- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Uzun dönemizz biz tatlım yaa şafak atarsa 312Aminnn
Senin ne kadar kaldı canım ? kısa dönem mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun dönemizz biz tatlım yaa şafak atarsa 312Aminnn
Senin ne kadar kaldı canım ? kısa dönem mi ?
ooo baya yakınmış kardeş senindeUzun dönemizz biz tatlım yaa şafak atarsa 312Ama ben şafağı değil mehtabı sayıyorum psikolojik olarak daha iyi hissettiriyo.. Mehtap atarsa 16
![]()
Öyle gardaaaaş yakın çok şüküüüürooo baya yakınmış kardeş seninde![]()
şu patlama olayı canımı sıktı tatlım ya yoksa rahattım az çoksiverekde canım
mardinde rahat canım aslında doğuda askerlere daha iyi davranılıyor bunu farkettim sadece doğu olması bizi çok endişelendiriyor.
Allaha emanetler be kuzu.. Biz dualarımızı esirgemeyelim rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun, korusun onları inşallah.. Bekleyenlerinede sabır selamet versin..şu patlama olayı canımı sıktı tatlım ya yoksa rahattım az çok![]()
allah korusun canım hepsini ya doğusunudakinide batıdakinide..şu patlama olayı canımı sıktı tatlım ya yoksa rahattım az çok![]()
Allaha emanetler be kuzu.. Biz dualarımızı esirgemeyelim rabbim tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun, korusun onları inşallah.. Bekleyenlerinede sabır selamet versin..
Amin canlarım Allah a emanet etmekten başka yapacak birşey yok Allah ım sağ salim kavuştursun bizlere...Şubat başında izine gelirim seni çok özledim diyor mavişimallah korusun canım hepsini ya doğusunudakinide batıdakinide..
kızlar ya burası daha kalabalıktı sanki nerede bu millet aaaaaaaaaaaaaa hani stres atıyorduk nirdessiniz lan![]()
neyseki arkadaşları var fiziksel ortamdan yakındı baya hayır herkes askere gidiyor ama kimse bu kadar yakınmıyor :S en azından doğuda yapmıyor ama sürekli yok patlıcam yok söyle olcak dedikçede benim canım sıkılıyor. en rahat yerde askerlık yaparken ne sorunlardan tartısmalar cıktı burda nasıl etkılencez acaba cok merak ediyorum bazen boguldugumu hissediyorum. sürekli moral vermeye çalışıyorum ama beni tüketiyor:S
benim de finallerim var ama ben hala leylabayadır böyle ya kimse yok:S finaller yaklaştı ondan olabilir
Ben 2014yarenlerinde takılıyorum kuzucumkızlar ya burası daha kalabalıktı sanki nerede bu millet aaaaaaaaaaaaaa hani stres atıyorduk nirdessiniz lan![]()
sabah aradı bir bir her şeye saydırdı. yok her yere şikayet edicem burda kafayı yicem alsınlar beni burdan diyip durdu bende şimdiye kadar orda yapan askerler nasıl yaptı dedim:S bir daha da aramadı telefon görüşmelerimiz 1 e indi o da şikayet edip kapatıyor beni sormuyorcanim simdi gördüm memesajını kusura bakmaaseni çok iyi anlıyorum valla al benden de o kadarr ne deseler moral vercez diye yipraniyoruz yipranmakta neyse ama işe yarasa bari gam yemicemm
ay sorma benimde var yapacak bir sürü şey var tezdi ödevdi ben hala oturup dizi izleyimBenim yaramazlar odayı savaş alanına çevirmiş b
benim de finallerim var ama ben hala leyla![]()
bende boş boş takılıyorum ya da işler bana takılıyor falansabah aradı bir bir her şeye saydırdı. yok her yere şikayet edicem burda kafayı yicem alsınlar beni burdan diyip durdu bende şimdiye kadar orda yapan askerler nasıl yaptı dedim:S bir daha da aramadı telefon görüşmelerimiz 1 e indi o da şikayet edip kapatıyor beni sormuyor
ay sorma benimde var yapacak bir sürü şey var tezdi ödevdi ben hala oturup dizi izleyim![]()
hahaha aynen sabahlarıda kalkasım olmuyor son gün gelince anca her şeyi yapıyorum ama yarın bu düzeni değiştirmem lazım çok fazla şey birikti:)) cuma da annem gelcek 4 gün kalcak hiçbir şey yapamambende boş boş takılıyorum ya da işler bana takılıyor falançalışmak istiyorum olmuyo isyanlardayın ulen
![]()
Canım normalde kaldığı ili internete verip ordaki askeriyenin sayfasına bakarsan Alo Mehmetçik Hatti oluyor. Acemilik Dönemi'nin basında cok araştırmıştım hep o yönde bişeyler yazıyordu ama buyuk ihtimalle şikayet etsen de bi sonuç çıkmayacak çünkü o ilin Hattın da ki adamlar da askerler de birbirini tutuyordur ki benim Sevdiğim de öyle dedi. Işe yaramaz sonuçta hepsi birbirinin Adam'ı söylemesi ayıp birbirini ısırmaz. Yani kısacası başa gelen çekilecek, maalesef olan bizlere ve sevdiklerimize oluyorkızlar askeriyeyi şikayeti nereye yapçaz biliyor musunuz
Kizlaaaaaaaaaaar hala oluyorum yaaaaaa![]()