Hayatımda yaşadığım en muhteşem ve gurur verici anlardan biriydi..
Şahsen imkanın varsa sakın kaçırmaa derim ..
ben gidememiştim abiminkiyle aynı gündü çünkü
bugün mesajlara bakıyordum gördüm bunu ve deliye döndüm çünkü canım kocam bugün hiç aramadı korktum sonra aradı da su serpildi içime...duyarlılığın için teşekkürler PRENSES...sadece kendi askerin değil herkesi önemsediğin için sağol...Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun!
çok korktum canım anlatamam mardin deyince içim bi kötü oldu zaten gece tuhaf tuhaf rüyalar görmüştüm eşim arayınca rahatladım ama o kadar doluydum ki ağlayıverdim 2 gecedir seni görüyorum rüyamda üzülme ben rahatım iyiyim dedi onu da üzdüm maalesefokudugumda aklıma geldın canm ama ısmını hatrlayamadm
çok korktum canım anlatamam mardin deyince içim bi kötü oldu zaten gece tuhaf tuhaf rüyalar görmüştüm eşim arayınca rahatladım ama o kadar doluydum ki ağlayıverdim 2 gecedir seni görüyorum rüyamda üzülme ben rahatım iyiyim dedi onu da üzdüm maalesef
selam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..
geçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
bi insanın askerde yaşayabileceği en acı şeyide yaşadı.. çok zor artık iyice dayanılmaz bi hal aldı bizim için Allahım biran önce bititrmeyi nasip etsin hepsine..
hayırlısı olsun tabi canım. baya kotuledi etti benimde moralimi bozdu.canim benim hayirlisi olsun uzme kendini ilk gun şokunu yasiyor bence:)
seni anliyorum benimkide usta birligine gideli1 hafta oldu burasi cok kötü gitmek istiyorum diyip duruyo. aslinda sartlari gayet guzel tek problem cep telefonu kullanamiyor ve hic arkadas edinememishayırlısı olsun tabi canım. baya kotuledi etti benimde moralimi bozdu.
kuzumm bugun daha iyiyim kkuzum bide bu hfta güzellik merkezndeyz kızceler gelıyo makkaj yapıomm saclarını öruyom falan nasıl gecti anlmadımallaallaa niye öyle sandın ki acep başkasıyla karıştırdın heralde, ben tee ağustosta yolladım kuzucumu:) zaman su gibi aksın inş duygucum hepimiz en kısa zamanda görelim 01'leriii
izin olayı böyle rahatsa süpermiş kuzu yaa ama ilk haftadan hemen izin kullanmayıp alışmaya mı çalışsaydın hıı?Ben de zorunluluktan 6-7-8.sınıf grubuylayım, bunlar bile ipini koparmış vaziyette, sen bi de daha küçükleriyle uğraşıyosun kolay gelsin kuzum yaa hiç bana göre değil allam çocukları mı sevmiyorum ben acaba
neyseki arkadaşları var fiziksel ortamdan yakındı baya hayır herkes askere gidiyor ama kimse bu kadar yakınmıyor :S en azından doğuda yapmıyor ama sürekli yok patlıcam yok söyle olcak dedikçede benim canım sıkılıyor. en rahat yerde askerlık yaparken ne sorunlardan tartısmalar cıktı burda nasıl etkılencez acaba cok merak ediyorum bazen boguldugumu hissediyorum. sürekli moral vermeye çalışıyorum ama beni tüketiyor:Sseni anliyorum benimkide usta birligine gideli1 hafta oldu burasi cok kötü gitmek istiyorum diyip duruyo. aslinda sartlari gayet guzel tek problem cep telefonu kullanamiyor ve hic arkadas edinememisherkes birbirini taniyormus bu sonradan gidince tek kaldi. ama zamanla alisacak alismak zorunda icim parcalaniyo ama yapicak bisey yok senin icinde oyle canim moral vermeye calis ben bazen azarliyorum askerdesin lisedeki sosyal kluplere katilmadin diyorum :) :)
Tatlımmm askerinin usta birliği nereye çıktı?Günaydın kızlar ..frances kuzumnm ne güzel ya son 48 Allahım size başka ayrılık vermesin inşallah .. Bizler de bi gorsek o günleri
Nidakuuuuuşşşş nerelerdesin sen bebğim yaa özledim seniiiiikuzumm bugun daha iyiyim kkuzum bide bu hfta güzellik merkezndeyz kızceler gelıyo makkaj yapıomm saclarını öruyom falan nasıl gecti anlmadımcarsmba dogum gunummm izinimi on gore ayarladımm çocuklar uzaktaan güzeel anlamaları için bagırmak gerekıyor malesef
ooy oy bak beni birileri hatırlamışNidakuuuuuşşşş nerelerdesin sen bebğim yaa özledim seniiiiinası gidiyo iş hayatı? Gökinin babası hastaydı en son nasıl oldu kuşum?
