357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydddıınn güzellerr:) Beloved3441 canım evet yaklaşıyor ama benim askerim ankarada olamıycak :::::::: o yzüden biraz buruğum ben ...
Kuzcumm nasılsınn Benimki de bi umut gelicek diye bekliyorum kuzum hala biletler alınmadı o gün yanımda olur diye umudt ediyorum ama inşallahh Yeminden sonra çok yoğunlaştı Onbaşı olmuş bi de nöbetler felan başlamış hep..
Kuzum soğuk mu orası

iyi olmaya çalışıyorum valla canım sen napıyorsun nasılsın.. ..inşallah gelir canım benimki gelemiycek yeni gitti zaten c.tesi teslim oldu urfaya .Ankara çok soğuk ve ayaz canım şu anada hafif güneş var ama ayazı bit,riyor..İnşallah bitecek bu hasretlik canım .

Bende iyiyim çok şükür kuzum.Olsun kuzu görmüşsün yine o kadar yılbaşında da mecbur işte
Benimki de belli değil deyip duruyor ama işte bi umut bizim acemilik bitmedi hala kurtulamadık.. Usta birliğine geçse bi iyi olucak.. Vay Ankara vayy ayazın boşuna meşhur değil

Canim benim inşallah

canım çok kötü davranıyorlarmış ya gece 11 e kadar moloz taşıttırıyorlarmış ordaki inşaat için 1 yatakta 2 kişi yatıyorlarmış sabah biri akşam biri bir dolabı 5 kişi kullanıyormuş yemekler kötüymüş kantin kapalıymış 60 kişiye 2 banyo 1 tuvalet varmış onlarda pismiş. napıcam bilmiyorum firar edicem diyip duruyor duramam burda herkesin psikolojisi bozuk kafayı yicem diyip duruyor

ya kızlar bana akıl versenize ben napıcam benimkini topkapıya götürdüler şartlar çok kötüymüş. psikolojim bozuldu burda diyor firar ederim ben burdan durmam burda diyip duruyor. izin al gel dedim vermiyorlar verselerde geri gelmem buraya diyor napıcam ben:S

Canım senin yapman gereken tek şey onu sakinleştirmek. Eğer öyle bi delilik yaparsa sonra neler olacağını anlat. Hemen hemen herkesin aynı durumda olduğunu, doğuda dağa çıkmaktansa orada en azından güvende olduğunu söyle. Gidebiliyosan hafta sonu çarşı iznine yanına git ona moral olur. Ayrıca kaçmaya fln kalkarsa sürgün yiyerek daha beter yerlere gideceğini söyle. Allah yardımcınız olsun canım ya

Canım maalesef buna benzer seyleri bizde yaşadık bende sırf bu Yüzden araştırmıştım. Açıkcası kabullenemedim hala ama mecbur kaldık bi arkadaş daha bahsetmişti.. Benimki 2 ayını dolduracak belki toplasan 4 kere banyo yapabildi o da soğuk suyla. Izin verdiklerinde ANCA yapabildi. Ilk gittiğinde haftalarca 3/4 Kışı bir arada yattılar sıkışa sikışa .. Dolap desen ayni şekilde kullanılıyordu. Yani maalesef askerinin yaşadığı ne ilk ne de tek basına bu konuda. Alışkın olmadıkları için öyle zorlarına gidiyo ki haliyle bizde konduramiyoruz. Ama alisiyo düzene gidiyo sadece zaman alıyor bu durum. Tam takip edemedim seninki usta Birliğinde mi suan?
Cidden tek yapabileceğin ona moral vermek başka yerlerden örnek göster istersen ki tek basına olmadığını bilsin. Benim ki Allahtan önceden az cok bişeyler duymuştu karşılaşacağı şeylerle alakalı da pek mizmizlik yapmadi. Bide yavrum uzun dönem haliyle bende artık dayanamadım kızdım da istiyorsan Çık gel ama Ozmn da Evliliği unut seni bekleyen biri kalmicak diye.. Hep yanında olduğumu telefonun basından ayrılmadığımi ne şartlar Altın'da orda günlerin geciktiğini bildiğimi söyledim sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Ister istemez bi cok seyi kabullendi yuttu, herseyi tam anlatmiyo da sanki üzmemek icin ama mecburuz bu süreç öyle de böylede geçecek :) kendini yıpratmak hiç bisey değiştirmiyor maalesef

Canlar erlerinize yılbaşında ne yapıcaksınız planlarınız var mı?
Yılbaşı kart postalı ile fotoğrafımızı mı göndersem acaba diyorum nasıl olur ?

Allah kısmet ederse yılbaşında yanımda olacak askerim başka hediyeye gerek mi var bizim için
Senin fikrin çok hoş tatlım bence yapabilirsin hatta fotoğrafınızı kartpostal yaptırabilirsin

Allah kısmet ederse yılbaşında yanımda olacak askerim başka hediyeye gerek mi var bizim için
Senin fikrin çok hoş tatlım bence yapabilirsin hatta fotoğrafınızı kartpostal yaptırabilirsin
Ay ne güzel ya , yan yana dip dipe nice seneler görürsüüz inşallah canım .
Evet bak çok hoş olur , sağol fikrin için canım , ben bunu bi araştırayım

ayyy ne gzüel canım Allhım daim etsin inşallah bebeğim ...:) evet kartpostal gzüel fikir gerçeketn araştırmak lazım ..

sakinleştirmeye çalışıyorum bu seferde sana patlarım diyor. dedim şimdiye kadar orda nasıl yaptılarsa sende öyle yapıcaksın dedim banane milletten filan dedi çok bencilce düşünüyor bugun aramadı arasın bakalım da saol amin canım hep böyle rahata alıştı ondan buna gelemiyor şubat tatilinde gidebilcem ancak yanına
usta birliğinde şuan canım nisanda gelecek inşallah. ilk yerinde çok rahattı hiç bir iş yapmıyorlar karışanları yoktu buraya gelincede bocaladı. çok bencilce düşünüyor dedim orda uzun dönem yapanlar var onlar nasıl yapıyor dedim yok aldırcakmış kendini ordan bende dedim senin yerine başkasını koyucaklar o insan değil mi dedim bütün herkes nasıl sabrediyorsa sende sabret dedim ama yok beyfendi yapamazmış bana kızıyor böyle diyincede. haksızlıga gelemezmiş. bakalım bugun aramadı arasın bi daha yumusak konusucam.

Lunaaaaaaaaaammm
Beloooooom özledim seni napıyosun kavuşmaya çok az kaldı
ayyy ne gzüel canım Allhım daim etsin inşallah bebeğim ...:) evet kartpostal gzüel fikir gerçeketn araştırmak lazım ..
Bütün kargoları mektupları açıp bakıyolarmış benimki de acayip kıskanç ben galiba hiç bişey gönderemiycem askerlik bitene kadar
Canım sakinleştireyim derken hafife alır gibi konuşma sakın onlar hep rahata alıştıkları için şimdi hayatlarının en kötü zamanları gibi geliyor onlara. Hoş haksızda sayılmazlar. Şartları çok kötü ama yapacak bişey yok maalesef

canım ben kart göndereyim bir de kinder yılbaşı konseptli çikolatalar yapmış ondan yollayım diyorum ama alırlar mı almazlar mı ulaşır mı diye teredutlerimden dolayı yollamadım

evet canım arasında ben daha sakin konuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…