• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

noldu ki canım ? evde durulmuyor ya durdukça insan daha çok strese sokuyor kendini o_O
Ben evde durmaktan sikayetci degilim normalde ama okulum yoğun olmadigi icin ve genelde bos oldugum icin benim adima plan yapiyolar buna sinir oluyorum. ablam annemi arayip numnum evdemi onlar nisantasina fln gidelim demis annemde simdi evde degil ama yarin okulu yok yarin gidersiniz demis bunu bana anlatiyo ve ben buna bile sinir oluyorum. ben mi abartiyorum bilmiyorum ama issiz muammelesi goruyo gibi hissediyorum boyle durumlarda. sanki okulum yoksa baska isim olamazmis gibi direk plan yapabiliyolar. askitom olsaydi hic boyle olmazdi o gitti gideli nasilsa işi yoktur diye kafalarina gore takiliyolar gıcık oluyorum:KK11:

maşallh canım ...dilini ısır ..süprizzzzzzzzz ...belki yarenin karşında olacak yoksa ara sıra çağrırmı ? bak merak ettim ...
Ben zaten sürekli giderim ama bu sefer bi farkklı geldi, belkide ben abartıyorum canım ya bilemedim.. Cumartesi olsun biran öncee :KK76:

Bilmem ki canım yaa .. uyursa da uyusun yoksa ertesi gün kalkamaz kıyamam ki :)

İİyim canım benim nolsun işteyim her zamanki gibi sen nasılsın ?? :)
Bende iyiym bebeğim askerimle mesajlaşıyoruz konuşuyoruz bi de izni 9 güne uzamış 6 gündü ama gideceği yeri asıl memleketi olarak göstermiş orası daha uzak yol iznini arttırmışlar onu düşündükçe seviniyorum:KK68::KK68::KK68:
Canımm napıyosun

iyiyim @lunna canım ..son 1 günüm kaldı askerime heycanlıyım valla ....[/QUOTE]

Ayyy çok az kalmış bebeğim ne mutlu sana. Ne yemekler hazırlıyosun bakalım askerine:D

Bende iyiym bebeğim askerimle mesajlaşıyoruz konuşuyoruz bi de izni 9 güne uzamış 6 gündü ama gideceği yeri asıl memleketi olarak göstermiş orası daha uzak yol iznini arttırmışlar onu düşündükçe seviniyorum:KK68::KK68::KK68:

iyiyim @lunna canım ..son 1 günüm kaldı askerime heycanlıyım valla ....

Ayyy çok az kalmış bebeğim ne mutlu sana. Ne yemekler hazırlıyosun bakalım askerine:D[/QUOTE]

hımmm yeşil mercimekçorbası sulu köfte ---mantı ..fırında mantar ..etimek tatlısı..... tabii bunalr 1... gün ....diğer günde dışarda yeriz artıkın :D

iyiyim bende kuzum aynıyım valla.. 6 sanırım kuzu valla hala anlamadım dün elemanları bekledim onlar bıraktılar sorucam soramadım bir türlü patrona da gelmedi hala şirkete :KK51::KK51:
6 iyidir bebeğim ya bende 6da çıkıyorum gerçi benim evim 5dk uzaklıkta o yüzden normal bi saat senin evin uzak mı

[/QUOTE]

Lunnam ya valla senle konusmayi özledim denk dusmuyoruz ne zamandir nasilsin napiyosunnn
Canısıııııı valla bende özledim kuzum ya bi giriyorum yazıyorum iş çıkıyo sonra bi bakıyorum ohooo muhabbet kaçmış gitmiş. Bi de Aralık ayı çok yoğun oluyor bizde
Sen nasılsın napıyosun

Kızlarr hafta sonu kaynanam kelimesini yakıştırmadığım Annem (nişanlımın annesi) beni kahvaltıya çağırdı.
Ama bu işte bir gariplik var sana sürprızım var dedi, daha önce hiç böyle bir şey yapmadı.Aramız çok iyi anne kız gibiyiz inandırıcı gelmeyecek belki ama en yakın arkadaşlarımdan biri. Yinede şaşırdım ya bir an aklıma acaba yarenim mi? gelecek de onun sürprizini yapacaklar diye de düşünmüyor değilim.. ama kalpten giderim sanırım şuan eğitimde Yalova'da 26 aralıkta Muğla'ya geçecekti izin kullansa bile imkansız yani anlamadım gitti çok heyecanlandım :KK17::KK28:
Mavimmmmmm bu sürprizlerin ennnn büyüğü ennnn güzeli olur senin için :KK68::KK68::KK68:
İnşallah o dur ama yinede çok ümitlenme kuzum sonra hayal kırıklığına uğrama belki bi hediye almıştır yada sevdiğin yemeği pişirir minimum beklentiyle git sen

Ayyy çok az kalmış bebeğim ne mutlu sana. Ne yemekler hazırlıyosun bakalım askerine:D

hımmm yeşil mercimekçorbası sulu köfte ---mantı ..fırında mantar ..etimek tatlısı..... tabii bunalr 1... gün ....diğer günde dışarda yeriz artıkın :D[/QUOTE]
Ayyyy ağzım sulandı kız maşallah sana
Etimek tatlısına bayılırmmmm en sevdiğim tatlılardandır ellerine sağlık kuzu:KK15::KK15:
Artarsa gönderirsin artık:KK48:

