- 15 Aralık 2014
- 51
- 11
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım özellikle dudak koruyucu, silikon taban ve nemlendirici krem bizim için olmazsa olmaz oldu aklında bulunsunAy canım benim çok teşekkür ederim.Bir çoğunu almışız zaten kalanları da tamamlayalım yarın![]()
Canım özellikle dudak koruyucu, silikon taban ve nemlendirici krem bizim için olmazsa olmaz oldu aklında bulunsun
Ben hiç bilmiyorum tatlım ama inşallah hayırlısı olur sizin içinbenimki kurada mardin savura düşmüş orayı bilen duyan var mı kızlar![]()
Bak hemen hemen hepimiz ilk kavuşmalarımızı yaşadık inşallah sende hayırlısıyla gönderip karşılayacaksın. Tamam yalan yok çok zor oluyor ama bunu yaşamaya mecburuz. İnşallah burada senin de derdini hafifletirizBen de ilk silikon taban aldım,sonra içlik sonra da kremler.Çok teşekkür ederim canım herşey için.Hem sizinle konuşmak içimi ferahlatıyor hem de tecrübelerinizden faydalanıyorum. :) ah şu zamanlar bitse de kavuşmalarımızı kutlasak.
canım ya haritadan baktım batmana yakın İnşallah iyi bir yerdir şu an ktm de resmen eziyet çekiyoruz dediBen hiç bilmiyorum tatlım ama inşallah hayırlısı olur sizin için
Bak hemen hemen hepimiz ilk kavuşmalarımızı yaşadık inşallah sende hayırlısıyla gönderip karşılayacaksın. Tamam yalan yok çok zor oluyor ama bunu yaşamaya mecburuz. İnşallah burada senin de derdini hafifletiriz![]()
şu ktmlerde niye bu kadar uzun tutuyorlar ki zaten:scanımo ya haritadan baktım batmana yakın İnşallah iyi bir yerdir şu an ktm de resmen eziyet çekiyoruz dedi![]()
Asıl iş saatlerim haftaiçi sabah 10 aksam 6 haftasonu da saat 8 de cıkış işten kuzumm haftasonu bir saat molaları var kapatıyorlar herseyi. HAftaiçide iki gün izinmiş. Eğlenceliydii baya kuzum drama çalışmaları,takım çalışmaları falan filan yoruldum amaasıl iş saatlerin de böyleyse süpermiş kuzuuum tekrar hayırlı olsun, nasıl geçti?
Bilmiyorum canım ama çok kötüymüş koğuşları su basmış yemek yokmuş yataklar küflüşu ktmlerde niye bu kadar uzun tutuyorlar ki zaten:s
bizimkilere hiç izin yokmuş canımAy benimki il jandarmada kalmış köye yollamicaklarmis. ve Nizamiyeci olmuş kapida beklicekmis gunde 2 saat falanda nobet. kotu haberde 2 haftada 1 carsi izni olucakmis![]()
jandarmaların çarşı izinleri 2 haftada 1 oluyor benimkininde öyleAy benimki il jandarmada kalmış köye yollamicaklarmis. ve Nizamiyeci olmuş kapida beklicekmis gunde 2 saat falanda nobet. kotu haberde 2 haftada 1 carsi izni olucakmis![]()
nidaaaaaaaaaaa ne yapıyorsun kuzuuummmAsıl iş saatlerim haftaiçi sabah 10 aksam 6 haftasonu da saat 8 de cıkış işten kuzumm haftasonu bir saat molaları var kapatıyorlar herseyi. HAftaiçide iki gün izinmiş. Eğlenceliydii baya kuzum drama çalışmaları,takım çalışmaları falan filan yoruldum ama![]()
oyy nasıl bi haykırışşştı o kuzuumnidaaaaaaaaaaa ne yapıyorsun kuzuuummm
Muş'a gitseydi benimkine de hic izin olmicakti canim biliyorum o duyguyu anlıyorum sizibizimkilere hiç izin yokmuş canım![]()
jandarmaların çarşı izinleri 2 haftada 1 oluyor benimkininde öyle
evet canım ondan öyle kısmet tabi iyi olsunlarda problem değil:)jandarma olduklari icin mi oyleymis canim kismetimiz napalm:)
aynen oyle tatlim:)evet canım ondan öyle kısmet tabi iyi olsunlarda problem değil:)
inşallah canımm :) nasılmış gittiği yer
Her yerdeki jandarmalarinda oyke mi oluyojandarmaların çarşı izinleri 2 haftada 1 oluyor benimkininde öyle