ah kuzuuum senin de mi doğum gününnn?? Kutlu olsun nice mutlu yaşlar gör iiinşallah :)) yani ben olsam kıyameti kopartırdım yalan yokaslında bugün bende bi tuhafımbugün benim doğum günüm hem mutluyum hem mutsuzum hesabı annem dışında kimsecikler hatırlamadı eşim bile bugün ktm den ayrılmış çok mutlu oldum ama birşey demedi normalde unutmuş numarası yapar sonra bombayı patlatırdı ama unuttu olsun kafası çok yoğun sonuçta doğuda doğum günü dediğin nedir ki diyorum ama hatırlamadı diye de üzülüyorum...yine de hiçbirşey demiycem üzülmesin gereksiz bi konu
sağol canım yok ya gerek yok hatırlamazsa hatırlamasın illa ki dank etcek o koca kafasına geçmiş diye o zaman kendi kurtarmaya uğraşır boşver..bugün hiç belli etmedim zaten kırıldığımı anlamadı yani.of düşündükçe sinirleniyorum şimdiah kuzuuum senin de mi doğum gününnn?? Kutlu olsun nice mutlu yaşlar gör iiinşallah :)) yani ben olsam kıyameti kopartırdım yalan yokama adamın yeri bile yoktu doğru düzgün tarihleri karıştırmış olabilir aklından çıkmış olabilir, sen yine de bi söyle dün kankilerle doğum günümü kutladık süperdi falan desen tepkisi noolur acaba eheh
Ya iki elimiz kanda olsa hatırlarız biz ama bunlar böyle işte çok yönlü çalışmıyo beyinleri:)) sinirlenme boşver bişey yapamıcaksın gecenin bu saati , zehir etme kendine kuzum. Yarına ifadesini al ama bence:) içinde patlıycağına ona da patlasınsağol canım yok ya gerek yok hatırlamazsa hatırlamasın illa ki dank etcek o koca kafasına geçmiş diye o zaman kendi kurtarmaya uğraşır boşver..bugün hiç belli etmedim zaten kırıldığımı anlamadı yani.of düşündükçe sinirleniyorum şimdi
oyy kuzum benim iyi gecelerr :** dönücem çok istiyorum :)ben yatıyorum canım ben bu hırsla 3 gün uyurum artıkın neyse bakalım ne zaman hatırlayacak sarı kafa gelsin de bi sorcam ben onasende sıkma canını mecbur bitecek bu askerlik...biliyorum izine geldi gitti boşlukta gibi hissediyorsun ama toparlan bir an önce kendine yazık etme...nasılsa gelecek canım o yüzden üzülme.depresyondan çık aramıza dön
Gunaydin canlarim. Nidakusum ve eferva nice guzel seneler sevdiklerinizle insallah :)
Bugun bende pek mutlu uyanamadm sevdicegm cok sklmis ona nasl destek olcam napcam bilememdm.
Kuzum bende dayan biticek diyorum snra da uzuluyorum ama beni de cok etkiliyo aklim surekli onda surekli dusunuyorum napablrm diye yakin biyer degilki kalkip gideyim izin kullanmasini beklicem artikgünaydın canım; ahh canım biz destek olucazda artık bizdede hal kalamdı anacığım valla sabır sabır diyoruz ama onlarda artık biraz adepte olsunlar askerlik adı üstünde ya dişler,ini sıksınlar artık tüm sinir stresleri bizde patlıyor ama bizede yazık tamm..napcaz kuzum tatlı tatlı konuşup içini rahatlatmaya çalışcaz başak ne yapılabirki...
