- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
benim tüm gün ödevler sınav derken ben akşamüstü giriyorum anca kuzu ya ama sevdiceğine kavuşanlar var ondan ıssızdır buralariyi geceler yavrusu :*
helöö :) hoşbulduk ayyy gün içinde dersanedeydim bisürü sayfa vardır dedim keyiiifle okuyacakkenn şokk nerdeyse hiç bişi yazılmamış sizden beklemezdimKuzucum yolladım malesef şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Neyse ki sağ salim aradı karakolundan:) sizin de 120 kalmış oh oh bu ara günler çooook çabuk geçecek inann
Ooooy dimi şimdi sevgilicağızlarımız olcaktı içicektik dizdize tarçın süt kokuları eşliğindeayyy canım salep çok severim hele eşimle birlikte içmeye bayılırımboza bana biraz tuhaf geliyor işte ne bilim ya
orda en çok neyi özlediyse onu öğren onu gönder bence canım herşeyi bulamıyorlar ya2 hafta sonra filan demişler ama bilmiyorum. ya ben özel bişeyler yapayım istiyorum kargoyla yollayım kurabiye mi yaptırsam çikolata mı yaptırsam yoksa bunları gelince mi yaptırsam napsamS:
yok ya beklesin doğu sonuçta insan tedirgin oluyorabimde diyarbakırdaydı ktm de ordan ustalık yeri diyarbakır erganiye çıktı sonrada urfa sivereğe gönderdiler ordan. o ktmlerde kalmak zorunlu değil diye biliyorum imza atıp kendi başlarına yerlerine gidebillirlermiş ama sorumluluklar kendilerine ait oluyormuş
kııııız ben kocamı çok özledim bilgisayarın ekranına da koydum resmini gelip gidip bakıyorum maviş gözlerineOoooy dimi şimdi sevgilicağızlarımız olcaktı içicektik dizdize tarçın süt kokuları eşliğindeboza farklı zaten kuzum herkes sevmez yaa.. Ayyy sabahtan beri koştur koştur başıma vurdu ben bi ilaç alıyım kuzum gelirim birazdan Ne yorgunluk yaa istanbulda hayatımda görmediğim yerlerden geçtim
öyle tabi canım insanı tedirgin ediyor her şey kirpilerle götürmüşler abimleriyok ya beklesin doğu sonuçta insan tedirgin oluyor
işe başladı ya o ondan yok galibabu arada nida nerde lan o bu saatlerde yazardı
aaa doğru yoruluyordur kızçem neyse ama iyi olsun daişe başladı ya o ondan yok galiba
iyiymiş senin sevdiceğin görevi maşallah ya darısı benimkinin başına :) bnmki diyarbakr hava grupta şafağımız da 120
hiiç de bile kıskanmıyorum sarılsınlar koklaşsınlar hıhhhbenim tüm gün ödevler sınav derken ben akşamüstü giriyorum anca kuzu ya ama sevdiceğine kavuşanlar var ondan ıssızdır buralarAllah kavuştursun canım ya en kısa zamandaaa inşallah :)
ay evet 120 oldu yaaaa şuan ilk hedef iki hanelilerr
harbiden heee bi toplaşamadık ayölbu arada nida nerde lan o bu saatlerde yazardı
aynen yahiiç de bile kıskanmıyorum sarılsınlar koklaşsınlar hıhhhKız yine de tek tek sayma ama yaaa sonradan baktığında o bi anda düşmüş şafak insanın moralini düzeltiyo
harbiden heee bi toplaşamadık ayöl
Tabisiii bebegimm geciyo hem de hic olmadığı kadar hızlı geçiyo maşallah popomuzu kaşıyalımaynen yaya canım çok sıkılıyo be ama bi yandan da seviniyorum 120 gün kaldı git gide azalıyo günler
Bebegim parttime çalışıyorumm. Teog-ygs falan üzerine dersanefrancesim sen ne dersanesine gidiyorsun?
hıı sen çalışıyorsun dersanede bende okuyorsun sandımdıydıBebegim parttime çalışıyorumm. Teog-ygs falan üzerine dersane
Eheh okul bitti ama şimdi formasyon aldığım için tam bi işe girmek istemedim, ortaya karışık öğrenci miyim öğretmen miyim bilemiyoruum. Sen niye merak ettin kız, kpss filan mı düşünüyosunhıı sen çalışıyorsun dersanede bende okuyorsun sandımdıydı
evet aslında düşünüyorum ama bakalım seneye kpss için dersaneye gideyim diyorumEheh okul bitti ama şimdi formasyon aldığım için tam bi işe girmek istemedim, ortaya karışık öğrenci miyim öğretmen miyim bilemiyoruum. Sen niye merak ettin kız, kpss filan mı düşünüyosun
Ayy bana bu noktadan sonra coğrafyasıdır tarihidir öyle külfet geliyo ki, ben girmem sanırım.. Ama sende o enerji varsa neden olmasın yaaa kendi paranı kazanmak bambaşkaa :)) sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama erkek arkadaşım dgs'ue tasarı dersanesiyle hazırlanmış, beni o sokmuştur diyo .. Kpss konusunda da iddialı olduklarını duydum, bi araştır istersen belki erken kayıt indirimi falan da kaparsınevet aslında düşünüyorum ama bakalım seneye kpss için dersaneye gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?