Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahaha ay güldümmmAaa kiz 1 saat girmedim önce tribe girmissiniz sonra gulmeye baslamissiniz kadin olmak böyle bişey herhalde animiz animiza uymuyor :) benim bi arkadaşım sevgilisinden ayrılıp ağlayarak bize gelmişti 1 saat sonra kendimizi mezdeke açmış oynarken bulmuştuk aklima o anim geldi :) çok zor bişeymiş asker yolu beklemek![]()
hep birlikte gülelim kuzitommaferinn eh şöyle sana aglamak yakısmaz eminim ben![]()
ahahahahahahah yeminne yandı devrelerim cozurduyomAaa kiz 1 saat girmedim önce tribe girmissiniz sonra gulmeye baslamissiniz kadin olmak böyle bişey herhalde animiz animiza uymuyor :) benim bi arkadaşım sevgilisinden ayrılıp ağlayarak bize gelmişti 1 saat sonra kendimizi mezdeke açmış oynarken bulmuştuk aklima o anim geldi :) çok zor bişeymiş asker yolu beklemek![]()
çünkü ikizler burcu olmak bunu gerektirir burçdaşBen de öyleyim ve ikizler burcu olduğum için asla anım anıma uymuyo![]()
ben de pek iyi değilim kuzitom ama çaktırmıyorumhep birlikte gülelim kuzitommsen napıyosun iyi misin?
ahahahahahahah yeminne yandı devrelerim cozurduyom
çünkü ikizler burcu olmak bunu gerektirir burçdaş![]()
kız niye demedin ağlardık beraberben de pek iyi değilim kuzitom ama çaktırmıyorum![]()
size burda yazarken biyandan burnumu siliyom ben beee dusun ne kadar gucluyumkız niye demedin ağlardık beraber
içimizde patlıycak şimdi iyi mi
bi sokturmuyolar adamı depresyona..aaa..
başlatma şimdi burnundan noldu yau ciddensize burda yazarken biyandan burnumu siliyom ben beee dusun ne kadar gucluyum![]()
acı çekiyom kız ama. valla bak. bilirsin yani. olcaktım şöyle bi koç koçlar gibi yaşıycaktımOooooooooooooooooooo sen de mi ikizlersinbu kdr hareketli olmandan anlamalıydım
![]()
Cnm iste vana gtcklern istanbula gtme derdi yk dirk kastamonudan gtckler bende bu duruma guwenerk gidym die dusunuyrm, istnbul olsa dogru hc goremem ordacanim benim sevgilimin oldugu kars grubuda pazat günü 3te istanbula uçucaklarmis o gün askeriyede kalcaklarmis ertesi gunde yani pazarteside 11de karsa ucucaklarmis.bende istanbula gidip göriyim seni dedim ugura,oda bana boşuna grlme cikarmazlar bizi dedi![]()
gökhan bu aksam saat 6 da baska numaradan aradı.. en korktugum sey olmus. komutan telefonunu almıs... onu söyledi zaten ben basladım aglamaya. Askım aglama diyo yarın verecek telefonu bunun ıcın aglanırmı. Bende dedimki salak askerlıgın uzamasından korkuyorum ben.. Hayır askım yarın verecekmiş telefonu kendi agzıyla soyledi mhkemeye falan vermeyecegim dedi. İnanıyımmı dedim inan hayatım ilk defa oldugu ıcın uzatmaz askerliği dedi.. Sinirlerim alt ust oldu nebilyeim ya.. Eksik hissediyorum aksam 6 dan berii ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık acemiden beri. Dun gecede beni ruyasında görmüş sabah aradı agladı aglayacak, seni inanılmaz özledim ben diyor.. Onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim artık.başlatma şimdi burnundan noldu yau cidden![]()
Canımcım ben gidym en iyisi sabh beste biniym dokuzda orda oluym ckarsada ckmazsada artk , serbest kalrsa tm gun gorurm kalmazsada napym 5 dk gormeye bile razıym :)bende bilemedim canimben olsam soylerdim 1 gun once galiba :)
