• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aa ne zaman geçiyor canım ?

hoşgeldin canım naptın nasılsın gönderdin mi askerini :)
2 hafta sonra filan demişler ama bilmiyorum. ya ben özel bişeyler yapayım istiyorum kargoyla yollayım kurabiye mi yaptırsam çikolata mı yaptırsam yoksa bunları gelince mi yaptırsam napsamS:

yazıcıyı da ne kadar çok duyar oldum o nasıl bir görev canım ? senin askerin nerede şafağınız kaç ?
ay biz hiç tanışmıyoruz sanırım:eek:

Evet canım tanışmıyoruz Hoppa Yazıhanede görev yapıyor sevdicek, stok falan tutuyorlar ofis işi gibi cicim, şanlıurfa viranşehirde şafağımız 231 Hoppa Sen söyleeeee :D

SIIRT SIIRT SIIRT En Büyük TÜRKİYE.. KIZLAR usta birliği Siirt ama daha Karakolu falan soylemediler dedi ayyy nasildir ki acaba heyecan yaptım ya

Iyi geceler kızlar.. Sık sık okuyarak takip ediyorum yazmaya yetişemiyorum :D amaaa gerçekten supersiniz. Çok faydalı oldu bu topigin olması.. Bende uzun dönem yareni olarak panzehir yazdığını okuyunca hemen katilasim geldi. Benim ki de az önce Siirt'e çıktığını söyledi insallah daha fazla bilgi aldığımızda paylaşalım iyi olur sanırım :) umarım çok çok rahat eder askerlerimiiiiz

iyi akşamlar kızlaaarr nasılsınız benim kociş hala ktm de ne zaman götürürler belli değil gitseydi yerine iyi olacaktı ama:(

Şafak atarsa 318 En Büyük TÜRKİYE zaman geçiyor mu ne :KK51: hepinizi seviyorum iyi geceler kk ailesinin en güzel dostları :D
iyi geceler yavrusu :*

aa ne zaman geçiyor canım ?

hoşgeldin canım naptın nasılsın gönderdin mi askerini :)
helöö :) hoşbulduk ayyy gün içinde dersanedeydim bisürü sayfa vardır dedim keyiiifle okuyacakkenn şokk nerdeyse hiç bişi yazılmamış sizden beklemezdim:63::KK11: Kuzucum yolladım malesef şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Neyse ki sağ salim aradı karakolundan:) sizin de 120 kalmış oh oh bu ara günler çooook çabuk geçecek inann :KK49:

Ey sokaktaki boooozaaa diye bağıran adam!! Ya bizim sokağa gel ya da bağırma amcacığım hayatım seni aramakla geçti gösterip elletmiyon resmen nerdesin kimsin bana bi görün :mad:

mümkün mü heççç:KK37:

aman sarper de sevmez, gıcıksınız:confused: Miss gibi leblebi tarçın dökcen, ay ay ay bana bişiler oluyiii. Pzt okul var uğrayayım bare vefa bozacısına:KK73: Salep de sevmiyorum de de seni şöyle bi azarlayayım:KK4:
ayyy canım salep çok severim hele eşimle birlikte içmeye bayılırım:KK68::Dboza bana biraz tuhaf geliyor işte ne bilim ya:63:

yani biraz sıkıcı tabi ama benimki hep yatıyoruz diyor gideceği yer de nasıl olcak bilmediğimiz için tedirgin oluyorum ben
nerde şimdi canım. abimler ktm de 1 gün durdu yerlerine gönderildiler ordanda başka yere yatıyoruz tv izliyoruz diyor butun gun haftaya da nobetler baslıcakmıs
mümkün mü heççç:KK37:

aman sarper de sevmez, gıcıksınız:confused: Miss gibi leblebi tarçın dökcen, ay ay ay bana bişiler oluyiii. Pzt okul var uğrayayım bare vefa bozacısına:KK73: Salep de sevmiyorum de de seni şöyle bi azarlayayım:KK4:
haha:)) bozanın değiik bir tadı var ama leblebiyle gerçekten tadı çok güzel oluyor

nerde şimdi canım. abimler ktm de 1 gün durdu yerlerine gönderildiler ordanda başka yere yatıyoruz tv izliyoruz diyor butun gun haftaya da nobetler baslıcakmıs

haha:)) bozanın değiik bir tadı var ama leblebiyle gerçekten tadı çok güzel oluyor
mardin canım savura çıktı ama almadılar komutan 45 gün kalan bile oluyor demiş

Evet canım tanışmıyoruz Hoppa Yazıhanede görev yapıyor sevdicek, stok falan tutuyorlar ofis işi gibi cicim, şanlıurfa viranşehirde şafağımız 231 Hoppa Sen söyleeeee :D
iyiymiş senin sevdiceğin görevi maşallah ya darısı benimkinin başına :) bnmki diyarbakr hava grupta şafağımız da 120 En Büyük TÜRKİYE

mardin canım savura çıktı ama almadılar komutan 45 gün kalan bile oluyor demiş
abimde diyarbakırdaydı ktm de ordan ustalık yeri diyarbakır erganiye çıktı sonrada urfa sivereğe gönderdiler ordan. o ktmlerde kalmak zorunlu değil diye biliyorum imza atıp kendi başlarına yerlerine gidebillirlermiş ama sorumluluklar kendilerine ait oluyormuş

Back