357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

oyy nasıl bi haykırışşştı o kuzuum napıyım bebeğimm evdeyim uzattık bacacıklarımı dinlendiriyorum sen napyıosun bakalım? mardine düşmüş sanırım eşin
bende ne yapayım kuzu üzgünüm işte kocacım geldi haftasonu baya hasret giderdik daha doğrusu gelen gidenden gidermeye çalıştık pazartesi mardine uçtu şu an ktm de hala baya kötü burası diyor savur ilçesine çıkmış kurada yarın gidecek oraya bakalım oradaki görevliler doğunun en rahat yeri demişler ama bakalım İnşallah öyledir çok dua ediyorum nidacım ya gerçekten o gidince bi kötü oldum oğlum da çaktırmadı kimseye üzüldüğünü babası gittikten sonra bi ara kayboldu ortadan baktım yatağında ağlıyor onu öyle görünce bendeki ipler hepten koptu sarıldık baya ağladık yavrumlaİnşallah rahat olur sağ salim gelir

gökhanında babası kallp krizi geçirmiş yine en son gecen ay kriz geçirmişti.. ve gokhanın suan haberi yok saklıyorlar babası yogun bakkımda . Soyleyemıyorum ve acayip bi yük var üstümde kuzm benim ya of

canım benim kıyamam evet izinler iyi geliyor ama daaha sonra tam alısmısken tekrar basa sar oluyorsun. Üzülme canım geçicek hepsi benim abimde ktmdeydi iki haftadır daha bugun birliğine teslim olmuş evet ktm kotu . abim iki ktmyede katıldı elazıg guzelmiş ama van berbat dedi bize..

gökhanında babası kallp krizi geçirmiş yine en son gecen ay kriz geçirmişti.. ve gokhanın suan haberi yok saklıyorlar babası yogun bakkımda . Soyleyemıyorum ve acayip bi yük var üstümde kuzm benim ya of
aa canım çok üzüldüm ya Allah şifa versin İnşallah bi an önce iyi olur söyleme zaten canım şimdi kafaya takar durumu iyi mi peki

çok zor oldu gerçekten ayrılmak 2 ay sonra izin kullanırım dayanamam 4 ay diyor eşim ama bende bi an önce bitsin istiyorum o böyle gel git yaptıkça hep başa sarıyo o gittikten sonra ben zor toparlanıyorum bir yandan da gelmesini istiyorum özlüyorum garip bi duygu offf Allah ım geçsin şu 4 ay hemen

aa canım çok üzüldüm ya Allah şifa versin İnşallah bi an önce iyi olur söyleme zaten canım şimdi kafaya takar durumu iyi mi peki
gorumceme sordum nasıl durumu diye normal işte yogunbakımda dedi. aydınlatmadı yani beni de.. Söyleyemem kuzum ya kaçar gelir ama vicdanım el vermiyo şimdi biraz once aradı güleç güleç konustuk içim yanıyo..

canım 4 ay dedğin göz acıp kapayıncaya kadar gecer bosuna ıznını kullanıp hep daha cok uzulmeyin hemde kullanmasın daha erken gelsin... sııkın azcık dişinizi ya hayat devam ediyor lutfen.. Askere gitti ALLAH KORUSUN ölüme değil.. gelip geçici hepsi

kıyamam ya İnşallah iyidir canım ya İnşallah iyileşir gerçekten bende çok üzüldüm ne desem bilemedim senin için de zor ailesi için de hele eşin için çok zor Allah şifa versin tez zamanda iyi olsun

İşte şimdi taze gitti benim psikolojim alt üst oldu o yüzden gelme bitir öyle gel diyorum alışmışken başa sarmayalım diyorum ama ben alışamıyorum ki başa sarsın diyor çocuklar da var ya çok özlüyor

Nidakus cok gecmis olsun rabbim sifa verir insallah. Suan soylememek tabi en dogrusu gelemicek orda surekli dusuncek uzulcek sen dogrusunu yapiyosun canim uzulme insallah bir an once iyilesir de guzel haberleri verirsin

Nidakus cok gecmis olsun rabbim sifa verir insallah. Suan soylememek tabi en dogrusu gelemicek orda surekli dusuncek uzulcek sen dogrusunu yapiyosun canim uzulme insallah bir an once iyilesir de guzel haberleri verirsin
sagol canım benim sizede danısmak istedim aslında biyandan cevabıda aldım iyi yaptıgımı soyluyor herkes.. Onun iiçin en iyisi bu bencede. Saol kuzum dualrın için amiin..

Başa sarmak olarak dusunme canim ya geliyolar hem onlara hem bize o iki gun cok iyi geliyor oyle bak ama gerci sizde bi de cocuklar var o durumu biz anlayamayiz onlarla daha zor oluyodur tabi bu arada senin yasin kacti canim ya belki ablam yasindasin ona gore hitap edeyimmm

kıyamam ya İnşallah iyidir canım ya İnşallah iyileşir gerçekten bende çok üzüldüm ne desem bilemedim senin için de zor ailesi için de hele eşin için çok zor Allah şifa versin tez zamanda iyi olsun
zor tabi kuzum en korktugum şeydir sevdiğim insanı acı içinde görmek.. Rabbim kimseye sevdiklerinin acısını yasatmasın baş edemem dusunmek dillendirmek bile istemiyorum. sagol canım sende destegin için ortak oluyorsunuz burda dualarınızı eksik etmeyin nolur.. Sizin içinde , canım eğer dayanamayacak bi yere gelirseniz gelsin tabi çocuk olunca özlem üst üste biniyodur iyice onun içinde cocuklar içinde senin içinde butun yuku sen tasıyorsun esin yokken .. sen idare ediyosun cocuklarını.

22 canım

sagol canım benim sizede danısmak istedim aslında biyandan cevabıda aldım iyi yaptıgımı soyluyor herkes.. Onun iiçin en iyisi bu bencede. Saol kuzum dualrın için amiin..
Ne demek kuzum..tabi ilk duydugunda belki kizar belki sevinir onu bilemem ama onun icin en dogrusu bencede canim o da anlar bunu daha sonradan neyse bunlar ikinci planda kalsin simdi ilk olarak rabbimden tekrar sifa diliyorum babasi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…