Kızlaaaar bu arada günlük tutuyodum ya onu gizlice askerimin valizine koydum usta birliğine gittiğinde bulmuş çok hoşuna gitmiş duygulanmış hatta ağlamış okuduğunda

Ya kızlar benimkine bişeyler oldu acemideyken bu kadar rahat konuşamıyoduk sesi de soğuk soğuk geliyodu beni özlemediğini bile düşünüyodum gerçi sıradaki askerlerden konuşamyodum diyodu ama şimdi gideli daha 3 gün oldu hiç sıra yokmuş rahat rahat konuşuyoruz konuşmaları duymanız lazım onu böyle romantik özlem dolu hiç görmedim senin değerini çok iyi anladım fln diyo hatta dün gece telefonda ağladı bu hale gelmesine çok şaşırıyorm

Şükürler olsun süper bi yere düştü dün komutanı odasına çağırmış senin yüzük asık bi derdin mi var demiş durumun nasıl harçlığın var mı bak ben sana hergün harçlık vereyim demiş sonra benimki yok mok deyince hıı anladım senin sevdiğin var ondan böylesin demiş. O da evet nişanlıyım deyince teselli vermiş askerime. Sonra demiş ki buraya gelirse ailen olmasa da evci iznini ayarlayacakmış. Binbaşının yazıcısı olmuş. Ya çok iyi bi yer yaaa çok mutlu oluyorum