357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ah kuzuuum senin de mi doğum gününnn?? Kutlu olsun nice mutlu yaşlar gör iiinşallah :)) yani ben olsam kıyameti kopartırdım yalan yok ama adamın yeri bile yoktu doğru düzgün tarihleri karıştırmış olabilir aklından çıkmış olabilir, sen yine de bi söyle dün kankilerle doğum günümü kutladık süperdi falan desen tepkisi noolur acaba eheh

sağol canım yok ya gerek yok hatırlamazsa hatırlamasın illa ki dank etcek o koca kafasına geçmiş diye o zaman kendi kurtarmaya uğraşır boşver..bugün hiç belli etmedim zaten kırıldığımı anlamadı yani.of düşündükçe sinirleniyorum şimdi

ben yatıyorum canım ben bu hırsla 3 gün uyurum artıkın neyse bakalım ne zaman hatırlayacak sarı kafa gelsin de bi sorcam ben ona sende sıkma canını mecbur bitecek bu askerlik...biliyorum izine geldi gitti boşlukta gibi hissediyorsun ama toparlan bir an önce kendine yazık etme...nasılsa gelecek canım o yüzden üzülme.depresyondan çık aramıza dön

Ya iki elimiz kanda olsa hatırlarız biz ama bunlar böyle işte çok yönlü çalışmıyo beyinleri:)) sinirlenme boşver bişey yapamıcaksın gecenin bu saati , zehir etme kendine kuzum. Yarına ifadesini al ama bence:) içinde patlıycağına ona da patlasın

oyy kuzum benim iyi gecelerr :** dönücem çok istiyorum :)

günaydın canlarım eferva canım mutlu yıllara kzuzum ..fevri davranama canım elbet bir sebebi vardır ... bzi olsak elimzi kanda olsa unutmayız o ayrıda ... frances günaydın canım nasıslın askerin nasıl ..benim canım yine wtsaptan yazmış merak etmeyin beni müşfikpıanarın bir yeriymiş pamukova diğer yerelere göre iyi olduğu yazmış .kobilere uzağız demiş şimdidlk içerdeyim demiş ..ah kuzum ne olutrsa olsun antalya gibi değiki rahatlığı insanları

Gunaydin canlarim. Nidakusum ve eferva nice guzel seneler sevdiklerinizle insallah :)
Bugun bende pek mutlu uyanamadm sevdicegm cok sklmis ona nasl destek olcam napcam bilememdm.

Gunaydin canlarim. Nidakusum ve eferva nice guzel seneler sevdiklerinizle insallah :)
Bugun bende pek mutlu uyanamadm sevdicegm cok sklmis ona nasl destek olcam napcam bilememdm.

günaydın canım; ahh canım biz destek olucazda artık bizdede hal kalamdı anacığım valla sabır sabır diyoruz ama onlarda artık biraz adepte olsunlar askerlik adı üstünde ya dişler,ini sıksınlar artık tüm sinir stresleri bizde patlıyor ama bizede yazık tamm..napcaz kuzum tatlı tatlı konuşup içini rahatlatmaya çalışcaz başak ne yapılabirki...

Kuzum bende dayan biticek diyorum snra da uzuluyorum ama beni de cok etkiliyo aklim surekli onda surekli dusunuyorum napablrm diye yakin biyer degilki kalkip gideyim izin kullanmasini beklicem artik

Kuzum bende dayan biticek diyorum snra da uzuluyorum ama beni de cok etkiliyo aklim surekli onda surekli dusunuyorum napablrm diye yakin biyer degilki kalkip gideyim izin kullanmasini beklicem artik

kıs dönemmi canım nerede hatırlayamadım canım ...başka çare yok dayan az kaldı olumlu düşünsün daha zor şartlarda askerlik yapanlar var onları düşün de canım ...su gibi akıp gidecek çocuk doğarken hemen doğuyormu ..hayır 9 ay büyümeyi bekliyor sonra annenin çektiği sancı sıkıntı ne demeli ....

illa ki hatırlayacak geçmiş diye üzülür biliyorum onu ben kfası çok dolu o yüzden unutmuştur olsun ya iyi olsun da seneye kutlarız :)

teşekkür ederim canım hatırlar illa ki artık ne yapalım o da şimdi sııkıntıda kızamıyorum dün baya yoğun bir gündü onun için zor konuştuk yani bu arada üzülme canım emin ol doğu da rahat kısa dönem oldukları için çok çok rahat onlar için çünkü devriye gezmiyorlar karakolda kalıyorlar benimki de komutanın yanındaymış komutan yazıcı yapmış nöbeti bile yok yani ohh inşallah seninki de öyle olur canım:):)

teşekkür ederim canıııımmm neden sıkılmış canım İnşallah kötü birşey yoktur

ya aynı dert bende de var canım böyle telefonda konuştukça benim moralim bozuluyor kendini yıpratıyor haberi yok sürekli yerini kötülüyor ne desem kar etmiyor başa dönerek yine aynı konuşmaları yapıyoruz

simgem seninkinin yeri nasılsmış kzumm ya ..merkezde biryermi orası sınırdamı yoksa ..off ebnde hala tel konuşamadım 1 hafta olacak Zor tutuyorum kendimi iananın kzılar

simgem seninkinin yeri nasılsmış kzumm ya ..merkezde biryermi orası sınırdamı yoksa ..off ebnde hala tel konuşamadım 1 hafta olacak Zor tutuyorum kendimi iananın kzılar
canım benim erkek arkadaşım istanbul topkapı sarayında komutanlar çok kötü davranıyormuş moloz taşıtıyorlarmış gece 11 e kere kadar fiziksel koşullar kötüymüş köpek bile bizden daha değerli diyor ondan çok sıkıntılı günler geçiriyor. abimde urfada canım siverek de o rahat yemekhaneye vermişler onu pazar günü çarşı iznine çıktı görüştük hatta telden. canım askeriyeyi arasana hem için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…