357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

daha iyi anlatılamazdı sanırım, nasıl severim!
başta istanbul'dakiler olmak üzere bütüün yarenciklerime gelsin

Aaa kiz 1 saat girmedim önce tribe girmissiniz sonra gulmeye baslamissiniz kadin olmak böyle bişey herhalde animiz animiza uymuyor :) benim bi arkadaşım sevgilisinden ayrılıp ağlayarak bize gelmişti 1 saat sonra kendimizi mezdeke açmış oynarken bulmuştuk aklima o anim geldi :) çok zor bişeymiş asker yolu beklemek

hahahahaha ay güldümmm

aferinn eh şöyle sana aglamak yakısmaz eminim ben
hep birlikte gülelim kuzitomm sen napıyosun iyi misin?
ahahahahahahah yeminne yandı devrelerim cozurduyom

Ben de öyleyim ve ikizler burcu olduğum için asla anım anıma uymuyo
çünkü ikizler burcu olmak bunu gerektirir burçdaş

Cnm iste vana gtcklern istanbula gtme derdi yk dirk kastamonudan gtckler bende bu duruma guwenerk gidym die dusunuyrm, istnbul olsa dogru hc goremem orda

başlatma şimdi burnundan noldu yau cidden
gökhan bu aksam saat 6 da baska numaradan aradı.. en korktugum sey olmus. komutan telefonunu almıs... onu söyledi zaten ben basladım aglamaya. Askım aglama diyo yarın verecek telefonu bunun ıcın aglanırmı. Bende dedimki salak askerlıgın uzamasından korkuyorum ben.. Hayır askım yarın verecekmiş telefonu kendi agzıyla soyledi mhkemeye falan vermeyecegim dedi. İnanıyımmı dedim inan hayatım ilk defa oldugu ıcın uzatmaz askerliği dedi.. Sinirlerim alt ust oldu nebilyeim ya.. Eksik hissediyorum aksam 6 dan berii ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık acemiden beri. Dun gecede beni ruyasında görmüş sabah aradı agladı aglayacak, seni inanılmaz özledim ben diyor.. Onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim artık.

canım son durum nedir şimdi kaçırdım ben konuşmaları ya napmaya karar verdin ? ben kapattıktan sonra yazmışsın sen bişey soramadım o yüzden ama öğrenebilceğim birşey varsa yarın öğreneyim
Bebegim gitmeye karar verdim ama gorebilcm mi goremiycm mi hala onun derdindeym, ucak kastamonudan kalkp direk vana gtck 15:30 da ee o saate kadar napcklar serbest bırkrlar mı ki kafamda deli sorularrr :)

Şunun şurasında 3 ayı kaldı. Bencede askerliği etkilenmez. Komutanıda yarın geri verecekse ne diye almış telefonu onuda anlamadım. Kısa süreliğine egosunu tatmin etmek istedi heralde. Bir şey olmaz sen canını sıkma.

canım ya benim için de özel paylaştıkça hafifliyorum sanki...bi de aynı dertten muzdarip olunca beni en iyi sizler anlıyorsunuz onu iyi biliyorum üzülme artık canım sakinleş bi an önce at o kötü enerjiyi gelince güzel karşıla adamı

buyuk ihtimal egosunu tatmin etmek için almıstır.. bende onu sordum yarın verecekse ne diye aldı diye.. burdakiler böyle işte akıl sır ermıyor yaptıkları işlere diyor. evet ya surda bıtıtrmesıne ne kalmıs yaptıklarına bak.. ya ben telfonun geri gelmemesinede razıyım yeterki o askerlik uzamasın. insanın korktugu basına gelirmiş ya hep bundan korktum o yuzden cok snrlerm bozuldu.. bu zamana kadar hiç bi sorun yasamadık ballahi hani derler ya hepsi üst üste gelir diye gercekten öyle..

şapşik yaa yirim seni sinirlerin bozulmuş belli. çocuk demiş o kadar yalan mı söyliycek çenenden kurtulamıycağını bile bile sarper'in karakolda da binbir türlü komutan varmış, biri görünce alıyomuş vermiyomuş, biri görünce alıyomuş sonra şaka şaka diyip veriyormuş, bir diğeri afedersin donuna kadar arıyomuş nerdeyse... kafalar apayrı nidam, dua et insaflı birine denk gelmiş gökhan çok şanslısınız :) hem de bu kadar uzun kullandı üstelik. arada fireler olucak tabiii ki. ama telefon eline geçince biraz daha dikkatli olmasını söyle orası rehavete kapılmaya gelmez eksik falan da hissetme lütfen bak PRENSES nickli arkadaş 1 haftadır sesini bile duyamıyo, o kızcağız napsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…