yarın verecekse niye almış ki bu komutanların artisliğine de diyecek yok :S üzülme canım askerliği uzatmazlar bence artislik yapmış iştegökhan bu aksam saat 6 da baska numaradan aradı.. en korktugum sey olmus. komutan telefonunu almıs... onu söyledi zaten ben basladım aglamaya. Askım aglama diyo yarın verecek telefonu bunun ıcın aglanırmı. Bende dedimki salak askerlıgın uzamasından korkuyorum ben.. Hayır askım yarın verecekmiş telefonu kendi agzıyla soyledi mhkemeye falan vermeyecegim dedi. İnanıyımmı dedim inan hayatım ilk defa oldugu ıcın uzatmaz askerliği dedi.. Sinirlerim alt ust oldu nebilyeim ya.. Eksik hissediyorum aksam 6 dan berii ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık acemiden beri. Dun gecede beni ruyasında görmüş sabah aradı agladı aglayacak, seni inanılmaz özledim ben diyor.. Onumu teselli edeyim kendimimi bilemedim artık.
Erken gidersen arayıp geldiğini söylersin izin alır görüşürsünüz diye umuyorum canım ya bi de gidip ortada kalmak var işte o kötü olurBebegim gitmeye karar verdim ama gorebilcm mi goremiycm mi hala onun derdindeym, ucak kastamonudan kalkp direk vana gtck 15:30 da ee o saate kadar napcklar serbest bırkrlar mı kikafamda deli sorularrr :)
9 aydır hiç yakalatmadık cok iyi kullandı telefonu .. arkadasları yakalatırken hep bu sıyrılırdı.. olacagı varmıs ki olmus nediyim bebegm. bencede biyerden falso verecegi belliydi zaten.. :) kıyamam ya cok zor cokkk.. insan özlüyor iki saat konusmasa bile.şapşik yaa yirim senisinirlerin bozulmuş belli. çocuk demiş o kadar yalan mı söyliycek çenenden kurtulamıycağını bile bile sarper'in karakolda da binbir türlü komutan varmış, biri görünce alıyomuş vermiyomuş, biri görünce alıyomuş sonra şaka şaka diyip veriyormuş, bir diğeri afedersin donuna kadar arıyomuş nerdeyse... kafalar apayrı nidam, dua et insaflı birine denk gelmiş gökhan çok şanslısınız :) hem de bu kadar uzun kullandı üstelik. arada fireler olucak tabiii ki. ama telefon eline geçince biraz daha dikkatli olmasını söyle orası rehavete kapılmaya gelmez eksik falan da hissetme lütfen bak PRENSES nickli arkadaş 1 haftadır sesini bile duyamıyo, o kızcağız napsın..
ayy hakaret edicemde asker oda sonucta edemıyorum.. aynen öyle anlam veremıyorum . hadi yeni asker olsa neyse dicem aklını basına alsın rahat olmasın bukadar diye aldılar.. ama yok anacımm nedir bu şiddet bu celal anlamadımyarın verecekse niye almış ki bu komutanların artisliğine de diyecek yok :S üzülme canım askerliği uzatmazlar bence artislik yapmış işte
ya bazı komutanlar gerçekten gıcığıma gidiyor askerse asker orda bizimkiler eziliyor ama onların da biraz insaflı olması gerekmez mi geçen çamura yatırmışlar bizimkileri ne lazım yani o izleyecek egosu tatmin olacak diye koskoca adamlar çamurda debelenecekk gel de sinirlenmeayy hakaret edicemde asker oda sonucta edemıyorum.. aynen öyle anlam veremıyorum . hadi yeni asker olsa neyse dicem aklını basına alsın rahat olmasın bukadar diye aldılar.. ama yok anacımm nedir bu şiddet bu celal anlamadım
ya sen de yapma bari kuzum topicçene damara bagladık suraya bak.. biliyorum o duyguları inan bana. Onun bi resmii aglamana yetiyor . zaman geçiyor canım bak bi gün daha bitti böyle böyle gelecek o büyük gün .. ben bugun cok moralım bozuldu birden kendi kendime dedimki nida bunların hepsi geçici sende biliyosun sık dişini yüzdün yüzdün kuruguna geldin bi kaç ay sonra sevdiğin yanınayken anıcaksınız bu gunleri.. bi an iyi geldi toparlandım. Ama işte şimdi bu saattlerde yine. Bana gece yramıyorbugün herkeste hüzünlü bir haller ağlamaklı ifadeler bugün benim de duygusallığım üstümde sebepsiz tabii ki tek sebep onun yokluğu bugün resim atmış arkadaşının telefonundan istemeden yaşlar döküldü gözlerimden tutamadım kendimi onsuz bir saat duramazken şimdi ayrı ayrı kaldık çok zoruma gidiyor
