artık şafak saymıycam, sayınca sanki hiç geçmiyor gibi geliyor die ... bi konuşmamızın ortasında eee yarenim söle bakıyım şafak kaç dedi bende ona size söylediğimi söledim ve ama sanırım 120 olması lazım die ekledim (o günde 121 miş ) ondan sonra başladı tartışma vayyy efendim ben onu beklemiyormuşum , daha kaç gün kaldığından bile haberim yokmuş vs. vs. yani böle saçmasalak şeyler siz bile biliyorsunuz dörtgözle beklediğimi , o da bunu çok iyi bildiği halde uzatıp durdu

arada böyle bu topiklere girince ister istemez duygulanıyorum kızlar bende gecen sene göndermiştim kıbrısa kısa dönemdi o sıralar günler gecmek bilmiyordu cok zordu ama şimdi dönüp baktığımda ne ara gittide geldi diyorum tadını cıkarın bu günlerin bittiği zaman birbirinize anlatacak cok seyiniz birikmiş olacak biraz sabır biraz anlayış olduktan sonra herseyin üstesinden gelirsiniz tez zamanda hayırlısıyla kavusursunuz inşallah

ahhh ahhh şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim kiiii

bizde en başlarda sizin gibiydik aramızda safagına cok az kalanlar vardı onlara özenirdik onlar bize gececek bitecek dedikçe biz anlamazdık biraz sıkıntılı dönem cnm kafanı doldurmaya bak yoksa zorlanırsın bişeylerle uğraş sürekli nerede yapıyor askerliğini?

Bizde geçen hafta öyleydik... benim her söylediğim kelime onun sinirlendiriyor, onun her söylediği benm kalbimi kırıyordu... bi akşam bayağı bi konuştuk. aslında konuşamamaktan kaynaklanıyor herşey. bazen kendimizi yanlış ifade edebiliyoruz... konuştujktan sonra kızdım kendime düşündüklerim için... ne biz onalrı anlayabiliyoruz ne de onlar bizi. burda bekleyen tarafta olmak kolay değil. bütün gün arasa da bir sesini duyuim diye bekliyorsun ve tartışıp kapatıyorsun. sonra bütün gece uyu uyuyabilrsen zehir gibi geçiyor. bu süreç zor gerçekten çok zor araya birde böyle kırgınlıklar girince dahada zorlaşıyor. bncede bir an önce konul cnm ama gerketen hissettiklerini güzel güzel anlat ona...

van da yapıyor canım

öyle yaa saatlerce aramasını bekle sonra tartış kapat çok kötü bi durum , aslında ben nerdeyse hiç karşılık vermiyorum , alttan almaya çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor .. dediğin gibi konuşcam bakalım inş. o zamn düzelir , bu dönemi böyle atlatmak daha çok yıpratıyor

van da yapıyor canım
bizim dönemdede bi arkadaşın sevgilisi vanda yapıyordu smdi arkadasımız ceyiz telasında darısı senin basına bizde secim zamanı falan denk geldiği için onlarda zorlanmıstı kısa dönemse eger cabuk atlatırsın telefonun basında aradı arayacak diye bekleyip durursun sonra oda düzene giriyor zaten bol bol günlük tut aklına her bişey geldiğinde yaz döndüğü zmn okumak cok keyifli oluyor

ben o mesajlarını görmedim canım çocuklarla ilgilendiğim için alıntı yapılan mesajları cevaplıyorum çıkıyorum bırakmıyorlar çünkü şu an seni çok çok iyi anlıyorum canım seninki de benimki gibi kastamonuda yaptı acemiliği ama dışardan göründüğü gibi kolay değildi birsürü sıkıntı çektiler aç kaldılar üstüne ktm de kalınca kötü oldu ktm ler çok pis yemekler berbat inan benim eşim de ktm de kaldığı süre içinde stresliydi ve ben hiç üstüne gitmedim...nazlama diyen kim bilmiyorum ama bunun nazla falan alakası yok gerçekten çok bunalıyorlar.hiç bilmediğin bir düzene gidiyorsun çeşit çeşit insanlar iyisi de var kötüsü de kısa dönemlere öcü gözüyle bakıyorlar yani anlayacağın o tavırlar çok normal.aynısını benimki de yapıyor sert konuşuyor bazen mesela konuşurken oflayıp pofluyor ben hep ılımlı aşkım bebeğim bitanem sonra bir bakıyorum toparlanıyor sende öyle yap üstüne gitme gerçekten zor bir dönem yaşıyorlar çünkü az kaldı canım 4 ay için ilişkinizi zedelemeyin

kastamonu da zordu be kolay mıydı sanki alışır canım benim alışır benimki daha dün kurtuldu ktm den ayy nasıl sevindim ama ya

ayyyy ne güzel yazmışsın yahuuuu vallahi dedim bi an bizde böyle der miyiz deriz deriz vallahi deriz dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…