- 18 Kasım 2014
- 778
- 231
- 48
- 32
canıım yaa nasıl olacak şimdi peki gelebilecek miUçağı iptal olmuşGerisingeri eve döndüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım metroda...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canıım yaa nasıl olacak şimdi peki gelebilecek miUçağı iptal olmuşGerisingeri eve döndüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım metroda...
Çıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum yacanıım yaa nasıl olacak şimdi peki gelebilecek miya sen yazınca birşey olduğunu anladım çünkü girmez diyordum
canım üzülme ya
![]()
canim benim sevgilimin oldugu kars grubuda pazat günü 3te istanbula uçucaklarmis o gün askeriyede kalcaklarmis ertesi gunde yani pazarteside 11de karsa ucucaklarmis.bende istanbula gidip göriyim seni dedim ugura,oda bana boşuna grlme cikarmazlar bizi dediCnm kastamonu havaalından gtceklermş dirk cumartesi gunu 15:30 da bilette oyle yazıyrmuş. O gun sabhtan serbest mi kalır, kalmazlarsada ben zıyaretci olarak goreblcm mi acaba
inanmıyorum ya... oooffff!Uçağı iptal olmuşGerisingeri eve döndüm sinirlerim boşaldı oturdum ağladım metroda...
canım tükenme daha yolun başı sayılır hayat her türlü şeyi getiriyor insana Allah ım kaza keder vermesin kötü şeylerle imtihan etmesin üzülmeÇıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya![]()
güçlü olmaya çalıştıkça yüzüme her gün tokat atılıyo sanki sınanıyorum bu belli, ama neden? Urfa'dan adana'ya gidiyo şimdi şaka gibi!!! Adana'dan İstanbula uçakla gelecek bilet ayırtmış annesi... Saat sabaha karşı 03.50 uçağı!! O da iptal olmazsa tabi. Tükendim
balım sakin ol sonucta gelecek yuzunu goreceksin degilmi.. ah kıyamam sana bana da olmsutu aynısı. Gökhan komutan soforuydu istanbula gorev ıcın geldi. Karsıya fenerbahce tarafına.. Komutan demıskı gidip kalabrlsn bu aksam evinde. Aksam 10 gbi geldi marmarayın oraya oh dedik tamam diye 5 dk gecmeden komutan aradı gökhan geri dön sorun cıktı diye... öylece kalakalmıstım malak gibi.Çıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya![]()
güçlü olmaya çalıştıkça yüzüme her gün tokat atılıyo sanki sınanıyorum bu belli, ama neden? Urfa'dan adana'ya gidiyo şimdi şaka gibi!!! Adana'dan İstanbula uçakla gelecek bilet ayırtmış annesi... Saat sabaha karşı 03.50 uçağı!! O da iptal olmazsa tabi. Tükendim
canım hiç yokmu akraba falan istanbulda?ya bende onu düşündüğüm için oturduğum yerde oturuyorum benim istanbula tek başıma hayatta gitmeme izin vermezler ki:S
canım annenden babandan gizli iş yapma derim benbende istanbula gidip süpriz mi yapsam ki ya ailemdende gizli gidicem ama of napıcam bilmiyorum:S
ya canım geçte olsa gelecek göreceksin kötü olmuş ama allah başka dert vermesinÇıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya![]()
zamanda geçmiyor böyle amacanım annenden babandan gizli iş yapma derim ben![]()
altida burdn binsem 10 da orda olurm dedgn gibi ckarsa ulasamamda bilemedm ki ya
canım son durum nedir şimdi kaçırdım ben konuşmaları ya napmaya karar verdin ? ben kapattıktan sonra yazmışsın sen bişey soramadım o yüzden ama öğrenebilceğim birşey varsa yarın öğreneyimOff off bitsn artk bu gunlerr![]()
amin kuzumcanım tükenme daha yolun başı sayılır hayat her türlü şeyi getiriyor insana Allah ım kaza keder vermesin kötü şeylerle imtihan etmesin üzülme
balım sakin ol sonucta gelecek yuzunu goreceksin degilmi.. ah kıyamam sana bana da olmsutu aynısı. Gökhan komutan soforuydu istanbula gorev ıcın geldi. Karsıya fenerbahce tarafına.. Komutan demıskı gidip kalabrlsn bu aksam evinde. Aksam 10 gbi geldi marmarayın oraya oh dedik tamam diye 5 dk gecmeden komutan aradı gökhan geri dön sorun cıktı diye... öylece kalakalmıstım malak gibi.![]()
ayy canım benimm çok sinir bozucu bir surum yaneyseki dua etki gelebiliyo ya gelemeseydi öyle düşün bir de
![]()
frances
ya canım geçte olsa gelecek göreceksin kötü olmuş ama allah başka dert vermesin
bebegim beniim kotuyu cagırma gelirr senn hiç merak etme o bi kere olur.. vardır bunda da bi hayır be canım böyle dusun.. Bende kısa süredir tanıyorum burdaki kızları ama inan bi aksam girmesem buraya özluyorum sizi. :) Nolur sıkma canını yuzunu yıka kendine gel.. insallah allahın ıznıyle sevdcegın yarın sabah kollarında olacak..iyi ki varsınız kızlar ya :)
yakın zamanda arkadaş kazığı yemiş biri olarak birbirimizi tanımadığımız halde bunları paylaşabilmek çok özel emin olun. benim için öyle en azından :)
amaan kulaklarımdan fışkırıyor duygusallık, noldu bana
ayyy ne güzel dedin yaa gülümsedim :))Yok francesim gelicek gelicek,o asker mehtaba gelicek gelicek gelicek :) :)
çatlağım benimss tamam yıkıyorum yüzümü gözümü ve iyi oluyorum :)bebegim beniim kotuyu cagırma gelirr senn hiç merak etme o bi kere olur.. vardır bunda da bi hayır be canım böyle dusun.. Bende kısa süredir tanıyorum burdaki kızları ama inan bi aksam girmesem buraya özluyorum sizi. :) Nolur sıkma canını yuzunu yıka kendine gel.. insallah allahın ıznıyle sevdcegın yarın sabah kollarında olacak..
aferinn eh şöyle sana aglamak yakısmaz eminim benayyy ne güzel dedin yaa gülümsedim :))
çatlağım benimss tamam yıkıyorum yüzümü gözümü ve iyi oluyorum :)