357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

yeniden yap şekerim erkekler elinden zehir olsa yerim demesini biliyorlar ne çıkarsa bahtına artıkın
Offff bayatladı bu laf da heee inanmıyorum hiç Özene bezene yapıorum tamam yiyo mutlu oluyo yeter ki senin elinden olsun aşkım diyo sonra dediği laflarla ağzına kürekle vurasım geliyo neymiş bunun yanında şu malzeme daha iyi gitmez miymiş miymiş de miymiş

canım okudum haberi sende doğru söylüyorsun daha dikkatli olmalıyız ama , ben bu tarz haberlere inanmıyorum bu sadece hedef şaşırtmak, tamm o an kız arkadaşıyla tartışmış vs. herşey olabilr fakat kız arkadşı ayrıldı askerde cinnet geçirdi diye haber yapmak saçmalık,,bence bu tarz bi haber yapılarak bence askerin asıl neden psikolojisinin bozulduğu kapatılmak istenyor tabi bu benim düşencem..

canımm çok sevindim çok ....gözün aydın hayatım ..tadın çıkarat tatlılar hazırlanmıştır şimdik :) ohh bayrfam havası var şimdi sizdeeee...aaaaa belki yan yana gelirler :) ben tam yerini söylerim sana canım sende askerine söylersin ...:) arkidiş olsunlar

canim bence surpriz fln yapma boyle durumlarda surpriz tutmuyor.

Günaydın kizlaaaar nasılsınızzz ? rüyamda sevgilim buraya gelecekti ve bende para hesabi yapiyodum su parayi onunla burda harcariz falan diye. Ay hayirlara çıksın insallah hala belli olmadi yaaa bugun belli olacak gibi hissediyorum ay hadi insallah kizlar dua edin bana

canim bence surpriz fln yapma boyle durumlarda surpriz tutmuyor.
öyle yapıyım diye düşünmüştüm ama kararsız kaldım senin bi bilgin var mı o gün nasıl olcağından, sabahtan serbest bırakıp verdikleri saatte hava alanında olun mu derlerki yoksa toplu olarak otobüsle kendilerimi havaalanına götürürlerki

simgecim nasılsın , askerinle aran nasıl artık bi sıkıntı kalmadı değil mi
iyiyim canım sen nasılsın:) allaha şükür çok iyi :) bi gelecek planları bi sahiplenme aldı onu o halinden eser kalmadı:)
sende ne güzel sevdiceğinin yanına gittin gördün onu bende gitmek istiyorum bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…