357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

saol canım benim :9 haber bekliycm senden :)

bebis benimkiyle konustumda o isler biraz karisik dedi. benim bildigim vana gidenler istanbul aktarmali gidiyor bi grup dedi. cumayi cumartesiye baglayan gece 3de yola cikicaklarmos ertesi gun istanbuldan van ucagina biniceklermis sanirim. ayrica ucustan 3 4 saat once hava limaninda olmasi gerek dedi ve serbest olur o gun yani senle vakit geçirebilirmis canim. ama net bi bilgi alamadim seninko nerden neye binecek hic birini bilmedigim icin. birazdan beni aricak yine tam ogren ona gore konusalim dedo

ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)
canım tam okuyodum şimdi konuşmaları sevdicegmle konusuyorum bende sormak istediğin birşey varsa bende sorabilirim :)

Cnm kastamonu havaalından gtceklermş dirk cumartesi gunu 15:30 da bilette oyle yazıyrmuş. O gun sabhtan serbest mi kalır, kalmazlarsada ben zıyaretci olarak goreblcm mi acaba

canım tam okuyodum şimdi konuşmaları sevdicegmle konusuyorum bende sormak istediğin birşey varsa bende sorabilirim :)
Saolun cnm benim, cmrtesi 15:30 da ucuk saati kastamonudan direk gtck vana, bende o gun gtsem goreblr miym diorm , acaba sabh serbest bırakp ucuş saatnde hawaalnda mı olun derler eger oyle olmzsa ziyaretci olark goreblr miym die merk ediyrm bi de sen sor sana zahmet iyice netlestrmiş oluym

Cnm kastamonu havaalından gtceklermş dirk cumartesi gunu 15:30 da bilette oyle yazıyrmuş. O gun sabhtan serbest mi kalır, kalmazlarsada ben zıyaretci olarak goreblcm mi acaba

canim msjini simdi gordm sevgilime soramam bugun dha. ama eger Kastamonu'dan vana gecicekse direk ogun gorebilirsin tabiki serbest olur. ama ucus saatinden once hava alaninda olmasi gerekiyormus. yani 12de falan gideceksen onu birlikte bulamayabilirsin. ee cep telefonuda yok ulasamazsin surprizin batabilir. o yuzden ya sabah erkenden oraya git yada gidecegini haber verip ortak bi karar alin bence canim.

altida burdn binsem 10 da orda olurm dedgn gibi ckarsa ulasamamda bilemedm ki ya

bende istanbula gidip süpriz mi yapsam ki ya ailemdende gizli gidicem ama of napıcam bilmiyorum:S

canım git de aileden gizli saklı biyere gidilmesine karsıyım allah korusun basına bi iş gelir yolda ailenin durumunu düşün derimm
ya bende onu düşündüğüm için oturduğum yerde oturuyorum benim istanbula tek başıma hayatta gitmeme izin vermezler ki:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…