canım ben kart göndereyim bir de kinder yılbaşı konseptli çikolatalar yapmış ondan yollayım diyorum ama alırlar mı almazlar mı ulaşır mı diye teredutlerimden dolayı yollamadım
evet canım arasında ben daha sakin konuşucam
Ay kuzum yaa bende seni özledim yazamıyorum bir türlü siteler aldı başını gidiyorrrBeloooooom özledim seni napıyosun kavuşmaya çok az kaldı
Bütün kargoları mektupları açıp bakıyolarmış benimki de acayip kıskanç ben galiba hiç bişey gönderemiycem askerlik bitene kadar
Canım sakinleştireyim derken hafife alır gibi konuşma sakın onlar hep rahata alıştıkları için şimdi hayatlarının en kötü zamanları gibi geliyor onlara. Hoş haksızda sayılmazlar. Şartları çok kötü ama yapacak bişey yok maalesef
Buradaki işler yoğun herhalde kuzum. Ortam nasıl alışabildin mi memnun musun buradanAy kuzum yaa bende seni özledim yazamıyorum bir türlü siteler aldı başını gidiyorrr
Devam çalışmaya kuzucum sen napıyosun ? Aynen çok az kaldı huhuuuuu gelsinler de hasret giderek beeehhhh
Buradaki işler yoğun herhalde kuzum. Ortam nasıl alışabildin mi memnun musun buradan
Düşündükçe salak salak gülüyorum ya artık işyerindekiler bile sormuyo niye gülüyosun diye alıştılar onlarda
Canım merhaba hoş geldin biz tanışmadık sanırım. Evet ilk günler daha zor geliyor insana ama gitgide alışıyorsun bak bizim 2 ay oldu neredeyseYarim aradı bugun cok mutluyum sesini duymak nasil iyi geliyo.Iyiymis ama vakit gecmiyo bi turlu diyo onu uzmemek icin geciyo sen farkinda degilsin dedim ama bana da burda gecmiyo halbu ki. Bugun 5. Gunumuz Allahim sabir versin insallah..
Aramalarda nasıl öne getiriliyo ki bizim siteyi yaptırdığımız yer her gün ismini aratın öyle öne gelir demiştiAktif olan bi siteleri var ama ben komple tasarımı değiştirmek istiyorum kuzum o yüzden sıkı çalışmam lazım yılbaşından sonra aramalarda öne getirmeliyim siteyi
alıştım ya alışmadan olmuyor zaten kuzum odamı değiştirdim ama elemanın birisi çıktı onun yerine ben geçtim
Ahahah kuzu ya ben sevincimi içimde yaşıyorum gerçi şu an Mazallah ı dinliyorum kopuyorum ahaha
Canım merhaba hoş geldin biz tanışmadık sanırım. Evet ilk günler daha zor geliyor insana ama gitgide alışıyorsun bak bizim 2 ay oldu neredeyse
Nerede asker yârin kısa dönem mi ekleyeyim seni de ilk sayfadaki listeye
Aramalarda nasıl öne getiriliyo ki bizim siteyi yaptırdığımız yer her gün ismini aratın öyle öne gelir demişti
Keşke benimde özle odam olsa rahat rahat dinlerdim istediğimi. Gerçi benim odam olsa ben kesin hiiiiiç çalışmaz uyurdum bütün gün
merhaba hoşbuldumCanım merhaba hoş geldin biz tanışmadık sanırım. Evet ilk günler daha zor geliyor insana ama gitgide alışıyorsun bak bizim 2 ay oldu neredeyse
Nerede asker yârin kısa dönem mi ekleyeyim seni de ilk sayfadaki listeye
Aramalarda nasıl öne getiriliyo ki bizim siteyi yaptırdığımız yer her gün ismini aratın öyle öne gelir demişti
Keşke benimde özle odam olsa rahat rahat dinlerdim istediğimi. Gerçi benim odam olsa ben kesin hiiiiiç çalışmaz uyurdum bütün gün
Kafa dengiyse ne güzel kuzum ya sanada vakit hızlı geçer diğer türlü akşam olmk bilmiyorKuzum o da oluyo da harflerden de isme getiriyorsun siteni sadece onla kalmıyo yani kuzum
Ay yanımda bi abla var ama kafa dengi o da takılıyoruz öyle
Tamam canım ekliyorummerhaba hoşbuldumYarim Burdur'da malesef uzun dönem yapacak evet eklerseniz sevinirim
Evet kuzu bilmem mi ya önceki iş yerimden az çekmedim.. Çok şükür burası daha iyi oldu benim için..Kafa dengiyse ne güzel kuzum ya sanada vakit hızlı geçer diğer türlü akşam olmk bilmiyor
Tamam canım ekliyorum
ya belki kendimle birlikte götürürüm daha sonra pek riske atmak istemedim:))Ulaşır canım ya neden ulaşmasın ki , sen yine de gönder ulaşıp ulaşmadığını deneyip görmüş olursun hiç olmazsa
Kuzucuk hala oluyomuşssunnn gözün aydınn
Caniimgülüp eğlendiğimiz dertlerimizi döküp rahatladığımız askerlerimize olan özlemimizi her dk dile getirip birbirimize destek olduğumuz kızçeler nerelerdesiniz kaç gündür ıssız buralar beklemek de yordu zaten
Var bişeyler sanırım kuzu ama ne hiçbir fikrim yokgüzel yarenler ben geldim kaç gündür giremiyorum okudum şimdi hepsini nolmuş böyle moraller kötü sanırım
neden ne oldu canımCaniimhic ama hic keyfim yok depresyona giriyorum sanirim, bitik haldeyim ben.. Sen guclu ol ama cocuklarin var gul daima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?