357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kuzucum yaa son iki günümüzü çarçur ettik bu konuyla uğraşmaktan, ona üzüldüm asıl
yoksa bu rapor olayı ekstraydı, olsa şahane olurdu, ama olmadı napalım...
kıyamam ya uzak olunca 1 saniyeyi bile dolu dolu geçirmek istiyor insan değil miüzülme kuzum üzülme bu günler de biter aynı evde yaşadığınız aynı yastığa baş koyduğunuz günler de gelir...

merhaba kızlar benımkı bugun gttı ama yarın teslım olacakmıs son dakıkaya kadar beklio yani :)) sac ve sakalını kestrms bugun ama bana gostermıoo :)))

melekler yakar derler büüyüklerimiz :)

oh canım ne güzel valla şanlıs ballısınız :) sagol canım amin tüm yarenlerimii kavustursun en yakın zamanda rabbim.

aa bebeğim dediğim hastaneye gittimi çok üzüldüm ama ya

oh canım ne güzel valla şanlıs ballısınız :) sagol canım amin tüm yarenlerimii kavustursun en yakın zamanda rabbim.
Evet canımm ya şanslıyız maşallah diyelim :)) aradı zaten hemen sesi çok iyi geliyodu yemekler de güzelmiş 9 ocak yemin töreniymiş

sen nerdesn canm yanına gtme ımkanın yokmu carsı ızınlerınde .. benımkı su an antalyada canm sora ıstanbula gececek kısa donem .. esın uzun donem mı kısa mı
yok canım maalesef gidemiyorum çarşı izni de yok zaten doğu olduğu için kısa dönem benimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…