357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

yarın verecekse niye almış ki bu komutanların artisliğine de diyecek yok :S üzülme canım askerliği uzatmazlar bence artislik yapmış işte

Bebegim gitmeye karar verdim ama gorebilcm mi goremiycm mi hala onun derdindeym, ucak kastamonudan kalkp direk vana gtck 15:30 da ee o saate kadar napcklar serbest bırkrlar mı ki kafamda deli sorularrr :)
Erken gidersen arayıp geldiğini söylersin izin alır görüşürsünüz diye umuyorum canım ya bi de gidip ortada kalmak var işte o kötü olur

9 aydır hiç yakalatmadık cok iyi kullandı telefonu .. arkadasları yakalatırken hep bu sıyrılırdı.. olacagı varmıs ki olmus nediyim bebegm. bencede biyerden falso verecegi belliydi zaten.. :) kıyamam ya cok zor cokkk.. insan özlüyor iki saat konusmasa bile. ay isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

yarın verecekse niye almış ki bu komutanların artisliğine de diyecek yok :S üzülme canım askerliği uzatmazlar bence artislik yapmış işte
ayy hakaret edicemde asker oda sonucta edemıyorum.. aynen öyle anlam veremıyorum . hadi yeni asker olsa neyse dicem aklını basına alsın rahat olmasın bukadar diye aldılar.. ama yok anacımm nedir bu şiddet bu celal anlamadım

bugün herkeste hüzünlü bir haller ağlamaklı ifadeler bugün benim de duygusallığım üstümde sebepsiz tabii ki tek sebep onun yokluğu bugün resim atmış arkadaşının telefonundan istemeden yaşlar döküldü gözlerimden tutamadım kendimi onsuz bir saat duramazken şimdi ayrı ayrı kaldık çok zoruma gidiyor

ya bazı komutanlar gerçekten gıcığıma gidiyor askerse asker orda bizimkiler eziliyor ama onların da biraz insaflı olması gerekmez mi geçen çamura yatırmışlar bizimkileri ne lazım yani o izleyecek egosu tatmin olacak diye koskoca adamlar çamurda debelenecekk gel de sinirlenme

ya sen de yapma bari kuzum topicçene damara bagladık suraya bak.. biliyorum o duyguları inan bana. Onun bi resmii aglamana yetiyor . zaman geçiyor canım bak bi gün daha bitti böyle böyle gelecek o büyük gün .. ben bugun cok moralım bozuldu birden kendi kendime dedimki nida bunların hepsi geçici sende biliyosun sık dişini yüzdün yüzdün kuruguna geldin bi kaç ay sonra sevdiğin yanınayken anıcaksınız bu gunleri.. bi an iyi geldi toparlandım. Ama işte şimdi bu saattlerde yine. Bana gece yramıyor

gece bana da yaramıyor nidaamm Vallahi aklımdan çıkmıyor adam ya korkuyorum bi de ona birşey olsa ben ne yaparım düşündükçe mahvediyorum kendimi

ohoo canım ne diosun gokha nacemi birliğindeyken eğitim alanında bi cocugun burnu sakır sakır kanamışta komutan gondermemiş wc ye revire falan. öyle acımasızları var ki... bide gökhanların askeriyeye girdm gecen gün. SİZİN KIYMETLİNİZ BİZİMDE KIYMETLİMİZDRİ yazmıslar ha ha ha hiçççç güleceğim yoktu iki haftadır askerler banyo yapamıyor tadilat varmış.

ay deme şöyle

haydaaaaaaaaa
ben 2 aydır resmini bile göremiyorum

aynen bizimkilerin koğuşta gitti gideli su yok adamlar camiden su taşıyıp banyo yapıyorlar

acemilikte komutan denen rezil sıfatlı bunlara ''kendinizi bi b.k sanıyosunuz afra tafra yapıyosunuz da buraya geldiğiniz andan itibaren kişiliğinizi unutun, burda ölseniz ''BİTARAFINIZA(açıkça söylemiş)'' pamuk tıkar yollarız dert değil adam olun'' demiş

kanım donmuştu titredim ya

sarkı dınlıyorum sabahtan beri kendimi aglatamaya calsııyorum aglayınca rahatlıyorum bi nebze cunku aglamayı be nseviyorum ya ama siz aglamayın baskalarına dayanamıyorum ben
bende ağladım anlattım duruldum canım şu an daha iyiyim bende patlayınca rahatlarım neyse kuzular anneler erken yatar sabah oğlumla doktor randevumuz var erken kalkıcaz hepinizi öpüyorum iyi geceler

Allah onları bildiği gibi yapsın. Bela bile okumaya degmezler. Laflara bak laflara. Hani soguk goruneyimde korksunlar benden. Ebesine tıkasınlar o pamugu keske dogurtmasaymış.

bende ağladım anlattım duruldum canım şu an daha iyiyim bende patlayınca rahatlarım neyse kuzular anneler erken yatar sabah oğlumla doktor randevumuz var erken kalkıcaz hepinizi öpüyorum iyi geceler
iyi geceler canısı.. hayırlı haberler gel insallah ogluslucugunuad optum senide..

sarper'in adana'ya giderken(söylerken bile inanamıyorum hala KOMEDİ YA) şarjı da bitti, tam oldu oh, bundan daha kötüsü adana uçağının da iptali olur sanırım günü böyle bitiririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…