Mavimmmmmm bu sürprizlerin ennnn büyüğü ennnn güzeli olur senin için :KK68::KK68::KK68:
İnşallah o dur ama yinede çok ümitlenme kuzum sonra hayal kırıklığına uğrama belki bi hediye almıştır yada sevdiğin yemeği pişirir minimum beklentiyle git sen
Doğru soyluyorsun dıyorum ya belkıde ben abartıyorumdur ama bılemedım işte :) teşekkür ederim iyi temennilerin için lunnam :)

En son sabah kars merkezdeyken aradi canim ama sesi cok iyi gelmiyodu hic sevmedim burayi umarim gitcegim yer daha iyi olur dedi dahada aramadi aklimda hep onda :(

yol izniyle birlikte mi 9 gün oldu canım ? Oh oh ne güzelll çok sevindim :) ne zaman izne çıkacak peki o belli mi

@lunna Benimde oyle oluyor lunnam ya bi telden yaziyom bi sorun cikariyo tel yazamiyorum falan ama hep takip ediyorum burayi hicbir muhabbeti kacirmiyorum :D bende iyiyim askerm geldi gitti zaman hemen gecti ama moral oldu ikimize de boyle arada gorusmek lazim ya insana dayanma gucu veriyor gercekten :)

Doğru soyluyorsun dıyorum ya belkıde ben abartıyorumdur ama bılemedım işte :) teşekkür ederim iyi temennilerin için lunnam :)
Bizim aklımız fikrimiz onlarda olduğu için ne olsa ona yoruyoruz. Ben bile bazen işyerinden dışarıya bakarken geldiğini bana sürpriz yaptığını hayal ediyorum:(
İnşallah seni çok çok çooook mutlu edecek bi sürprizdir kuzum

En son sabah kars merkezdeyken aradi canim ama sesi cok iyi gelmiyodu hic sevmedim burayi umarim gitcegim yer daha iyi olur dedi dahada aramadi aklimda hep onda :KK43:
Ah kuzum biraz daha sabredin bak zaten orada kalmayacaktır inşallah gittiği yerde rahat eder sizin için hayırlısı olur
yol izniyle birlikte mi 9 gün oldu canım ? Oh oh ne güzelll çok sevindim :) ne zaman izne çıkacak peki o belli mi
Tatlım aslında 28inde izne çıktı 10 gün kaldı şimdi izin kullanmayı hiiiç istemiyordu ama polislik mülakatı için mecburen izin kullanmak zorunda kaldı baştan 6 gündü izni yol iznini uzatmış 9 gün olmuş işte. Ayın 30unda burada olacak kısmetse.
Bi taraftanda izinlerimiz erkenden bitti diye üzülmeden edemiyorum :(

@lunna Benimde oyle oluyor lunnam ya bi telden yaziyom bi sorun cikariyo tel yazamiyorum falan ama hep takip ediyorum burayi hicbir muhabbeti kacirmiyorum :D bende iyiyim askerm geldi gitti zaman hemen gecti ama moral oldu ikimize de boyle arada gorusmek lazim ya insana dayanma gucu veriyor gercekten :)
Bende genelde takip ediyorum muhabbetlere yabancı kalmayalım dimi ama:D
Günler geliyor geçiyor sevinmemiz lazım terhis oldukları günde böyle çabucak gelecek işte:KK37::KK37::KK37:

Ben evde durmaktan sikayetci degilim normalde ama okulum yoğun olmadigi icin ve genelde bos oldugum icin benim adima plan yapiyolar buna sinir oluyorum. ablam annemi arayip numnum evdemi onlar nisantasina fln gidelim demis annemde simdi evde degil ama yarin okulu yok yarin gidersiniz demis bunu bana anlatiyo ve ben buna bile sinir oluyorum. ben mi abartiyorum bilmiyorum ama issiz muammelesi goruyo gibi hissediyorum boyle durumlarda. sanki okulum yoksa baska isim olamazmis gibi direk plan yapabiliyolar. askitom olsaydi hic boyle olmazdi o gitti gideli nasilsa işi yoktur diye kafalarina gore takiliyolar gıcık oluyorum:KK11:
Kuzu sakin ol normal bunlar annen yine seni düşünmüş okulun yok diye öyle plan yapmışlar işte çıkarsın sende dolaşırsın biraz ne olucak :KK19::KK19:
6 iyidir bebeğim ya bende 6da çıkıyorum gerçi benim evim 5dk uzaklıkta o yüzden normal bi saat senin evin uzak mı

Canısıııııı valla bende özledim kuzum ya bi giriyorum yazıyorum iş çıkıyo sonra bi bakıyorum ohooo muhabbet kaçmış gitmiş. Bi de Aralık ayı çok yoğun oluyor bizde
Sen nasılsın napıyosun

İnşallah o dur ama yinede çok ümitlenme kuzum sonra hayal kırıklığına uğrama belki bi hediye almıştır yada sevdiğin yemeği pişirir minimum beklentiyle git sen[/QUOTE]

Aynen kuzum iyi yine evim biraz ters buraya ama elemanlar götürüyorlar sağolsunlar bizim orada oturan çok eleman var o yönden iyi :KK49:

Elemanlar özel arabalarıyla mı götürüyor erkekler mi aman dikkat et kuzu güvenme kimseye
Evet kuzu diğer bayanlarda o şekilde gidiyor ama tanıdık bi yer olduğu için rahatım biraz da zaten patron bile demiş asker bekliyo kız demiş herkeze :KK48::KK48:
Kimse bana soramadı patron söylemiş yüzük takıyorum bi tane eleman sordu en sonunda nişanlı mısın diyor yok dedim söz kestik aramızda dedim herkez sana sormaya çekiniyor en azından ben sorayım dedi :KK51::KK51:

Back