357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Iyiyim kuzummm giderken net belli olacak dedi bakalım inşallah olmaz .. sen nasilsin bebisim ne yapıyorsun
tutanak tuumuşlarmı canım , volkana anlattımda ben o esnada tutanak tutup imza attırmışlarsa sorun olabilr ama , yazılı herangi bi tutanak yoksa imza fln atmamışsa hiç bi sıkıntı olmaz dedi

tutanak tuumuşlarmı canım , volkana anlattımda ben o esnada tutanak tutup imza attırmışlarsa sorun olabilr ama , yazılı herangi bi tutanak yoksa imza fln atmamışsa hiç bi sıkıntı olmaz dedi
Yok canım öyle bir şey yaptirmamis hiç demedi yani askerim isimlerini yazmış sadece belki de biraz korksunlar diyedir tekrar olursa yaparlar belki

gunaydin kizlarrrrr nassssinizzz :) akbilimi diger montun cebinde unutmusum metrobuse gelince fark ettim bi daha eve dönüp aldim cok koydu beee bugun aksilikle başladı bakalm insallah boyle gitmez

günaydın kızlar nasılsınız oh ne güzel kiminiz askerinize kavuşmuşsunuz kiminiz yeniden göndermişsiiniz tekrardan allah kavuştursun:)

Benim hiç keyfım yok neden bılmıyorumda.. Hafta sonu inşallah guzel gecer kızlar kendınıze dıkkat edınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…