357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydınn gzüelelr gzüelelrii ..nasıslınız bakalım...Benim canım dün watsapptan mesaj göndermiş benim yok watsapım babama ..beni merak etmeyin yerim rahat frances pamukovaya göndermişler ..sıcak suyumzu banyomuz iyi demiş komutanları kıs adönemlilere nöbet yok demiş eğitim yok demiş sanırım demiş beni içeri alacaklar .bugünde cntürk televizyonundan urfaya askerlerer röportaja gideceklermiş ben sizi araramım demiş ..içime su serpildi bunları duyunca ..Dediğim gibi tek benim askerim değil Rabbim tüm askerleri korusun yanı sürede benim askerimmi kanadında saklasın hiçbir ana-bacı baba eş - yar acı yaşamaısın inşallah (AMİN)

prensesiiim pamukova niresi ki acaba yaa?? Tabur mu pekii? Tabursa nobet tutturmayabilirler evet :) ama nöbet konuşma açısından iyi oluyodu mesajlaşıyoruz hatta kavga etmeye bile vakit var Dün de benimki söyleki 3 kısa dönem geldi diye :) hayırlı olsun kuzumaman güvenli olsunlar da bir iki zorluk çeksinler birşey olmaz

Günaydın herkese
günaydıııın :))

canım karakolmuş tam ben konuşamadım ki babamda tel bunları yazmış dedi ..inşallah hayırlısı olur kuzucum evet şimdi içerde olursa hiç konuşamayız ..3 arkadaş gittiler zaten ya acaba sen,in yarinin yanıda falan olmasın bu ya ..dur ben,i ararsa eğer konuşur tam öğrenirim muallk oldu biraz bu .... sen nasılsın canım ...yarin nasılmış...

korkuyorum frances'imm çok korkuyorumadamı askere git aradan çıksın diye zorladım şimdi pişmanımm

canım günaydın ...içini ferah tut canım ne olur birşeyi çok kafaya takar ağlar üzülürsen onu gerçekleştiririsin der babannem ağlama sen du et bol bol .bak ben tarık süresi ve la levla dualarını çok okuyorum içim rahatlıyor yer gök dua ile canım Allhın izniyle yapıp gelecekler , sonra burda anılarımzıı paylaşcaz kuzum beraberiz hemen hemen ..benim askerimde 18-nisdanda gelecek inşallah bak benimde urfa da kzuzum ..lütfen pişamn olma aslanlar gibi gelecekler

aa karakol muymuş o da.. pamukova karakolu diye geçiyo demek ki, mürşitpınar tarafı diyodun oranın karakolu mu acaba.. erkek arkadaşıma sordum hemen ben de, bilmiyorum dedi:/ sizin 3lü onlar değildir yani telefonunu sokabilmiş ama dimi?

korkuyorum frances'imm çok korkuyorumadamı askere git aradan çıksın diye zorladım şimdi pişmanımm
deme öyleee bebeğim.. ben de zamanında çok vicdan yaptım çünkü ben soktum aklına askerliği, yoksa o yüksek lisans yurtdışı falan düşünüyodu kaçmak için.. kaçış yok ama biliyosun. mantıklı düşünen biziz, onların aklı bir karış havada bir an önce yeri bi belli olsun da ikiniz de rahatlıycaksınız sık dişini lütfenn

evet tel sokmuş ama çekmiyor tel demiş mesajında kzuzum valla b,ir konuşsaydım tam bilgi alacam canım...

İnşallah sağlıkla gelsin de

bende okuyorum ama özlüyorum işte korkuyorum böyle bi olay da olunca hepten korktum ama dediğin gibi rahatlamam lazım

kızlar sevgilim perşembe teslim oldu başlarda arıyordu 3 gündür aramıyor bu normal mi
Allah kavuştursun cnm bnm.. Günde 3-4 defa konuşabiliceğin günlerde olucak hiç konuşamıycağın günlerde Biliyorum için içini yiyo şuan, çoook merak ediyosun ve endişeleniyosun sevdiğin için ama geçicek bugünlerde İlk 1hfta çok zor geçiyo sonra hem sen hemde sevdiğin alışıyosnuz.. Gönlünü ferah tut tatlım bulduğu ilk fırsatta arıycaktır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…