357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Allaha emanetler be kuzu.. Biz dualarımızı esirgemeyelim rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun, korusun onları inşallah.. Bekleyenlerinede sabır selamet versin..
allah korusun canım hepsini ya doğusunudakinide batıdakinide..
Amin canlarım Allah a emanet etmekten başka yapacak birşey yok Allah ım sağ salim kavuştursun bizlere...Şubat başında izine gelirim seni çok özledim diyor mavişim

kızlar ya burası daha kalabalıktı sanki nerede bu millet aaaaaaaaaaaaaa hani stres atıyorduk nirdessiniz lan

canim simdi gördüm memesajını kusura bakmaa seni çok iyi anlıyorum valla al benden de o kadarr ne deseler moral vercez diye yipraniyoruz yipranmakta neyse ama işe yarasa bari gam yemicemm

canim simdi gördüm memesajını kusura bakmaa seni çok iyi anlıyorum valla al benden de o kadarr ne deseler moral vercez diye yipraniyoruz yipranmakta neyse ama işe yarasa bari gam yemicemm
sabah aradı bir bir her şeye saydırdı. yok her yere şikayet edicem burda kafayı yicem alsınlar beni burdan diyip durdu bende şimdiye kadar orda yapan askerler nasıl yaptı dedim:S bir daha da aramadı telefon görüşmelerimiz 1 e indi o da şikayet edip kapatıyor beni sormuyor
Benim yaramazlar odayı savaş alanına çevirmiş b

benim de finallerim var ama ben hala leyla
ay sorma benimde var yapacak bir sürü şey var tezdi ödevdi ben hala oturup dizi izleyim

bende boş boş takılıyorum ya da işler bana takılıyor falançalışmak istiyorum olmuyo isyanlardayın ulen

bende boş boş takılıyorum ya da işler bana takılıyor falançalışmak istiyorum olmuyo isyanlardayın ulen
hahaha aynen sabahlarıda kalkasım olmuyor son gün gelince anca her şeyi yapıyorum ama yarın bu düzeni değiştirmem lazım çok fazla şey birikti:)) cuma da annem gelcek 4 gün kalcak hiçbir şey yapamam

kızlar askeriyeyi şikayeti nereye yapçaz biliyor musunuz
Canım normalde kaldığı ili internete verip ordaki askeriyenin sayfasına bakarsan Alo Mehmetçik Hatti oluyor. Acemilik Dönemi'nin basında cok araştırmıştım hep o yönde bişeyler yazıyordu ama buyuk ihtimalle şikayet etsen de bi sonuç çıkmayacak çünkü o ilin Hattın da ki adamlar da askerler de birbirini tutuyordur ki benim Sevdiğim de öyle dedi. Işe yaramaz sonuçta hepsi birbirinin Adam'ı söylemesi ayıp birbirini ısırmaz. Yani kısacası başa gelen çekilecek, maalesef olan bizlere ve sevdiklerimize oluyor
Kizlaaaaaaaaaaar hala oluyorum yaaaaaa

Tebrik ederim canım cok sevindim. Rabbim sağ sağlım elinize almayı nasip etsin. Okuyunca da bir tuhaf oldum bi kaç saat önce bende hala olduğumu ögrendim pes peşe gidiyoruz hadi Hayırlısı ..

Iyi geceler kızlar Rabbim askerlerimizi koruyup kollasın , bizlerle tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…