357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlar sevgilim perşembe teslim oldu başlarda arıyordu 3 gündür aramıyor bu normal mi
Tatlım endişelenme. Muhtemelen eğitimleri başlamıştır. Belki kartı bitmiştir kantinde kalmamıştır. Bizimde başlarda böyle günlerimiz oldu biraz zaman geçsin düzene girecektir.

teşekkürler canım .. ya ne bilim bi garip oldum 3 gün oldu bugun neden aramıyor ki 3 gündür hiç mi fırsatı olmaz 2 dk. aramak için

BAZEN TELEFON HATLARINDA PROBLEM OLABİLİYOR BAZANDE KANTİNDE KONTÖR BİTEBİLİYORMUŞ. HEMEN AKLINA KÖTÜ SEYLER GETİRME... BU GÜNDE ARAMZSA YARIN ASKERİYEYİ ARA SANTRALDEKİLER YARDIMCI OLUR MUTLAKA SANA.

teşekkürler kızlar hepinize...kartı bitmiş olamaz dolu sayılırdı aslında daha çok az konuşmuştuk off bunaltıcı bi durum

teşekkürler canım .. ya ne bilim bi garip oldum 3 gün oldu bugun neden aramıyor ki 3 gündür hiç mi fırsatı olmaz 2 dk. aramak için
Maalesefki olmayabiliyo tatlım Tuvalete bile izinle gidiyolar acemilikte.. Saçma sapan yaptırıcak bişiler buluyolarmış mutlaka Eğitim dedikleri yemin törenine hazırlık uygulamaları fln oluyo.. İllaki bişeyle meşguldür yani.. Bulduğu ilk fırsatta arıycaktır seni tatlım

teşekkürler kızlar hepinize...kartı bitmiş olamaz dolu sayılırdı aslında daha çok az konuşmuştuk off bunaltıcı bi durum
Canım bak sana şunu tavsiye ederim kartı bitmemesi için.. O seni çaldırsın sen meşgule atıp aradığı numarayı geri ara.. Kart yetmiyo çnkü.. Biz hep öyle yapmıştık acemilikte böylelikle daha uzun konuşabilmiştik

Bizde öyle yapıyoruz , gerçekten kartlar hemen eksiyi bulabiliyor. Şimdi tosunum 3tl lik kart alıo ara beni diyip kapatıyor. Usta birliğinde cep tel. gizli kullanabiliyorlar mı ?

Bizde öyle yapıyoruz , gerçekten kartlar hemen eksiyi bulabiliyor. Şimdi tosunum 3tl lik kart alıo ara beni diyip kapatıyor. Usta birliğinde cep tel. gizli kullanabiliyorlar mı ?
Biz kullanıyoruz bebeğim çok şükür.. gidiceği yere bağlı biraz ama çook büyük bi çoğunluk usta birliğinde kullanıyo tlf.. Komutanlar flnda biliyo ama sen onların gözüne sokmadıktan snra ses çıkartmıyolar.. Ustaya geçince kullanırsınız sizde fıstığım azıcık sabır

bu çok güzel bir haber , huuu huuuu , benimkisi denizci inşallh iyi yer çıkarda kullanabilir tel. , çok zor oluyor böyle ya ilk başlarda sizde bu kadar çok özlediniz mi ? ben özlemem kafamı dinlerim diyodum ama şimdi telefonda konuşurken boğazım düğüm düğüm oluo gözlerim doluyo ya

Özlenmezmiiiiiii varya o kavga ettiğin tartıştığın günleri arıyosun yaa keşke burda olsa diyeee Sakın sakın belli etme ağladığını fln full enerjiyle konuş İnan o orda senden daha zor günler geçiriyo ve %100 desteğine ihtiyacı var.. Tabiiki gün gelicek pes diyceksin, koyvericeksin ama sevdiğin için güçlü olmak zorundasın tatlım.. Burası gerçekten çok iyi geliyo insana, bn burası sayesinde daha kolay atlattım Bak denizciler rahat olur ne güzel gemilerde talim var bahriyeli yarin vaaaar Burdan bi arkadaşın sevdiceğide denizci o daha çok yardımcı olur sana

Bende öyle yapıyorum , neşeli neşeli konuşuyorum falan ... Ahh ya özledim eşeği İnşallah hepimiz kavuşuruz sevdiceklerimize

urfada nerede kuuzm ..

siverekde canım
benimki urfada değil canım mardinde İnşallah hepsi sağ salim gelecek canım şimdi daha iyiyim eşimle konuştum çok özledim ama ya
mardinde rahat canım aslında doğuda askerlere daha iyi davranılıyor bunu farkettim sadece doğu olması bizi çok endişelendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…