• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canıım yaa nasıl olacak şimdi peki gelebilecek mi :KK43: ya sen yazınca birşey olduğunu anladım çünkü girmez diyordum :KK43: canım üzülme ya :KK43:
Çıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya :( :( güçlü olmaya çalıştıkça yüzüme her gün tokat atılıyo sanki sınanıyorum bu belli, ama neden? Urfa'dan adana'ya gidiyo şimdi şaka gibi!!! Adana'dan İstanbula uçakla gelecek bilet ayırtmış annesi... Saat sabaha karşı 03.50 uçağı!! O da iptal olmazsa tabi. Tükendim

Cnm kastamonu havaalından gtceklermş dirk cumartesi gunu 15:30 da bilette oyle yazıyrmuş. O gun sabhtan serbest mi kalır, kalmazlarsada ben zıyaretci olarak goreblcm mi acaba
canim benim sevgilimin oldugu kars grubuda pazat günü 3te istanbula uçucaklarmis o gün askeriyede kalcaklarmis ertesi gunde yani pazarteside 11de karsa ucucaklarmis.bende istanbula gidip göriyim seni dedim ugura,oda bana boşuna grlme cikarmazlar bizi dedi :(

Çıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya :KK43: :KK43: güçlü olmaya çalıştıkça yüzüme her gün tokat atılıyo sanki sınanıyorum bu belli, ama neden? Urfa'dan adana'ya gidiyo şimdi şaka gibi!!! Adana'dan İstanbula uçakla gelecek bilet ayırtmış annesi... Saat sabaha karşı 03.50 uçağı!! O da iptal olmazsa tabi. Tükendim
canım tükenme daha yolun başı sayılır hayat her türlü şeyi getiriyor insana Allah ım kaza keder vermesin kötü şeylerle imtihan etmesin üzülme

Çıldırcam eferva bu askerlik başından sonuna kadar dert açtı aksilik üstüne aksilik sabrım çok zorlandı harap oldu sinirlerim dayanamıyorum ya :KK43: :KK43: güçlü olmaya çalıştıkça yüzüme her gün tokat atılıyo sanki sınanıyorum bu belli, ama neden? Urfa'dan adana'ya gidiyo şimdi şaka gibi!!! Adana'dan İstanbula uçakla gelecek bilet ayırtmış annesi... Saat sabaha karşı 03.50 uçağı!! O da iptal olmazsa tabi. Tükendim
balım sakin ol sonucta gelecek yuzunu goreceksin degilmi.. ah kıyamam sana bana da olmsutu aynısı. Gökhan komutan soforuydu istanbula gorev ıcın geldi. Karsıya fenerbahce tarafına.. Komutan demıskı gidip kalabrlsn bu aksam evinde. Aksam 10 gbi geldi marmarayın oraya oh dedik tamam diye 5 dk gecmeden komutan aradı gökhan geri dön sorun cıktı diye... öylece kalakalmıstım malak gibi. :KK51:

ya canım geçte olsa gelecek göreceksin kötü olmuş ama allah başka dert vermesin

canım tükenme daha yolun başı sayılır hayat her türlü şeyi getiriyor insana Allah ım kaza keder vermesin kötü şeylerle imtihan etmesin üzülme
amin kuzum :( yapacak hiçbir şey yok. çırpınıp duruyoruz. ruh gibiyim şuan ne desem bilemiyorum

balım sakin ol sonucta gelecek yuzunu goreceksin degilmi.. ah kıyamam sana bana da olmsutu aynısı. Gökhan komutan soforuydu istanbula gorev ıcın geldi. Karsıya fenerbahce tarafına.. Komutan demıskı gidip kalabrlsn bu aksam evinde. Aksam 10 gbi geldi marmarayın oraya oh dedik tamam diye 5 dk gecmeden komutan aradı gökhan geri dön sorun cıktı diye... öylece kalakalmıstım malak gibi. :KK51:

offf bu da çok kötüymüş kuzucum :( insan o kadar aciz hissediyo ki, anlarsın işte beni sen... aptala döndüm şuan. yolun ortasındaki bi benzinci çocuktan ikinci el telefon satın almış benle konuşabilmek için allahım güleyim mi ağlayayım mı ya 4 saatte olanları bir yazsam sayfalar sürer...

ayy canım benimm çok sinir bozucu bir surum ya :mad: neyseki dua etki gelebiliyo ya gelemeseydi öyle düşün bir de :KK43: frances frances

gelemeyebilir mickey'ciğim adana'daki uçak da iptal olursa adana'da kalacak bir de. aptal aptal işler ya adana ya adana'ya otobüs yolculuğu yapıyo şuan çizgiroman gibi

ya canım geçte olsa gelecek göreceksin kötü olmuş ama allah başka dert vermesin

amin simgecim, el kol bağlı işte...

iyi ki varsınız kızlar ya :)
yakın zamanda arkadaş kazığı yemiş biri olarak birbirimizi tanımadığımız halde bunları paylaşabilmek çok özel emin olun. benim için öyle en azından :)
amaan kulaklarımdan fışkırıyor duygusallık, noldu bana

iyi ki varsınız kızlar ya :)
yakın zamanda arkadaş kazığı yemiş biri olarak birbirimizi tanımadığımız halde bunları paylaşabilmek çok özel emin olun. benim için öyle en azından :)
amaan kulaklarımdan fışkırıyor duygusallık, noldu bana
bebegim beniim kotuyu cagırma gelirr senn hiç merak etme o bi kere olur.. vardır bunda da bi hayır be canım böyle dusun.. Bende kısa süredir tanıyorum burdaki kızları ama inan bi aksam girmesem buraya özluyorum sizi. :) Nolur sıkma canını yuzunu yıka kendine gel.. insallah allahın ıznıyle sevdcegın yarın sabah kollarında olacak..

Yok francesim gelicek gelicek,o asker mehtaba gelicek gelicek gelicek :) :)
ayyy ne güzel dedin yaa gülümsedim :))

bebegim beniim kotuyu cagırma gelirr senn hiç merak etme o bi kere olur.. vardır bunda da bi hayır be canım böyle dusun.. Bende kısa süredir tanıyorum burdaki kızları ama inan bi aksam girmesem buraya özluyorum sizi. :) Nolur sıkma canını yuzunu yıka kendine gel.. insallah allahın ıznıyle sevdcegın yarın sabah kollarında olacak..
çatlağım benimss tamam yıkıyorum yüzümü gözümü ve iyi oluyorum :)

Back
X