gece bana da yaramıyor nidaamm Vallahi aklımdan çıkmıyor adam ya korkuyorum bi de ona birşey olsa ben ne yaparım düşündükçe mahvediyorum kendimiya sen de yapma bari kuzum topicçene damara bagladık suraya bak.. biliyorum o duyguları inan bana. Onun bi resmii aglamana yetiyor . zaman geçiyor canım bak bi gün daha bitti böyle böyle gelecek o büyük gün .. ben bugun cok moralım bozuldu birden kendi kendime dedimki nida bunların hepsi geçici sende biliyosun sık dişini yüzdün yüzdün kuruguna geldin bi kaç ay sonra sevdiğin yanınayken anıcaksınız bu gunleri.. bi an iyi geldi toparlandım. Ama işte şimdi bu saattlerde yine. Bana gece yramıyor
ohoo canım ne diosun gokha nacemi birliğindeyken eğitim alanında bi cocugun burnu sakır sakır kanamışta komutan gondermemiş wc ye revire falan. öyle acımasızları var ki... bide gökhanların askeriyeye girdm gecen gün. SİZİN KIYMETLİNİZ BİZİMDE KIYMETLİMİZDRİ yazmıslar ha ha ha hiçççç güleceğim yoktu iki haftadır askerler banyo yapamıyor tadilat varmış.ya bazı komutanlar gerçekten gıcığıma gidiyor askerse asker orda bizimkiler eziliyor ama onların da biraz insaflı olması gerekmez mi geçen çamura yatırmışlar bizimkileri ne lazım yani o izleyecek egosu tatmin olacak diye koskoca adamlar çamurda debelenecekk gel de sinirlenme
ay deme şöyle9 aydır hiç yakalatmadık cok iyi kullandı telefonu .. arkadasları yakalatırken hep bu sıyrılırdı.. olacagı varmıs ki olmus nediyim bebegm. bencede biyerden falso verecegi belliydi zaten.. :) kıyamam ya cok zor cokkk.. insan özlüyor iki saat konusmasa bile.ay isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
haydaaaaaaaaabugün herkeste hüzünlü bir haller ağlamaklı ifadeler bugün benim de duygusallığım üstümde sebepsiz tabii ki tek sebep onun yokluğu bugün resim atmış arkadaşının telefonundan istemeden yaşlar döküldü gözlerimden tutamadım kendimi onsuz bir saat duramazken şimdi ayrı ayrı kaldık çok zoruma gidiyor
ay hadi aglayakay deme şöyle
haydaaaaaaaaa
ben 2 aydır resmini bile göremiyorum
aynen bizimkilerin koğuşta gitti gideli su yok adamlar camiden su taşıyıp banyo yapıyorlarohoo canım ne diosun gokha nacemi birliğindeyken eğitim alanında bi cocugun burnu sakır sakır kanamışta komutan gondermemiş wc ye revire falan. öyle acımasızları var ki... bide gökhanların askeriyeye girdm gecen gün. SİZİN KIYMETLİNİZ BİZİMDE KIYMETLİMİZDRİ yazmıslar ha ha ha hiçççç güleceğim yoktu iki haftadır askerler banyo yapamıyor tadilat varmış.
ay deme şöyle
haydaaaaaaaaa
ben 2 aydır resmini bile göremiyorum
birikmiş artık kızlar böyle patlayacağımız belliydiay hadi aglayak
ya işte ne güzel bakıyolarmıs emanetlerimize...aynen bizimkilerin koğuşta gitti gideli su yok adamlar camiden su taşıyıp banyo yapıyorlar
sarkı dınlıyorum sabahtan beri kendimi aglatamaya calsııyorum aglayınca rahatlıyorum bi nebze cunku aglamayı be nseviyorum ya ama siz aglamayın baskalarına dayanamıyorum benbirikmiş artık kızlar böyle patlayacağımız belliydi
ohoo canım ne diosun gokha nacemi birliğindeyken eğitim alanında bi cocugun burnu sakır sakır kanamışta komutan gondermemiş wc ye revire falan. öyle acımasızları var ki... bide gökhanların askeriyeye girdm gecen gün. SİZİN KIYMETLİNİZ BİZİMDE KIYMETLİMİZDRİ yazmıslar ha ha ha hiçççç güleceğim yoktu iki haftadır askerler banyo yapamıyor tadilat varmış.
bende ağladım anlattım duruldum canım şu an daha iyiyim bende patlayınca rahatlarım neyse kuzular anneler erken yatar sabah oğlumla doktor randevumuz var erken kalkıcaz hepinizi öpüyorum iyi gecelersarkı dınlıyorum sabahtan beri kendimi aglatamaya calsııyorum aglayınca rahatlıyorum bi nebze cunku aglamayı be nseviyorum ya ama siz aglamayın baskalarına dayanamıyorum ben
Allah onları bildiği gibi yapsın. Bela bile okumaya degmezler. Laflara bak laflara. Hani soguk goruneyimde korksunlar benden. Ebesine tıkasınlar o pamugu keske dogurtmasaymış.acemilikte komutan denen rezil sıfatlı bunlara ''kendinizi bi b.k sanıyosunuz afra tafra yapıyosunuz da buraya geldiğiniz andan itibaren kişiliğinizi unutun, burda ölseniz ''BİTARAFINIZA(açıkça söylemiş)'' pamuk tıkar yollarız dert değil adam olun'' demiş
kanım donmuştu titredim ya
iyi geceler canısı.. hayırlı haberler gel insallah ogluslucugunuad optum senide..bende ağladım anlattım duruldum canım şu an daha iyiyim bende patlayınca rahatlarım neyse kuzular anneler erken yatar sabah oğlumla doktor randevumuz var erken kalkıcaz hepinizi öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?