Kız hep aklımdaydın sen beniiiim ama çok sık girmiyosun sanırım artkkk nidakuşuuum e malum iş kadınısın artkooy oy bak beni birileri hatırlamışiiyi gidiyo canım eglenceli bakalım şimdilik hosnutum babası iyi cok sukur canım ya cumartesi gunu cıkarttılar hastaneden.. Bende burayı özluoyrum ama pek vaktim olmuyorr sanırım alısıncaya kadar böyle olacak siz baksana hem eve hem işe hem buraya yetrnmce vakit ayırabiliyosunuz masallah
Sık girmiyorum bebişim evet gectgmz ıkı gun cok yorgun dustum hasta oldum bide gribim. keyifsiz yapıyo beni bu hastalıkKız hep aklımdaydın sen beniiiim ama çok sık girmiyosun sanırım artkkk nidakuşuuum e malum iş kadınısın artkZamanla sende alışırsın iş temposuna bebeğim hem buraya hem işe hem alışverişe heer bi şeye vakit bulabilrsiiin Ohhh iyi çok şükür sevindim babanızın iyileşmesine kuşum.. Rabbim şifasını versin tüm hastalarımızın
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa bildiğin gibi asker yolu gözlüyorumSık girmiyorum bebişim evet gectgmz ıkı gun cok yorgun dustum hasta oldum bide gribim. keyifsiz yapıyo beni bu hastalıkbacak kaslarım varya nasıl acıyo eve gelince hamlıktan işte hep biliyorum bunu spora yenı basladıgımda da olmustu Aman gülüm ya valla şü topikten baska toppiğe geçmeye bile mecealim yok ahaha Amin canım amin derdi veren allah dermanını da verir elbet.. sen neler yapıyosun?
Bu hafta arkadaşlarınla birlikte güzellik merkezine gideceğinizi sanmam?kuzumm bugun daha iyiyim kkuzum bide bu hfta güzellik merkezndeyz kızceler gelıyo makkaj yapıomm saclarını öruyom falan nasıl gecti anlmadımcarsmba dogum gunummm izinimi on gore ayarladımm çocuklar uzaktaan güzeel anlamaları için bagırmak gerekıyor malesef
EFerva'mm nasılsın kuzum daha iyi oldun mu? Üzülme nolur offçok korktum canım anlatamam mardin deyince içim bi kötü oldu zaten gece tuhaf tuhaf rüyalar görmüştüm eşim arayınca rahatladım ama o kadar doluydum ki ağlayıverdim 2 gecedir seni görüyorum rüyamda üzülme ben rahatım iyiyim dedi onu da üzdüm maalesef
hhaha yok kuzum minopolis cocuk sehrinde hersey cocuklara uygun ve gerçek onlarında güzellik merkezi var cafesi var hastanesi vaar bankası varBu hafta arkadaşlarınla birlikte güzellik merkezine gideceğinizi sanmam?Diyom niye birbirine makyaj yapıp saç örüyolar Oyyy bebişin doğum günü mü gelirmişşş gökhana mı gitcekmiş yoksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?