357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ulaşır canım ya neden ulaşmasın ki , sen yine de gönder ulaşıp ulaşmadığını deneyip görmüş olursun hiç olmazsa

Ay kuzum yaa bende seni özledim yazamıyorum bir türlü siteler aldı başını gidiyorrr
Devam çalışmaya kuzucum sen napıyosun ? Aynen çok az kaldı huhuuuuu gelsinler de hasret giderek beeehhhh

Ay kuzum yaa bende seni özledim yazamıyorum bir türlü siteler aldı başını gidiyorrr
Devam çalışmaya kuzucum sen napıyosun ? Aynen çok az kaldı huhuuuuu gelsinler de hasret giderek beeehhhh
Buradaki işler yoğun herhalde kuzum. Ortam nasıl alışabildin mi memnun musun buradan
Düşündükçe salak salak gülüyorum ya artık işyerindekiler bile sormuyo niye gülüyosun diye alıştılar onlarda

Yarim aradı bugun cok mutluyum sesini duymak nasil iyi geliyo. Iyiymis ama vakit gecmiyo bi turlu diyo onu uzmemek icin geciyo sen farkinda degilsin dedim ama bana da burda gecmiyo halbu ki. Bugun 5. Gunumuz Allahim sabir versin insallah..

Buradaki işler yoğun herhalde kuzum. Ortam nasıl alışabildin mi memnun musun buradan
Düşündükçe salak salak gülüyorum ya artık işyerindekiler bile sormuyo niye gülüyosun diye alıştılar onlarda

Aktif olan bi siteleri var ama ben komple tasarımı değiştirmek istiyorum kuzum o yüzden sıkı çalışmam lazım yılbaşından sonra aramalarda öne getirmeliyim siteyi
alıştım ya alışmadan olmuyor zaten kuzum odamı değiştirdim ama elemanın birisi çıktı onun yerine ben geçtim
Ahahah kuzu ya ben sevincimi içimde yaşıyorum gerçi şu an Mazallah ı dinliyorum kopuyorum ahaha

Yarim aradı bugun cok mutluyum sesini duymak nasil iyi geliyo. Iyiymis ama vakit gecmiyo bi turlu diyo onu uzmemek icin geciyo sen farkinda degilsin dedim ama bana da burda gecmiyo halbu ki. Bugun 5. Gunumuz Allahim sabir versin insallah..
Canım merhaba hoş geldin biz tanışmadık sanırım. Evet ilk günler daha zor geliyor insana ama gitgide alışıyorsun bak bizim 2 ay oldu neredeyse
Nerede asker yârin kısa dönem mi ekleyeyim seni de ilk sayfadaki listeye

Aramalarda nasıl öne getiriliyo ki bizim siteyi yaptırdığımız yer her gün ismini aratın öyle öne gelir demişti
Keşke benimde özle odam olsa rahat rahat dinlerdim istediğimi. Gerçi benim odam olsa ben kesin hiiiiiç çalışmaz uyurdum bütün gün

Kuzum o da oluyo da harflerden de isme getiriyorsun siteni sadece onla kalmıyo yani kuzum
Ay yanımda bi abla var ama kafa dengi o da takılıyoruz öyle

merhaba hoşbuldum Yarim Burdur'da malesef uzun dönem yapacak evet eklerseniz sevinirim

Kuzum o da oluyo da harflerden de isme getiriyorsun siteni sadece onla kalmıyo yani kuzum
Ay yanımda bi abla var ama kafa dengi o da takılıyoruz öyle
Kafa dengiyse ne güzel kuzum ya sanada vakit hızlı geçer diğer türlü akşam olmk bilmiyor

merhaba hoşbuldum Yarim Burdur'da malesef uzun dönem yapacak evet eklerseniz sevinirim
Tamam canım ekliyorum

gülüp eğlendiğimiz dertlerimizi döküp rahatladığımız askerlerimize olan özlemimizi her dk dile getirip birbirimize destek olduğumuz kızçeler nerelerdesiniz kaç gündür ıssız buralar beklemek de yordu zaten

Of Allahim bu cocuk neden hic bişeyden mutlu olmuyo illa ben burdan gitmek istiyorum diyo baska bisey demiyo. 15 Aralık'ta usta birliğine teslim oldu o gün bu gündür yüzü gülmüyor onun gülmeyince benimde gülmüyor. telefon görüşmelerimiz berbat geçiyo eskiden telefonda konuştuktan sonra havalara uçardim araliksiz konusurduk şimdi telefondayken susuyoruz konuşacak şey bulamıyoruz kapattıktan sonra mutsuz oluyorum eskisi gibi mutlu olmuyorum olan enerjimide alıyor o kötü konuşmalar. Bugün dayanamadim ağladım telefonda. kendini üzüyorsun senin üzülmen beni daha da çok üzüyor diye. Özür diledi en son istediğim şey senin üzülmen falan dedi ama hiç bişey değişmicek. Ilceye gitmek istediğini söylemiş komutanlarına, cuma günü belli olucak gitsede kurtulsak. çok kötüyüm çoooook

Caniim hic ama hic keyfim yok depresyona giriyorum sanirim, bitik haldeyim ben.. Sen guclu ol ama cocuklarin var gul daima

güzel yarenler ben geldim kaç gündür giremiyorum okudum şimdi hepsini nolmuş böyle moraller kötü sanırım

@nidagkhn canımm geç oldu sanırım ama güç olmasınnn yeni yaşın bol kahkahalı sağlıklı ve gökhanlı geçsin bebeğim mutlu yıllar

aslında bugün bende bi tuhafım bugün benim doğum günüm hem mutluyum hem mutsuzum hesabı annem dışında kimsecikler hatırlamadı eşim bile bugün ktm den ayrılmış çok mutlu oldum ama birşey demedi normalde unutmuş numarası yapar sonra bombayı patlatırdı ama unuttu olsun kafası çok yoğun sonuçta doğuda doğum günü dediğin nedir ki diyorum ama hatırlamadı diye de üzülüyorum...yine de hiçbirşey demiycem üzülmesin gereksiz bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…