357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canım özellikle dudak koruyucu, silikon taban ve nemlendirici krem bizim için olmazsa olmaz oldu aklında bulunsun

Ben de ilk silikon taban aldım,sonra içlik sonra da kremler.Çok teşekkür ederim canım herşey için.Hem sizinle konuşmak içimi ferahlatıyor hem de tecrübelerinizden faydalanıyorum. :) ah şu zamanlar bitse de kavuşmalarımızı kutlasak.

benimki kurada mardin savura düşmüş orayı bilen duyan var mı kızlar
Ben hiç bilmiyorum tatlım ama inşallah hayırlısı olur sizin için
Bak hemen hemen hepimiz ilk kavuşmalarımızı yaşadık inşallah sende hayırlısıyla gönderip karşılayacaksın. Tamam yalan yok çok zor oluyor ama bunu yaşamaya mecburuz. İnşallah burada senin de derdini hafifletiriz

canım ya haritadan baktım batmana yakın İnşallah iyi bir yerdir şu an ktm de resmen eziyet çekiyoruz dedi

asıl iş saatlerin de böyleyse süpermiş kuzuuum tekrar hayırlı olsun, nasıl geçti?
Asıl iş saatlerim haftaiçi sabah 10 aksam 6 haftasonu da saat 8 de cıkış işten kuzumm haftasonu bir saat molaları var kapatıyorlar herseyi. HAftaiçide iki gün izinmiş. Eğlenceliydii baya kuzum drama çalışmaları,takım çalışmaları falan filan yoruldum ama

Ay benimki il jandarmada kalmış köye yollamicaklarmis. ve Nizamiyeci olmuş kapida beklicekmis gunde 2 saat falanda nobet. kotu haberde 2 haftada 1 carsi izni olucakmis

nidaaaaaaaaaaa ne yapıyorsun kuzuuummm

yerleri belli olan yarenler haklarında hayırlısı olur inşallah. ktm hakkında hep kötü şeyler duyuyoruz ya Allah yardımcıları olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…