- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar kısa donemlere o kadar ozeniyorum ki abim de gitti hiç izin kullanmadan 5,5 ayda geldi ama oysa sevdigim of ya Allahım sabır ver![]()
aynen canım zor olacak yeni gitti zaten ama bakalım işte 2 ay sonra izin kullanacak sonra bi 2 ay sonra da yanımda İnşallaaahhhh
Öyle canımın içi elbet biteceksenın uzun donemdı dımı canm haklısın cok zor ama bı sekılde gececek ıste(
uzun dönem zor canım evet düşününce anlıyorum seni üzülme geçer hepsi:):)Ya kızlar kısa donemlere o kadar ozeniyorum ki abim de gitti hiç izin kullanmadan 5,5 ayda geldi ama oysa sevdigim of ya Allahım sabır ver![]()
kuzuuum bi varsın bi yoksun nereye gittinbeybiiiiiiiitommmmmm![]()
hosbulduuuuum napıyosun :)hoşgeldin canikoooooommmmm![]()
Öyle canım benim Allah sabrı veriyor çok sukuruzun dönem zor canım evet düşününce anlıyorum seni üzülme geçer hepsi:):)
ilk başta banada çok koyuardı o kısa dönem görmek istemezdim hatta :) ama spnra alısıyosun herseye alıstıgın gibi.. senden sonra kaç kısa dönem teskere alıp gidiyor bi bilsen :) martta gitti benimki benden sonra 2 ayrı tertip kısa dönemler teskere aldı :) şimdi mesela kasımda giden kısa dönemler bizden 1 ay sonra alacak teskereyi aradaki farka bak :)Öyle canım benim Allah sabrı veriyor çok sukur
Ya bide asker olduğumu düşünüyorum nasıl da zor gelir onlara dimi ama napalım nidakusum zaman durmuyor bizim şafak ta bitecek elbetilk başta banada çok koyuardı o kısa dönem görmek istemezdim hatta :) ama spnra alısıyosun herseye alıstıgın gibi.. senden sonra kaç kısa dönem teskere alıp gidiyor bi bilsen :) martta gitti benimki benden sonra 2 ayrı tertip kısa dönemler teskere aldı :) şimdi mesela kasımda giden kısa dönemler bizden 1 ay sonra alacak teskereyi aradaki farka bak :)
Manisa alaşehirde canım senin nerde :)Senınkı nerede canm :) evet yemin torenlerı 9 ocakta 3 haftacık var :)
Evet canım kısa dönem bizim ayy az kalmış sizin su gibi akıp geçsin zaman :) siz nişanlı mısınızanladım canım bide kısa dönem sanırım çok iyi sevindim:) benimki gideli 9 ay doldu bugünkaldı 3
![]()
ne yapayım şimdi çocuklarımı yedirdim yataklarına koydum artık rahatımmmhosbulduuuuum napıyosun :)
bugun aramadım canım ya her gun her gun arayıp sormak istemiyorum acıkcası iyidir inşallah.. gelişmeleri haber et dedim gorumceme. bende kocamın ailesini izliyorum bebişş.ne yapayım şimdi çocuklarımı yedirdim yataklarına koydum artık rahatımmmsen ne yapıyorsun kayınpederin nasıl oldu?
az kaldı cok sukur canım hayır askerden gelince inşalah :)Evet canım kısa dönem bizim ayy az kalmış sizin su gibi akıp geçsin zaman :) siz nişanlı mısınız
izle bakalım canım benim şu dizilerle pek aram yok fırsat bulamıyorumbugun aramadım canım ya her gun her gun arayıp sormak istemiyorum acıkcası iyidir inşallah.. gelişmeleri haber et dedim gorumceme. bende kocamın ailesini izliyorum bebişş.
açarız kuzummm tabii sen iste yetterkiaskerlerimize kavuştuk diye bi konu var ya çok hevesliyim ben ona biz de açarız dimi nidaam![]()
ahhh ahhh o gün gelsin de İnşallahhaçarız kuzummm tabii sen iste yetterki![]()