357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Anladım canım ama olsun bak ne güzel 3 gün uzamış :) Bizimki hiç kullanmadı ona rağmen 11 gün yolla birlikte izni .. şubat gbi kullan dedim ...aslında 2 ye bölecekti yarısını bu ay sonunda kullancaktı ama belli değil bakalım ortama göre bakacak ama büyük ihtimalle şubatta tek seferde kullancak ...

bizim askerler şimdi hiç izin kullanmazsa nisanın kaçında biticek. benim dogumgunum 27 nısan da sevgilim o tarihte yanımda olmak istiyor izin kullanırsa olamıcak heralde dimi:S gerçi izin al dedim ben ona

Oh iyi hadi kuzu burada birbirimize emanet sayılırız sahip çıkalım

Hahaha kiyamam sanaaa gel kuzu istedigin zaman çalacak kapın var burda
Oyyy canımsın boşuna canısı demiyorum ben sana

Tatlım normal izinleri her ay 2 gün toplamda 12 gün diye biliyorum ben sizinki niye öyle azki
Bizim evci izniyle de birleştirdi ilk sefer o yüzden fazla oldu

bizim askerler şimdi hiç izin kullanmazsa nisanın kaçında biticek. benim dogumgunum 27 nısan da sevgilim o tarihte yanımda olmak istiyor izin kullanırsa olamıcak heralde dimi:S gerçi izin al dedim ben ona
Canımmmmm doğumgünlerimiz aynı gün
Hiç izin kullanmazsa 19 Nisanda buradalar ama benimki 1 Mayısta gelecek sanırım izinden dolayı

Ay dimi kuzu sahip çıkalım burdan birbirimizee
Şey gibi oldu sahip çıkalım dedeyeee.. Başkanım sana sesleniyom mumdan çıkmış yangın hehehe

Ay dimi kuzu sahip çıkalım burdan birbirimizee
Şey gibi oldu sahip çıkalım dedeyeee.. Başkanım sana sesleniyom mumdan çıkmış yangın hehehe
Kuzu daha ilk günlerin bari baştan göstermelik olsun diye azcık çalışsana seni orada tutmazlar benden söylemesi bütün gün burdasın
aaa:)) ya pek yalnız geçirmekte istemiyorum onsuz ama çok sıkılırsan al izin dedim sonra kutlarız
Canım bana göre doğumgünümde burada olup olmaması çok problem değil yani tabiki isterim ama sırf bunun için ne kendimi ne askerimi zorlamazdım. Sizde gidişata ruh halinize göre karar verirsiniz artık

Çalışıyorum zaten kuzu ben ikisini de birden hallediyorum merak etmeyin

yok zorlamıyorum zaten ama o onu dusunup almak istemedi bende almasını söyledim:))

Tatlım normal izinleri her ay 2 gün toplamda 12 gün diye biliyorum ben sizinki niye öyle azki
Bizim evci izniyle de birleştirdi ilk sefer o yüzden fazla oldu
evci iznini de kullanmayı düşünüyo canım 2 sefer çıkabiliyormuş evciye sanırım.. bide cumadan çıkarıyorlarmış evciye o iyi....ama bilmiyorum öle 11 demişler yani başta 12 demişlerdi anlamadım bende neden ... biraz farklı sanırım ama çarşı izni her haftasonu o açıdan bi iyi dinlenir azcık ..aman gelsin yeterki 11 12 yeterki gelsin :) :)

yok zorlamıyorum zaten ama o onu dusunup almak istemedi bende almasını söyledim:))
İyi yapmışsın bebeğim sonuçta onların psikolojisini tam anlamıyla bilemiyoruz çoğu şeyi bizden saklıyolardır o yüzden son kararı onlara bırakmak en doğrusu
Aaa evci izni 2 kez miymiş ben bunu hiç bilmiyordum
Evet bizde cumadan çıktık pazar akşam 5te teslim oldu
Doğru kuzum ya 1 gün 2 günü aramıyoruz artık uzaktan görmeye hasret kaldık

ama siz zaten yemin töreninden sora çıkmamışmıydınız canım ? .. bi o gün cumadan oluyormuş normalde evciye ctesi çıkılıormuş diğer zamanlar komutanı bi burası hep cuma çıkarıyor demiş..onların 2 sefermiş ama herkesinmi öle bilmiyorum değişebiliyor galiba ... aynen canım hiç sorma görelim yeterki...bitsin gitsin şu zaman en kısa sürede inşallah

Evet bebeğim biz yemin töreninden sonra çıktık ben normalde de öyle sanıyordum yanlış anlamışım demek ki
O zaman siz çok şanslısınız ama 2 kez olması çok kötü ya

Sen ne olsun istersin baby

huhuuu çılgınca şeyler düşündüm bi an kuzu
napıyosunuz bakayımm iki gün oldu askerim aramaz oldu yaaa

Kızlar nasılsınız?Askere giderken nasıl bir çanta hazırladınız?Bizim kasım döneminde giden arkadaşlarımız her birlik içeri çamaşır/pijama almasına izin vermiyor sorup öyle alın diyorlar.Siz ne dersiniz?

Hoşgeldin canım birlikler kıyafeke karışmıyor ki. En azından benim bildiğim öyle bi bavul götürdü benimki tören izinine geldi yine alışveriş yaptı hatta..

huhuuu çılgınca şeyler düşündüm bi an kuzu
napıyosunuz bakayımm iki gün oldu askerim aramaz oldu yaaa
Aaa 2 gündür hiç aramadı mı acaba gece eğitimleri fln mı var kuzu

Hoş geldin canım ben karıştıklarını duymadım sadece karacıların havacıların fln farklı oluyor renkleri askeri malzeme satan yerlerde zaten hepsi var söylüyorsun veriyorlar bak biz aşağıdaki listenin tamamını aldık neredeyse iyiki de almışız dedi benimki çünkü kantinlerde çok sıra oluyormuş en azından bizim yerimizde öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…