• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ya kızlar kısa donemlere o kadar ozeniyorum ki abim de gitti hiç izin kullanmadan 5,5 ayda geldi ama oysa sevdigim of ya Allahım sabır ver :KK61:

Öyle canım benim Allah sabrı veriyor çok sukur
ilk başta banada çok koyuardı o kısa dönem görmek istemezdim hatta :) ama spnra alısıyosun herseye alıstıgın gibi.. senden sonra kaç kısa dönem teskere alıp gidiyor bi bilsen :) martta gitti benimki benden sonra 2 ayrı tertip kısa dönemler teskere aldı :) şimdi mesela kasımda giden kısa dönemler bizden 1 ay sonra alacak teskereyi aradaki farka bak :)

IMG_20141218_212504.webp

Iyi geceler yarenler sabah erken kalkicam yine sizi seviyorum :D

ilk başta banada çok koyuardı o kısa dönem görmek istemezdim hatta :) ama spnra alısıyosun herseye alıstıgın gibi.. senden sonra kaç kısa dönem teskere alıp gidiyor bi bilsen :) martta gitti benimki benden sonra 2 ayrı tertip kısa dönemler teskere aldı :) şimdi mesela kasımda giden kısa dönemler bizden 1 ay sonra alacak teskereyi aradaki farka bak :)
Ya bide asker olduğumu düşünüyorum nasıl da zor gelir onlara dimi ama napalım nidakusum zaman durmuyor bizim şafak ta bitecek elbet :KK31:

ne yapayım şimdi çocuklarımı yedirdim yataklarına koydum artık rahatımmm :KK49:sen ne yapıyorsun kayınpederin nasıl oldu?
bugun aramadım canım ya her gun her gun arayıp sormak istemiyorum acıkcası iyidir inşallah.. gelişmeleri haber et dedim gorumceme. bende kocamın ailesini izliyorum bebişş.

bugun aramadım canım ya her gun her gun arayıp sormak istemiyorum acıkcası iyidir inşallah.. gelişmeleri haber et dedim gorumceme. bende kocamın ailesini izliyorum bebişş.
izle bakalım canım benim şu dizilerle pek aram yok fırsat bulamıyorum:(

askerlerimize kavuştuk diye bi konu var ya çok hevesliyim ben ona biz de açarız dimi nidaam:KK36:

Back