357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

öyle canım bekliyoruz frances ne yaptı ki sevdiceği sabah gidiyor galiba hasret çıkarıyordur şimdi son son

aynen canısıııı cıkarsın son aksamının tadını.
biriciklerimmm geldim yatıcam birazdann. Gün içinde çoook bozuktu moralimiz sohbet bile edemiyoduk iyice kitlendik Akşam kadıköyde yemeklerimizi yedik biraz o biraz ben teselli ede ede kendimizi okuldaki bi kızın kulak kıllarının dedikodusunu yaparken bulduk Sıyırdık iyice kafayı yaa. Yarın saat 2de dersanem var o yüzden sabah havaalanına gelmicem diye konuşmuştuk uykunu al demişti. ama kapı önünde dayanamadım son kez soruyorum geliyim mi dedim once yok mok dedi sonra "gel işte bee" dedi Ne biliyim son ana kadar görmeden dayanamam sanırım Ayyy kızlar ay. Uyuyım bare ben de. Hiç kendimde değilim ağlıyım mı güleyim mi pöf. Şu hengamem bitsin hepinize full time dönüyorum, umarım iyisinizdir, özlendiniz

Benim de yarim gelecek yarin yanima. Başbaşa havaalaninda sabahlicaz sonra da cumartesi 7 ucagiyla İskenderuna gondericem allah şimdiden hepimizin sağ salim kavusmasini nasip etsin :)

canım benim git git.. ne kadar zor olsada onu bindirmek. İnsan son ana kadar yuzunu gormek istiyor. İçgüdüseel bişey sanırım. kuzitom bu son ayrılıgınız öyle dusun bi daha o ucak geldiğinde hasret bitmiş olacak.. :) iyi geceler efendim seviliyosun hiç sıkma canını şurabi iki ayı kalmış mutlu ol aksine :) opyuorum canısı yarın bekleniyosun..

Günaydınnnn yarenlerrr

Asker olduğu için çok zor olur canım ya olsun yine vakit geçirmişsiniz biz hala bekliyoruz bak
Gel canım gel bir sürü baş var burda biri bitse biri daha durur Ay napim bende alışmaya çalışıyorum hala sabah sabah bi araba kazası geçiriyorduk az daha çok şükür bir şey olmadı

Günnnnaaayyyyyy dıııınnnnnnnnnnnnnnn :) evet dün anlatmamyım yaşan var yaşamayan var ben hiç görmediğim için 1.5 kafayı kırmıştım artık vlla kusura bakmayın :) frances ah kuzum çok üzüldüm neyse geçicek canım sabır ..yarın 7 uçağıyla gidiyor benim canım urfa AKÇAKALEYE inşallah rast gelir işleri canım içerde bir yer düşer askerime ...

Gözün aydın canım vallahi darısı bize diyorum ya her seferinde .. İnşallah Gittiği yerden de tez zamanda sağ sağlim gelirr..
Günaydınlaaarrr
Günaydın kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…