Bebegim gitmeye karar verdim ama gorebilcm mi goremiycm mi hala onun derdindeym, ucak kastamonudan kalkp direk vana gtck 15:30 da ee o saate kadar napcklar serbest bırkrlar mı kicanım son durum nedir şimdi kaçırdım ben konuşmaları ya napmaya karar verdin ? ben kapattıktan sonra yazmışsın sen bişey soramadım o yüzden ama öğrenebilceğim birşey varsa yarın öğreneyim
Şunun şurasında 3 ayı kaldı. Bencede askerliği etkilenmez. Komutanıda yarın geri verecekse ne diye almış telefonu onuda anlamadım. Kısa süreliğine egosunu tatmin etmek istedi heralde. Bir şey olmaz sen canını sıkma.gökhan bu aksam saat 6 da baska numaradan aradı.. en korktugum sey olmus. komutan telefonunu almıs... onu söyledi zaten ben basladım aglamaya. Askım aglama diyo yarın verecek telefonu bunun ıcın aglanırmı. Bende dedimki salak askerlıgın uzamasından korkuyorum ben.. Hayır askım yarın verecekmiş telefonu kendi agzıyla soyledi mhkemeye falan vermeyecegim dedi. İnanıyımmı dedim inan hayatım ilk defa oldugu ıcın uzatmaz askerliği dedi.. Sinirlerim alt ust oldu nebilyeim ya.. Eksik hissediyorum aksam 6 dan berii ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık acemiden beri. Dun gecede beni ruyasında görmüş sabah aradı agladı aglayacak, seni inanılmaz özledim ben diyor.. Onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim artık.
canım ya benim için de özel paylaştıkça hafifliyorum sanki...bi de aynı dertten muzdarip olunca beni en iyi sizler anlıyorsunuz onu iyi biliyorumiyi ki varsınız kızlar ya :)
yakın zamanda arkadaş kazığı yemiş biri olarak birbirimizi tanımadığımız halde bunları paylaşabilmek çok özel emin olun. benim için öyle en azından :)
amaan kulaklarımdan fışkırıyor duygusallık, noldu bana
git canim elinde boyle bi imkan varsa,benim yerimede gitBebegim gitmeye karar verdim ama gorebilcm mi goremiycm mi hala onun derdindeym, ucak kastamonudan kalkp direk vana gtck 15:30 da ee o saate kadar napcklar serbest bırkrlar mı kikafamda deli sorularrr :)
buyuk ihtimal egosunu tatmin etmek için almıstır.. bende onu sordum yarın verecekse ne diye aldı diye.. burdakiler böyle işte akıl sır ermıyor yaptıkları işlere diyor. evet ya surda bıtıtrmesıne ne kalmıs yaptıklarına bak.. ya ben telfonun geri gelmemesinede razıyım yeterki o askerlik uzamasın. insanın korktugu basına gelirmiş ya hep bundan korktum o yuzden cok snrlerm bozuldu.. bu zamana kadar hiç bi sorun yasamadık ballahi hani derler ya hepsi üst üste gelir diye gercekten öyle..Şunun şurasında 3 ayı kaldı. Bencede askerliği etkilenmez. Komutanıda yarın geri verecekse ne diye almış telefonu onuda anlamadım. Kısa süreliğine egosunu tatmin etmek istedi heralde. Bir şey olmaz sen canını sıkma.
gökhan bu aksam saat 6 da baska numaradan aradı.. en korktugum sey olmus. komutan telefonunu almıs... onu söyledi zaten ben basladım aglamaya. Askım aglama diyo yarın verecek telefonu bunun ıcın aglanırmı. Bende dedimki salak askerlıgın uzamasından korkuyorum ben.. Hayır askım yarın verecekmiş telefonu kendi agzıyla soyledi mhkemeye falan vermeyecegim dedi. İnanıyımmı dedim inan hayatım ilk defa oldugu ıcın uzatmaz askerliği dedi.. Sinirlerim alt ust oldu nebilyeim ya.. Eksik hissediyorum aksam 6 dan berii ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık acemiden beri. Dun gecede beni ruyasında görmüş sabah aradı agladı aglayacak, seni inanılmaz özledim ben diyor.. Onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim artık.