• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kınalı kuzularım naaabir???????
yarın benim asker kuzum geliyo kapmış izni :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
pasta yapiim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım ben kim yemek kim zaten :mad::mad:

numnum numnum U ugurbocegm24 eferva eferva smdi aradı bugun yemkhanede ck yorulmuş, aksam egitiminde komutanı beklerkn 5 arkadaşyla birlikte oturmuşlar ,o sıra komutan gelmş bunlara mıntıkatemızlik cezası wermış ,smdi bitti ismz ben yatiorm dedi kapattı. Gece gundz denetm içn geleblrler die ne yapcklarını şaşırdılar hç boş bırakmiyorlar die isyanlardaydı bugun sewdicegim

kınalı kuzularım naaabir???????
yarın benim asker kuzum geliyo kapmış izni :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
pasta yapiim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım ben kim yemek kim zaten :mad::mad:
Çok sewindim cnm benim :) oh ohh sen sewgini katarak yapiosn bebegm onları eminim sevdicegin bayilacktr

Ya kızlar kastamonudan van'a cmrtesi gunu 3:30 ucagı ile gtcklermıs, bende cmrtesi sabh volkana hber wermedn kastamonuya gidiym , bir saatte olsn askeriyede goruym die dusunuyorum ama kararsz kaldım. Szce goreblr miym supriz yapmak istedgm icn volkanada soramadm napsam acebe , ne dersnz

Ya kızlar kastamonudan van'a cmrtesi gunu 3:30 ucagı ile gtcklermıs, bende cmrtesi sabh volkana hber wermedn kastamonuya gidiym , bir saatte olsn askeriyede goruym die dusunuyorum ama kararsz kaldım. Szce goreblr miym supriz yapmak istedgm icn volkanada soramadm napsam acebe , ne dersnz
ayy çok hoş olurr ama askeriyenin işi belli olmaz ki pek yaa emin olamadım :KK17:

numnum numnum U ugurbocegm24 eferva eferva smdi aradı bugun yemkhanede ck yorulmuş, aksam egitiminde komutanı beklerkn 5 arkadaşyla birlikte oturmuşlar ,o sıra komutan gelmş bunlara mıntıkatemızlik cezası wermış ,smdi bitti ismz ben yatiorm dedi kapattı. Gece gundz denetm içn geleblrler die ne yapcklarını şaşırdılar hç boş bırakmiyorlar die isyanlardaydı bugun sewdicegim
evet çok sıkıyorlarmış son son bunalıma sokuyorlar adamları :(

Bence süper olur görebilirsin diye düşünüyorum çünkü izinli olmuyorlar mı o gün zaten...gidince arar ben geldim dersin..:)

kızlar ya,askımla konusuyoruz da cok sıkıldım burdan bıtanem dıyor. ilk defa agzından boyle bişey duyuyorum 9 aydır hiç böyle olmamıştı.. Azalıyyor diye sanırım sabırda azalıyor.. allahım bize biraz daha güç ver.

kızlar ya,askımla konusuyoruz da cok sıkıldım burdan bıtanem dıyor. ilk defa agzından boyle bişey duyuyorum 9 aydır hiç böyle olmamıştı.. Azalıyyor diye sanırım sabırda azalıyor.. allahım bize biraz daha güç ver.
Bence az kaldigini kabullenemekte gucluk cekiyo cunku az kaldikca zaman gecmez canim malesef

Bence az kaldigini kabullenmekte gucluk cekiyo cunku az kaldikca zaman gecmez canim malesef

Bence süper olur görebilirsin diye düşünüyorum çünkü izinli olmuyorlar mı o gün zaten...gidince arar ben geldim dersin..:)
Nasıl o gün izinli mi oluyorlar, ben askeriyedn direk toplu olarak tum askerleri otobusle hawa alanına gotrckler die biliyordum. Ya canım benim supriz yapmak istedgm icn ben suphelenmesn die volkana soramiyorum, rica etsem sen askerinden net olarak ogrenebilr misn .. ayni sekilde kastamonu yarenleri bilgisi olan yazsn bana lutfen .. buyuk sewaba girersiniz :D:D

günaydın kızlar ..nasıslınz .ben hala konuşamadım canımla ...haftaya gelecek inşallah ama 2 güncük :( onada şükür diyelim ...ordan urfaya frances frances yarinin yanına gidecek askerim :)

Günaydınnnnn gününüz aydınlık geçsin en güzel yarenlerrrr :))) PRENSES PRENSES tatlımm benim erkek arkadaşım bugün geliyo biliyo musunnn izin alabilmiş sonundaaa :)) eğer izindeyken rapor alamazsa o da eşin gibi 18inde dönücek Urfa'ya :)

Back
X