- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
canım ya havaalanında sarj bulur belki.. du bakalım o ulasır sana bi şekildesakin ol. En son konustgnzda napıyodu ucaga binmişmiydi?sarper'in adana'ya giderken(söylerken bile inanamıyorum hala KOMEDİ YA) şarjı da bitti, tam oldu oh, bundan daha kötüsü adana uçağının da iptali olur sanırım günü böyle bitiririz :)
bende ağladım anlattım duruldum canım şu an daha iyiyim bende patlayınca rahatlarım neyse kuzular anneler erken yatar sabah oğlumla doktor randevumuz var erken kalkıcaz hepinizi öpüyorum iyi geceler
canım ya havaalanında sarj bulur belki.. du bakalım o ulasır sana bi şekildesakin ol. En son konustgnzda napıyodu ucaga binmişmiydi?
ooof niye hep korktuklarımız basımıza gelirki. uyu ,stersen canım benim bi an once sabah olsun güzel haberlerle uyan..ah canıım ne binmesiuçağı 03.30'da.. daha gaziantep'deydi 2 saat once falan bitti şarjı.
hep derdi bana şu uçağa binmeden kesin geliyorum diyemem diye.
ne abartıyosun bee demiştim ne haklıymış meğer
ayy kuzum benim sanki bi an gökhan arıyomus gibi hissetim ay nasıl sevindm ba kdedm sanaaanidaaaam arıyooooo :))))))))
Uğur getirdin resmen kuzuuuummm tam üstüne geldi inanamıyorum :)) gelmiş adana otogarındaymış bi döner ayran yedim 7 lira dedi ulan ne uyanıklar yaa diye söylenip duruyo şapşoloz ya dedim et dönerse normaldir, yooook aşkım valla tavuk döner yedim tavuğa 7 lira verilir mi diyo halaayy kuzum benim sanki bi an gökhan arıyomus gibi hissetim ay nasıl sevindm ba kdedm sanaaa
canımcım naptın son durum ne , napmış sevdiceğinHavaalanına gelmiş telefon kartıyla aradı bu sefer deTam konuşurken anons edildi ismi!!! Bilmemnereye gelmeniz rica olunur.... Bizi artık bi gülme aldı Hadi bakalıııım bu sefer ne çıkıcak acaba kesin "alın paranızı binemezsiniz uçağa" dicekler diye tahmin ediyoruz şahsen, sonra kapattık telefonu 2.kez anons edilince.. Yarın tahminler doğru mu görücez Yatıyorum şimdi lokumlarım bugün fazlasıylaa sert oldu... İyi geceler yarın daha aydınlık bi güne uyanalım :)
günaydın canım , hayırlı olsun inş. sevdiceğin rahat eder orda :)kızlar gunaydin. sevgilimin usta birligini degistirdiler Giresun çıktıGiresun yareni olan,duyan bilen goren var mi ???
günaydın canım , hayırlı olsun inş. sevdiceğin rahat eder orda :)
Uğur getirdin resmen kuzuuuummm tam üstüne geldi inanamıyorum :)) gelmiş adana otogarındaymış bi döner ayran yedim 7 lira dedi ulan ne uyanıklar yaa diye söylenip duruyo şapşoloz ya dedim et dönerse normaldir, yooook aşkım valla tavuk döner yedim tavuğa 7 lira verilir mi diyo halaeee adana nasıl diyorum çok güzel aşkım egzoslar kamyon yazıları ter kokuları gelsen için açılır mis mis diyo. Aman dedim naparsan yap Ve noldu bil? Bu sefer de dakikası bitti Çat kapandı telefon. Ama mutluyum yine de ya. Gelir dimi. Gelsin gelsin..
Canım Giresun Muştan daha rahattır diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallahkızlar gunaydin. sevgilimin usta birligini degistirdiler Giresun çıktıGiresun yareni olan,duyan bilen goren var mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?