- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Günaydın kuzucuk nasılsın bakayımGünaydınlaaarrr![]()

Günaydın canımmmGözün aydın canım vallahi darısı bize diyorum ya her seferinde .. İnşallah Gittiği yerden de tez zamanda sağ sağlim gelirr..
Günaydın kuzucummm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzucuk nasılsın bakayımGünaydınlaaarrr![]()
Günaydın canımmmGözün aydın canım vallahi darısı bize diyorum ya her seferinde .. İnşallah Gittiği yerden de tez zamanda sağ sağlim gelirr..
Günaydın kuzucummm![]()
canımmm nasılsın , noldu askerinin durumu ceza fln aldı mı?Günaydınlaaarrr![]()
Valla iyiyim canıminici ya seni sormalı ne yapıyorsun bakalimmmGünaydın kuzucuk nasılsın bakayım![]()
Iyiyim kuzummm giderken net belli olacak dedi bakalım inşallah olmaz .. sen nasilsin bebisim ne yapıyorsuncanımmm nasılsın , noldu askerinin durumu ceza fln aldı mı?
tutanak tuumuşlarmı canım , volkana anlattımda ben o esnada tutanak tutup imza attırmışlarsa sorun olabilr ama , yazılı herangi bi tutanak yoksa imza fln atmamışsa hiç bi sıkıntı olmaz dediIyiyim kuzummm giderken net belli olacak dedi bakalım inşallah olmaz .. sen nasilsin bebisim ne yapıyorsun
Yok canım öyle bir şey yaptirmamis hiç demedi yani askerim isimlerini yazmış sadece belki de biraz korksunlar diyedir tekrar olursa yaparlar belkitutanak tuumuşlarmı canım , volkana anlattımda ben o esnada tutanak tutup imza attırmışlarsa sorun olabilr ama , yazılı herangi bi tutanak yoksa imza fln atmamışsa hiç bi sıkıntı olmaz dedi
Ayy Canim benim insallahhGünaydın güzeller inşallah sizde yaşarsınız bu kısa da olsa mutluğu ..
U uzakmawisexy lady
panzehir121
Beloved3441
kesin göz korkutmak içindir canım tutanak tutulmadıysa kormayın heeeççç bişeycikler olmazzYok canım öyle bir şey yaptirmamis hiç demedi yani askerim isimlerini yazmış sadece belki de biraz korksunlar diyedir tekrar olursa yaparlar belki![]()
inşallah kuzummkesin göz korkutmak içindir canım tutanak tutulmadıysa kormayın heeeççç bişeycikler olmazz![]()
Valla iyiyim canıminici ya seni sormalı ne yapıyorsun bakalimmm![]()
Okuldayim canım benim devamsizlik sinir da olunca son haftalarda geliyorum mecbur bıktım vallahaBende iyiyim canım çok şükür çalışmaya devam kuzucum sen neler yapıyorsun bakayım![]()
İyiymiş canım sağ salim kavuştursun allah :)Antalya merkez canm :)
kuzu gitmemezlik yapma git yine okula vakit geçer hemOkuldayim canım benim devamsizlik sinir da olunca son haftalarda geliyorum mecbur bıktım vallaha![]()
Günaydın canımmmgünaydın kızlar nasılsınız oh ne güzel kiminiz askerinize kavuşmuşsunuz kiminiz yeniden göndermişsiiniz tekrardan allah kavuştursun:)