kıyamam ya uzak olunca 1 saniyeyi bile dolu dolu geçirmek istiyor insan değil mikuzucum yaa son iki günümüzü çarçur ettik bu konuyla uğraşmaktan, ona üzüldüm asıl
yoksa bu rapor olayı ekstraydı, olsa şahane olurdu, ama olmadı napalım...
bugün burası oldukça ıssız len nerdesiniz
melekler yakar derler büüyüklerimiz :)Allahım yarım saat sonra havaalanıan gidiyorummmmmmmmmm...............................ohhh ohhhh
(kızlar bu arada birşey sormak isterim ben sbah kalktığımda avucumın parmaklarımın arasında kına yakılmış gibiydi ...korktum yıkadım yok çıkmadı hala var ..hayıra yorlayayaım ...inşalalh gzüel haberler alacaım bir yıl olur 2015 :)
oh canım ne güzel valla şanlıs ballısınız :) sagol canım amin tüm yarenlerimii kavustursun en yakın zamanda rabbim.Ayyy nasıl içim rahatladı anlatamam canım benimmm çok sağoll allah sevdiğine kavuştursun tez zamanda sabahtan beri ağla ağla şiştim 3 yıldır hiç böyle ayrı kalmadık telefonda yok çok üzüldüm ama ilaç gibi geldi dediklerin :)) benim yarimin usta birliği İzmir zateen izmirde oturuyoruz ikimizde :))
aa bebeğim dediğim hastaneye gittimi çok üzüldüm ama yaEveeet geldik sevgilimle 10 günlük iznimizin sonuna.. Yarın uçağı var sabahın köründe, yine yalnızlığımla başbaşa kalacağım. Ekstra bir rapor alamadı, olmadı, 4 hastaneye gitti yok yok yok vermiyorlar. Uğursuzluk bırakmadı peşimizi. Akşam son bir kez yemeğe çıkacağız, gece de vedalaşma vakti. Üzülmemeliyim, bu da geçecek elbet..
ben evliyim canım eşim mardin deselam canm nasılsın :) senın erkek arkadasın nerede:)
Evet canımm ya şanslıyız maşallah diyelim :)) aradı zaten hemen sesi çok iyi geliyodu yemekler de güzelmiş 9 ocak yemin töreniymişoh canım ne güzel valla şanlıs ballısınız :) sagol canım amin tüm yarenlerimii kavustursun en yakın zamanda rabbim.
anladım canım bide kısa dönem sanırım çok iyi sevindim:) benimki gideli 9 ay doldu bugünEvet canımm ya şanslıyız maşallah diyelim :)) aradı zaten hemen sesi çok iyi geliyodu yemekler de güzelmiş 9 ocak yemin töreniymiş
beybiiiiiiiitommmmmmbugün burası oldukça ıssız len nerdesiniz
ben evliyim canım eşim mardin deseninki nerdeydi?
Evet canımm ya şanslıyız maşallah diyelim :)) aradı zaten hemen sesi çok iyi geliyodu yemekler de güzelmiş 9 ocak yemin töreniymiş
Canim genel de sabah 10-12 arası oluyor ama değişir kimisi ogleden sonra oluyor .. bizim onda başladı on bir otuz da bitti meselwKızlar bıse soracam yemin torenı saat kacta oluyor ve kacta bıtıyor :)
yok canım maalesef gidemiyorum çarşı izni de yok zaten doğu olduğu içinsen nerdesn canm yanına gtme ımkanın yokmu carsı ızınlerınde .. benımkı su an antalyada canm sora ıstanbula gececek kısa donem .. esın uzun donem mı kısa mı
Canim genel de sabah 10-12 arası oluyor ama değişir kimisi ogleden sonra oluyor .. bizim onda başladı on bir otuz da bitti meselw
yok canım maalesef gidemiyorum çarşı izni de yok zaten doğu olduğu içinkısa dönem benimki :)
aynen canım zor olacak yeni gitti zaten ama bakalım işte 2 ay sonra izin kullanacak sonra bi 2 ay sonra da yanımda İnşallaaahhhhAyyy evlı olup gorememek daha zordur heralde canm(( allahtan kısa donemmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?