Kuzum bende dayan biticek diyorum snra da uzuluyorum ama beni de cok etkiliyo aklim surekli onda surekli dusunuyorum napablrm diye yakin biyer degilki kalkip gideyim izin kullanmasini beklicem artik
illa ki hatırlayacak geçmiş diye üzülür biliyorum onu ben kfası çok dolu o yüzden unutmuştur olsun ya iyi olsun da seneye kutlarız :)Ya iki elimiz kanda olsa hatırlarız biz ama bunlar böyle işte çok yönlü çalışmıyo beyinleri:)) sinirlenme boşver bişey yapamıcaksın gecenin bu saati , zehir etme kendine kuzum. Yarına ifadesini al ama bence:) içinde patlıycağına ona da patlasın
teşekkür ederim canım hatırlar illa ki artık ne yapalım o da şimdi sııkıntıda kızamıyorum dün baya yoğun bir gündü onun için zor konuştuk yanigünaydın canlarımeferva canım mutlu yıllara kzuzum ..fevri davranama canım elbet bir sebebi vardır ... bzi olsak elimzi kanda olsa unutmayız o ayrıda ... frances günaydın canım nasıslın askerin nasıl ..benim canım yine wtsaptan yazmış merak etmeyin beni müşfikpıanarın bir yeriymiş pamukova diğer yerelere göre iyi olduğu yazmış .kobilere uzağız demiş şimdidlk içerdeyim demiş ..ah kuzum ne olutrsa olsun antalya gibi değiki rahatlığı insanları
teşekkür ederim canıııımmm neden sıkılmış canım İnşallah kötü birşey yokturGunaydin canlarim. Nidakusum ve eferva nice guzel seneler sevdiklerinizle insallah :)
Bugun bende pek mutlu uyanamadm sevdicegm cok sklmis ona nasl destek olcam napcam bilememdm.
iyilik sağlık canım nerelerdesin nasılsın bayadır görmedim senigünaydın güzel yarenler , nasılsınız
ya aynı dert bende de var canım böyle telefonda konuştukça benim moralim bozuluyor kendini yıpratıyor haberi yok sürekli yerini kötülüyor ne desem kar etmiyor başa dönerek yine aynı konuşmaları yapıyoruzOf Allahim bu cocuk neden hic bişeyden mutlu olmuyo illa ben burdan gitmek istiyorum diyo baska bisey demiyo. 15 Aralık'ta usta birliğine teslim oldu o gün bu gündür yüzü gülmüyor onun gülmeyince benimde gülmüyor. telefon görüşmelerimiz berbat geçiyo eskiden telefonda konuştuktan sonra havalara uçardim araliksiz konusurduk şimdi telefondayken susuyoruz konuşacak şey bulamıyoruz kapattıktan sonra mutsuz oluyorum eskisi gibi mutlu olmuyorum olan enerjimide alıyor o kötü konuşmalar. Bugün dayanamadim ağladım telefonda. kendini üzüyorsun senin üzülmen beni daha da çok üzüyor diye. Özür diledi en son istediğim şey senin üzülmen falan dedi ama hiç bişey değişmicek. Ilceye gitmek istediğini söylemiş komutanlarına, cuma günü belli olucak gitsede kurtulsak. çok kötüyüm çoooook
ya aynı dert bende de var canım böyle telefonda konuştukça benim moralim bozuluyor kendini yıpratıyor haberi yok sürekli yerini kötülüyor ne desem kar etmiyor başa dönerek yine aynı konuşmaları yapıyoruz
canım benim erkek arkadaşım istanbul topkapı sarayında komutanlar çok kötü davranıyormuş moloz taşıtıyorlarmış gece 11 e kere kadar fiziksel koşullar kötüymüş köpek bile bizden daha değerli diyor ondan çok sıkıntılı günler geçiriyor. abimde urfada canım siverek de o rahat yemekhaneye vermişler onu pazar günü çarşı iznine çıktı görüştük hatta telden. canım askeriyeyi arasana hem için rahatlarsimgem seninkinin yeri nasılsmış kzumm ya ..merkezde biryermi orası sınırdamı yoksa ..off ebnde hala tel konuşamadım 1 hafta olacak Zor tutuyorum kendimi iananın kzılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?