357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

okudugumda aklıma geldın canm ama ısmını hatrlayamadm

okudugumda aklıma geldın canm ama ısmını hatrlayamadm
çok korktum canım anlatamam mardin deyince içim bi kötü oldu zaten gece tuhaf tuhaf rüyalar görmüştüm eşim arayınca rahatladım ama o kadar doluydum ki ağlayıverdim 2 gecedir seni görüyorum rüyamda üzülme ben rahatım iyiyim dedi onu da üzdüm maalesef

ayy canım benm yaa tahmin edebiliyorum nasıl olsugunu... bnde haberlerde felan asker kelimesini duyunca irkiliyorum hemen... hayırlısıyla tamamlıcaz günlerimizi içini ferah tut

canim benim hayirlisi olsun uzme kendini ilk gun şokunu yasiyor bence:)

Canim cok cok üzüldüm.. Allah mekanıni cennet etsin Inşallah kalanlara da sabir versin.. umarim çok zorlanmaz dualarim Allah yardimciniz olsun ..

hayırlısı olsun tabi canım. baya kotuledi etti benimde moralimi bozdu.
seni anliyorum benimkide usta birligine gideli1 hafta oldu burasi cok kötü gitmek istiyorum diyip duruyo. aslinda sartlari gayet guzel tek problem cep telefonu kullanamiyor ve hic arkadas edinememis herkes birbirini taniyormus bu sonradan gidince tek kaldi. ama zamanla alisacak alismak zorunda icim parcalaniyo ama yapicak bisey yok senin icinde oyle canim moral vermeye calis ben bazen azarliyorum askerdesin lisedeki sosyal kluplere katilmadin diyorum :) :)

kuzumm bugun daha iyiyim kkuzum bide bu hfta güzellik merkezndeyz kızceler gelıyo makkaj yapıomm saclarını öruyom falan nasıl gecti anlmadım carsmba dogum gunummm izinimi on gore ayarladımmçocuklar uzaktaan güzeel anlamaları için bagırmak gerekıyor malesef

neyseki arkadaşları var fiziksel ortamdan yakındı baya hayır herkes askere gidiyor ama kimse bu kadar yakınmıyor :S en azından doğuda yapmıyor ama sürekli yok patlıcam yok söyle olcak dedikçede benim canım sıkılıyor. en rahat yerde askerlık yaparken ne sorunlardan tartısmalar cıktı burda nasıl etkılencez acaba cok merak ediyorum bazen boguldugumu hissediyorum. sürekli moral vermeye çalışıyorum ama beni tüketiyor:S

Nidakuuuuuşşşş nerelerdesin sen bebğim yaa özledim seniiiiinası gidiyo iş hayatı? Gökinin babası hastaydı en son nasıl oldu kuşum?

Nidakuuuuuşşşş nerelerdesin sen bebğim yaa özledim seniiiiinası gidiyo iş hayatı? Gökinin babası hastaydı en son nasıl oldu kuşum?
ooy oy bak beni birileri hatırlamış iiyi gidiyo canım eglenceli bakalım şimdilik hosnutum babası iyi cok sukur canım ya cumartesi gunu cıkarttılar hastaneden.. Bende burayı özluoyrum ama pek vaktim olmuyorr sanırım alısıncaya kadar böyle olacak siz baksana hem eve hem işe hem buraya yetrnmce vakit ayırabiliyosunuz masallah

Kız hep aklımdaydın sen beniiiim ama çok sık girmiyosun sanırım artkkk nidakuşuuum e malum iş kadınısın artkZamanla sende alışırsın iş temposuna bebeğim hem buraya hem işe hem alışverişe heer bi şeye vakit bulabilrsiiin Ohhh iyi çok şükür sevindim babanızın iyileşmesine kuşum.. Rabbim şifasını versin tüm hastalarımızın

Sık girmiyorum bebişim evet gectgmz ıkı gun cok yorgun dustum hasta oldum bide gribim. keyifsiz yapıyo beni bu hastalık bacak kaslarım varya nasıl acıyo eve gelince hamlıktan işte hep biliyorum bunu spora yenı basladıgımda da olmustu Aman gülüm ya valla şü topikten baska toppiğe geçmeye bile mecealim yok ahaha Amin canım amin derdi veren allah dermanını da verir elbet.. sen neler yapıyosun?

İyiyim allaha şükür bebeğim yaa bildiğin gibi asker yolu gözlüyorum Şimdi ikinci gruplar geliyo ya içim rahatladı azıcık zamanın geçtiğinin farkına vardım Onlar daha acemi ama biz usta askeriz

Bu hafta arkadaşlarınla birlikte güzellik merkezine gideceğinizi sanmam? Diyom niye birbirine makyaj yapıp saç örüyolar Oyyy bebişin doğum günü mü gelirmişşş gökhana mı gitcekmiş yoksamm

EFerva'mm nasılsın kuzum daha iyi oldun mu? Üzülme nolur off

Bu hafta arkadaşlarınla birlikte güzellik merkezine gideceğinizi sanmam? Diyom niye birbirine makyaj yapıp saç örüyolar Oyyy bebişin doğum günü mü gelirmişşş gökhana mı gitcekmiş yoksamm
hhaha yok kuzum minopolis cocuk sehrinde hersey cocuklara uygun ve gerçek onlarında güzellik merkezi var cafesi var hastanesi vaar bankası var yok kuzum gitmicem gitsemde napıcazki carsı yok carsamba gunu suanda gorevdeler zaten bozacaada da beyfendi tatilmi ypıyor gorevmi belli deiğil carsamab gunu doncekmiş ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…