357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ya yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasi
bilmem ki bende anlamadım ilk defa duydum canım rahat olmasa tercih etmezdi ama ya üzme kendini

Bugunde bitti ohhhh haftada bitiyoo ohhhh ay da bitiyoo ohhh yıl da bitiyooo oooohhh geeelll nisan 20 geeelll gellll kamooooonnn

Ya yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasi

Amm acil müdahele mangası canım, baskın veya operasyon durumlarında önden onlar gider arkadan karargah bölüğü, gece nöbetleri fazla oluyor diyordu benim sevdicek ama onun dışında rahat bir görev sanırım, sorunsuz biryerde yapıyorsa zaten acil müdahaleye gerek kalmıcaktır İçini ferah tut hayırlı olur inşallah görevi

yani evet canım sonuçta acil durumda falan tüm askerler gidiyormuş sadece bunlar önden gidiyomuş. ya sevdicegm dyarbakırda ama çok tehlikeli bir bölge degl diye biliyorum. Rabbim korusun hepsini ya. seninki de mi bu görevi yapıyordu ?

SIIRT SIIRT SIIRT .. KIZLAR usta birliği Siirt ama daha Karakolu falan soylemediler dedi ayyy nasildir ki acaba heyecan yaptım ya

Herkesin bir görevi var askerde canım benim inşallah hayırlı olur görevi Yok canım benim askerim yazıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…