:)) normall canım ne mutlu sanaa bol bol tadını çıkart :))ÇOK ŞÜKÜR CANIM perşembe günü gelecek ya ..ondan kafayı buldum ben iiceee...:)
Allah sizi yaaaa bi müge anlıya takılıyım dedim muabbet kopmuş gitmiş
allaah web tasarım tam burda takılmalık desene arada pıt pıt yazarsınWeb tasarım üzerine kuzum hayırlısı olur inşallah eyvahhh zaten o da olur olmaz zamanlarda ben geldim diyo ya insan deli oluyor yaa Aman kuzum ya üzme askerini sinirini evdekilerden çıkart ben genelde öyle yapıyorum zaten anlıyorlar birşey diyemiyorlar hele bii de sevdicek askerde diye hiç üstüme gitmiyorlar iyi oluyor bi yandan da
Lunammm günaydınnn nasılsın napıyosun bakayımm
Cesetler cinayetler izlemekten içim çürüdü zaten yaaa bıraktımmüge anlı mı biz mi kuzuduramıyoruz napalım yaaa
allaah web tasarım tam burda takılmalık desene arada pıt pıt yazarsınÜff bi şişe passiflora içesim var
aman yaaa sabah sabah ne eziyet ediyon kendine o kadında da piskoloji kalmamıştır heCesetler cinayetler izlemekten içim çürüdü zaten yaaa bıraktım
Aaa mutlaka araştır tatlış, vize-final-regl kabuslarımla başa çıkabilen tek şeyDuramıyorum zaten kuzu sabahtan beri baksanaay kuzum o ne işe yarıyor ki
aman yaaa sabah sabah ne eziyet ediyon kendine o kadında da piskoloji kalmamıştır he
İyiyizzz simgecikk sen nasılsınn??selam kızlar nasılsınız:))
Allah sizi yaaaa bi müge anlıya takılıyım dedim muabbet kopmuş gitmiş
Kızlarr hafta sonu kaynanam kelimesini yakıştırmadığım Annem (nişanlımın annesi) beni kahvaltıya çağırdı.
Ama bu işte bir gariplik var sana sürprızım var dedi, daha önce hiç böyle bir şey yapmadı.Aramız çok iyi anne kız gibiyiz inandırıcı gelmeyecek belki ama en yakın arkadaşlarımdan biri. Yinede şaşırdım ya bir an aklıma acaba yarenim mi? gelecek de onun sürprizini yapacaklar diye de düşünmüyor değilim.. ama kalpten giderim sanırım şuan eğitimde Yalova'da 26 aralıkta Muğla'ya geçecekti izin kullansa bile imkansız yani anlamadım gitti çok heyecanlandım
hadi ya ilk defa senden duydum kuzu benim adet düzensizliğim hep var ama bazen dediğin gibi önemli zamanlarda ipimi kopartıyorAaa mutlaka araştır tatlış, vize-final-regl kabuslarımla başa çıkabilen tek şeysakinleştirip durgunlaştırıyo heyecanımı gerginliğimi alıyo bitkisel zaten bi zararı da yok ohh
ıyıyım valla bende canım:))İyiyizzz simgecikk sen nasılsınn??
ahahah ayıp bir şey yapmıyoruz ya canım kafamız dağılıyor işteyine muhabbet almis basini gitmiş bakiyorumda :) calisiyomusunuz yoksa KK'ya girmeye mi gidiyosunuz işe anlamadimfistiklar yakalanmayin aman dikkat
ahahah ayıp bir şey yapmıyoruz ya canım kafamız dağılıyor işte
Ayy dersin bitmis en azndan canimm ben suan dersteyim cok skldmmmmhahah haklısınız tabi :) bende dersimbitti eve gidiyorum size takiliyim dedim :) bu saatte eve mi gidilir yaww yapacak hiç biseyim yok
hahah haklısınız tabi :) bende dersimbitti eve gidiyorum size takiliyim dedim :) bu saatte eve mi gidilir yaww yapacak hiç biseyim yok
ahhahahha valla canım hiç sorma yakalansak bittik zate :yine muhabbet almis basini gitmiş bakiyorumda :) calisiyomusunuz yoksa KK'ya girmeye mi gidiyosunuz işe anlamadimfistiklar yakalanmayin aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?